keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Vételi ajánlat Katarból

Opium Bullet Párizsi Group II-esben fut

Vételi szándéknyilatkozatot tett egy katari társaság Opium Bulletre. Azt kérték, hogy láthassák még idén futni a lovat, de ne kelet-európai pályán, hanem olyan telivérek között, akiknek a teljesítményén keresztül reálisabb képet kaphatnak a képességéről.


Mikóczy Zoltán elmondta, hogy ugyan semmilyen eladási kötelezettsége nincs, de a kérésnek megfelelően benevezte a lovat egy november 5-i, párizsi, Group II-es, 1200 méteres versenybe.

tehetős arabok javarészt Franciaországban és Angliában futtatják lovaikat, milyen lehetőségek közül választhattál?

Mikóczy Zoltán: Mivel közeledünk az őszi szezon végéhez, nagyon nem válogathattam, így jött képbe a Group II-es, 1200 méteres Criterium de Maisons-Laffitte. 190 ezer eurós összdíjával ez a kontinens egyik legnagyobb, csak kétéves lovak számára kiírt versenye - legalábbis rövidtávon. Magasabb pénzdíjú angol Group I-est, vagy francia, de 1600 méteres Group I-est választhattunk volna még. Az döntött, hogy a Maisons-Laffitte-i verseny egyenes pályás.


 

Mivel Opium Bullet-et egy fantasztikus 400 méteres bemutató-sprintet követően vásároltad meg, logikus, hogy két félköríves verseny után fusson egyenes pályán is. Az ellenfelekről van már információd?

Mikóczy Zoltán: Egyelőre csak annyit tudunk, hogy 15 lovat neveztek.

2013.10.24. Forrás: PannoniaOverdose.hu


KapcsoLÓdó cikkek:

Nyeretlen csikó aranyáron >>

Megnyerte élete első versenyét Opium Bullet >>

Overdose első lovasa lovagolja Opium Bulletet vasárnap >>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés