keresés a lovardák között


Lóeladás házhozszállítással?

Két gyönyörű kiscsikót hirdettünk eladásra. Jött egy telefon, egy szarvasi férfi érdeklődött, kedves normális, de nem nyájas, szóval bizalomgerjesztő hang. Megkérdezte, hogy a szállítást meg tudjuk-e oldani, mondtam, természetesen, nem alkudott egy fillért sem.

Levittük Szarvasra a csikókat, ahol nem túl bizalomgerjesztő vevők vártak ránk. Magyaráztak, hogy egy tanyára kellene menni, meg hogy itt várjunk 10 percet stb. (ködösítettek stb.) Egy alkalmas pillanatban megfordultunk és hazajöttünk. Egy félreeső tanyán örülhettünk volna, ha „csak” a lovakat veszik el, nem az autót, lószállítót, és egyéb értékeiket.

Lóeladás házhozszállítással?

Lovasok.hu Tipp:

  • Lovak adásvételével kapcsolatos ügyeinket mindig intézzük írásban.
  • Egy ló eladójaként nem fordulhat elő olyan helyzet, hogy pénzt kelljen kifizetnünk, idegen lovakat szállítanunk, vagy elhelyeznünk a saját istállónkban. Ha ilyesmire kér a majdani vevő, kezeljük egészséges gyanakvással.
  • Ha egy vevő nem jön el megnézni a megvásárolni kívánt lovat, hanem az eladóval akarja a saját istállójához szállíttatni, kezeljük egészséges gyanakvással.
  • Érdeklődjünk ismerősi körünkben és a környezetünkben élő lovasoknál a majdani vevőről.
  • Lovaink azonosítóit, dokumentumait kezeljük bizalmasan, tartsuk elzárt helyen, másolatot csak nagyon indokolt esetben adjunk!

2012.05.08
Címkék: eladó ló, hirdet, szállít, Szarvas

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés