Legyél Te is Lovasok.hu Sportolói Klubtag!

Megnyitottuk a Lovasok.hu Sportolói Klubját, amelyen keresztül lehetőséget biztosítunk a Lovassportban aktívan részt vevő Lovas sportolók részére a kapcsolattartásra, hírek, tartalmak megosztására, szélesebb körű ismeretek terjesztésére.

A Lovasok.hu Sportolói Klub Facebook csoportjába való csatlakozás kizárólag Klub Tagok számára lehetséges. Klub Tagság Kártyaprogramunkon keresztül, illetve felkérés útján szerezhető.

Ezen lehetőségek ismertetése előtt örömmel jelentjük be, hogy a Lovasok.hu Pegazus Élménykártyához már INGYENESEN juthatsz hozzá! Az igényléshez nem kell más tenned, egyszerűen töltsd ki regisztrációs űrlapunkat.

Csatlakozást követően Kártya Partnereinknél máris számtalan kedvezményes vásárlási lehetőségre válsz jogosulttá. Az elfogadóhelyek között például számos lovas boltot, lovardát találsz, ahol elég felmutatnod a kártyádat, hogy megkapd a Téged megillető kedvezményeket. (Az elfogadóhelyek listáját és a részletes kedvezményeket, lehetőségek a http://kartya.lovasok.hu oldalon találod.)

Az ingyenes Lovasok.hu Pegazus Élménykártya mellé igényelheted Vodafone opciónkat is, amellyel mostani telefonszámlád töredékért tudsz korlátlanul beszélgetni, sms-t küldeni és magas adatforgalmat nyújt! Részletes információért kattints az alábbi linkre és töltsd ki a lap alján szereplő űrlapot: Vodafone Opció >>

Lovasok.hu Pegazus Élménykártya igénylésnél, amennyiben Silver vagy Gold kiegészítő opciót választasz, csatlakozási lehetőséget nyújtunk a Lovasok.hu Sportolói Klubba! Ezáltal egy olyan felület nyílik meg előtted, ahol a lovas élet sztárjaitól közvetlenül juthatsz hozzá a friss hírekhez!

Ráadásul Lovasok.hu Silver opcióval kedvezményesen, Gold-dal pedig ingyenesen kérheted a Vodafone opciót!

Lovasok.hu Sportolói Klubtagság feltételei, jogosultságai

Sportolói Klubbunkhoz tehát egyrészt az ingyenesen kiváltható Lovasok.hu Pegazus Élménykártya mellé választott Silver vagy Gold opcióval csatlakozhatsz. Az így szerzett Tagsággal hozzáférést nyújtunk a Klubbon belüli zárt tartalmakhoz, így közvetlenül a lovas sport kiemelkedő alakjaitól tájékozódhatsz a legfrissebb híreikről, melyek sok esetben sehol máshol nem kerülnek publikálásra.

A Lovasok.hu Gold V.I.P Sportolói Klub Tagjai a Klub vezetője, Majorné Miskolci Anita által felkért szakmai műhelyek vezetői.

A Lovasok.hu Pegazus Élménykártyával rendelkező Tagjainknak korlátlan mennyiségű hozzászólást biztosítunk a Klubban megjelenő hírekhez a csoport szabályzatát szigorúan betartva.

A Sportolói Klub V.I.P. Tagjai szabadon posztolási jogosultsággal rendelkeznek. Kártyatulajdonosként posztjaid megjelenéséhez vezetői jóváhagyás szükséges. Így a csoportban beküldött tartalmaid kizárólag adminisztrátori jóváhagyást követően kerülnek nyilvánosságra.

A legjobb tartalmak a Lovasok.hu oldalára is felkerülnek!

Szeretnéd, hogy írásaid, képeid a zárt csoporton kívül is több ezer lovashoz jussanak el?

Akkor érdemes aktívan, rendszeresen posztolni! Hiszen azokat a tartalmakat, amelyek minőségileg, szakmailag kiemelkedőek, a Lovasok.hu magazin megjelenéssel jutalmazza! Azok a posztok, amelyek a csoport Tagjai részéről magas népszerűségnek örvendenek, szintén publikálásra kerülhetnek a Lovasok.hu oldalára!

Legfrissebb Klub hírek!