keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Szolgálatban a legfiatalabb rendőrló

Első szolgálatát a Margitszigeten kezdte meg a Készenléti Rendőrség legújabb lova

Sekély, a négyéves fekete mén májusban került a Készenléti Rendőrség lovas állományába. A nóniusz csikó mozgásával és nyugodtságával már a kiválasztáskor elbűvölte bíráit. Rendkívül együttműködő, az emberhez való viszonya kimagaslóan pozitív, barátságos és érdeklődő volt. Egyértelmű volt, hogy helye van a Készenléti Rendőrség szolgálati lovai között.


Sekély és lovasa, Sziráczki Tibor r. főtörzszászlós

Miután a Lovas Alosztály istállójába szállították, megkezdődött kiképzése. A megváltozott körülmények iránt roppant érdeklődő, azokra rendkívül fogékony Sekély gyorsan megbarátkozott új otthonával és az idősebb lovakkal. Az önitató használatát könnyedén elsajátította, étvágya nem változott, súlyban és méretben is gyarapodott, fejlődése azóta is töretlen.

Sekélyt az istállóba kerülése óta folyamatosan és rendszeresen képzi lovasa, Sziráczki Tibor r. főtörzszászlós. Tibort 25 évvel ezelőtt lovak iránti szeretete vitte a rendőrség lovas egységéhez. Sekély belovaglása, illetve szolgálatra való felkészítése során sikerrel kamatoztatta a korábban szerzett lovasedzői tapasztalatát is. Méltán büszke lehet Sekély rövid idő alatt elért fejlődésére, lovasa iránti szeretetére és bizalmára.

2013.07.30. Forrás: Police.hu
Szolgálatban a legfiatalabb rendőrló

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés