keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Valegro és Charlotte Dujardin továbbra is együtt!

Szindikátust szervez Carl Hester, hogy Valegro és lovasa Charlotte Dujardin együtt folytathassa pályafutását.

A brit Horse & Hound szerint Valegro jelenlegi tulajdonosai Carl Hester és Roly Luard arra törekednek, hogy szindikátust hozzanak létre, amely a ló 49 százalékos tulajdonrészét vásárolná meg 2,5 millió angol fontért (majdnem 900 millió forint). Ezt az összeget állítólag már többen ajánlották a tehetséges heréltért. Hester és Luard a brit díjlovassport támogatóinak és más "különleges kapcsolatoknak" küldték el levélben a kezdeményezés ötletét.  Carl Hester hajlandó lenne viselni a ló tartásának költségeit. A cél egyszerű: Valegro maradjon Nagy-Britanniában, továbbra is Dujardin lovagolja őt  Hester irányítása alatt. A tervek szerint január 31-ig összeáll a leendő tulajdonközösség.

Valegro a londoni karácsonyi versenyen egy 87,95 %-os kűrrel ismét a várakozások felett teljesített. A herélt még csak tíz éves, 2016-ban a rio de janeiro-i olimpián a legjobb korban lenne, hogy megmutassa tehetségét a Nagydíjban és – a remények szerint – ismét megszerezze az aranyérmet. 

Deák Anette, Lovasok.hu
2013.01.11.


Kapcsolódó cikkeink:

Rekordot döntött Charlotte Dujardin és Valegro a Nagydíjban >>>
Charlotte Dujardin és Valegro a csúcson >>
Charlotte és Valegro dupláztak Londonban, Olimpia London 2012 >>
Uthopia és Valegro: Eladó a két aranyat érő brit díjló >>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés