Nemzetközileg elismert lett a LOLA, beérkezett az első horvátországi nevezés…

“Nemzetközileg elismert lett a LOLA, beérkezett az első horvátországi nevezés…” – jelentette be a Lovasok.hu felületein, nem sokkal 18 óra után a versenyfelkészítő program kiemelt koordinátora Husz Alexandra!

Mint ismeretes 2020 márciusában jelent meg az első hír a Lovasok.hu új, Online Lovas Akadémia Versenyfelkészítő programjának terveiről! Alig 2 héttel később már az első teszt verseny pozitív fogadtatásának örülhettünk, és alig kellett nem egész 2 hónapot várnunk, hogy a Lovasok.hu Online Versenyfelkészítő programjai kapcsán egy újabb szenzációs hírről és eredményről számolhatunk be.

Prlic Petra, és Maja Kunstic a Djakovon (Horvátországban) élő lovaikkal feladták a Lovasok.hu Online Lovas Akadémia, a FEI Junior egyéni programjának első, a nemzetközi versenyfelkészítő videóját.

Mivel a helyzetre és a megnövekedett igényekre való tekintettel, jelentős időt sajnos nem tudtunk biztosítani a LOLA program nemzetközi piacra lépésének előkészítésére és kivitelezésére, ezért különösen nagy öröm számunkra és megtiszteltetés, hogy egyre jobban nemzetközileg is kedvelté és elismerté válik kezdeményezésünk.

Amennyiben az elkövetkező pár nap, hét tárgyalásai is ilyen jól és kedvezően alakulnak, úgy akár sporttörténelmi jelentőségű kezdeményezéseket mutathatunk be, és indíthatunk el.

Elöljáróban csak annyit, hogy sok múlik ma a Magyar Díjlovas Szövetségen. De mivel már sok nemzetközi szövetség is érdeklődött, és érdeklődik rendszerünk iránt, ezért bátran kijelenthetjük, hogy egy országhatárokon átívelő és jelen esetben a Nemzetközi Díjlovas és lovas közösséget összefogó kezdeményezés van ma Magyarországon kialakulóban.
És mindezen sikereket, és örömöket, csak nektek érdeklődőknek, és mindazon időt és energiát nem kímélő partnereknek, bíróknak, szervezőknek, szponzoroknak köszönhetjük, akik lehetővé tették, hogy idáig eljuthassunk!

Nagyon köszönjük:

 

Jelentkezz Te is a Lovas Akadémia soron következő Online Versenyfelkészítő programjaira!

Fülöp Tamás
a Lovasok.hu magyarországi tulajdonosa
2020.05.19.

Hozzászólások