Indulj Te is a LOLA Online Téli kupán!

Fantasztikus hírünk van! A nagy érdeklődésre tekintettel a tavalyi Mikulás Kupához hasonlóan idén LOLA Online Téli Kupát rendezünk!

Várjuk a jelmezes zenés kűrökről készült videók feltöltését, egyéni, páros (pasdedeux), illetve több lovas részvételével quadrill, valamint Póni Klub Caprilli 1.a kategóriában.

A programokban a feladatok és azok sorrendje teljesen szabadon választható (kivéve Póni Klub Caprilli1.a kategóriát). Kötelező elem egyedül a kezdeti és a befejező köszönés. A zenés kűr köszöntéstől köszöntésig tart, hossza maximum 4,3 perc lehet. A be-és kilovaglás pedig 30 másodpernél nem lehet hosszabb. A zene szintén szabadon választható, de végig jól hallhatónak kell lennie a videófelvételen.

Érdemes kreatívan megalkotnotok a jelmezeket is, ugyanis a jelmezek külön elbírálásban és díjazásban részesülnek függetlenül a koreográfia ötletességétől és annak kivitelezésétől.

A Tanita Lovasbolt jóvoltából a legötletesebb lovasok értékes díjakkal lehetnek gazdagabbak.

Díjazás:

A legjobb jelmez:

I. helyezett 20.000 Ft -os utalvány

II. helyezett 10.000 Ft-os utalvány

III. helyezett 5.000 FT-os utalvány

Továbbá minden jelentkezőt, aki érvényes videót küld be 3000 Ft értékű kuponnal ajándékozunk meg, amelyet 2022.02.15-ig válthattok be 10.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén a webshop.lovasok.hu oldalunkon.

Készüljünk együtt az Ünnepekre!

Videód feltöltéséhez kattints ide! >

Beküldési határidő:2022. január 30.
Eredményhirdetés: 2022. február 05.

Ötletmerítőnek pedig tekintsd meg a tavalyi Mikulás Kupa legtanulságosabb videóit!

2021.12.07., Thirring Lilla, Lovasok.hu
Fotó: Canva
Frissítve: 2022.08.09.

Hozzászólások