Megnyílt a jelentkezés a III. LOVASOK.HU DÍJLOVAS „VERSENYFELKÉSZÍTŐ” PROGRAMJ

LOVASOK.HU LOVAS AKADÉMIA ONLINE „VERSENYFELKÉSZÍTŐ” PROGRAM

A következő felkészítő programmal szeretnénk csatlakozni, illetve összefogni a díjlovasokat, hogy közösen támogassuk a Facebook-on és Instagram-on elterjedt „Egy iskolaló vagyok” megmozdulást.
A koronavírus járvány a lovasiskolák életét is felforgatta. A megváltozott körülmények különleges új utakat nyitnak meg. Ilyen új kezdeményezés a Facebook-on, illetve Instagram-on elterjedt „Egy iskolaló vagyok” csoport. A kezdeményezés elindítóinak célja egy részről, hogy felhívják a figyelmet arra helyzetre, amibe azok a lovasiskolák kerültek, amelyek utánpótlás képzéssel, gyermekek, fiatalok lovaglás oktatásával foglalkoznak. Más részről, megpróbálnak minél több támogatót toborozni, miután sok lovasiskola felfüggesztette az oktatást és jelenleg senki nem tudja pontosan megmondani meddig tart ez az állapot. Bevételeik teljesen megszűntek, kiadásaik viszont megmaradtak.
Miután legtöbben mi díjlovasok is egy ilyen kis lovasiskolában kezdtük, reméljük a lovastársadalom összefogásával a jövőben is lesznek vidám gyerekek délutánonként és a szünetekben ezekben a lovardákban, melyek biztosítják számunkra az utánpótlást.
A programba befolyt részvételi díj 100%-a az „Egy iskolaló vagyok” projektet támogatja. A részvételi díj nem pontosan meghatározott, mindenki egyénileg döntheti el, hogy mekkora összeggel tudja és szeretné támogatni a nehéz helyzetbe került lovasiskolákat.

Daniló Sportegyesület
ERSTE Bank Hungary Nyrt.
11670009-07752400-70000006
Megjegyzésbe kérjük írjátok be: „Egy iskolaló vagyok”

Köszönetként az „Egy iskolaló vagyok” csoport megálmodója Losonczy Anikó felnőtt díjlovas válogatott, a 2017-es göteborgi Felnőtt Díjlovagló Európa Bajnokság részt vevője értékeli a videókat, illetve hasznos tanácsokkal látja el a programban részt vevő lovasokat.

Hozzászólások