Vegyél részt Te is a LOLA Online Mikulás kupán!

Meghoztuk a várva várt információkat a Lovasok.hu LOLA Online Mikulás kupával kapcsolatban. A LOLA Versenyfelkészítő Programoknál megszokott módon várjuk a zenés kűrökről készült videók feltöltését, egyéni, páros (pasdedeux), illetve több lovas részvételével quadrill kategóriában.

A Mikulás kupa során rendhagyó módon nincsenek kötött programok, a produkcióban a feladatok, és azok sorrendje szabadon választható. Kötelező elem egyedül a kezdeti és a befejező köszönés. A zenés kűr köszöntéstől köszöntésig tart, hossza maximum 4,5 perc lehet. A be-és kilovaglás pedig 30 másodpernél nem lehet hosszabb. A zene szintén szabadon választható, de végig jól hallhatónak kell lennie a videó felvételen. A koreográfia ötletességét, és kivitelezését is pontozni fogjuk! Ne felejtsétek otthon a Mikulás sapkátokat sem, sőt, a lovaitokat is öltöztessétek  fel bátran, ugyanis a jelmezek külön elbírálásban és díjazásban részesülnek.

A videók feltöltési határideje: 2020. december 20.

A Tanita Lovasbolt jóvoltából kategóriánként a legkiválóbb és legötletesebb lovasok értékes díjakkal lehetnek gazdagabbak. Egyéni, páros és quadrill kategóriában is egy-egy 20.000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal díjazzuk a nyerteseket, a legjobb jelmezben lovagló ló-lovas párost pedig egy 30.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal jutalmazzuk.

Várjuk az ötletesebbnél ötletesebb videókat! Ünnepeljük együtt ebben a nehéz helyzetben is a Mikulást! Videód feltöltéséhez kattints ide! >

Végül pedig ötletmerítőnek hoztunk néhány minta videót, reméljük Tőletek is sok hasonló felvételt láthatunk majd!

Kicsiknek:

Mikulás kupa az Unikornis lovardában 2013. decemberében.

Nagyoknak:

III. Pulai lovaspark kupa póni Quadrill 2010

Profiknak:

Ács Róbert&Shannon TSF zenés kűr, lovas világkupa 2009

2020.11.13. Thirring Lilla, Lovasok.hu

Hozzászólások