LOLA online Mikulás Kupa eredményhirdetés

Mint arról már korábban beszámoltunk, összesen 35 nevezéssel, és 59 lovas részvételével zajlott le a (XII. Díjlovas) Online Mikulás kupánk! Nagy örömmel töltött el minket, hogy ennyi csodálatos és kreatív koreográfiájú zenés kűrt láthattunk! Nem volt könnyű dolga Vígh Marianna díjlovas bírónak sem, de végül megszületett a döntés!!!

Az egyéni és páros (pas de deux) programok mellett nagy számban érkeztek több lovas (Quadrill) kategóriában is produkciók, teli kreatív látványos koreográfiával. A beküldött programok a futószártól a Póni Klub “D”-“C” szinten át egészen a díjlovas középosztályú programokig kerültek értékelésre. Emailben kiküldtük az értékeléseket a versenyzők részére, így kérjük a Mikulás kupa résztvevőit, hogy kövessék nyomon postafiókjukat!

Hamarosan újabb LOLA online versenyekkel készülünk! Kövessétek figyelemmel http://lola.lovasok.hu/ oldalunkra kiírt versenyszámokat!

A Tanita Lovasbolt által felajánlott különdíjak nyertesei:

 

Egyéni kategória: Dr Gáll Andrea

Páros (pas de deux) kategória: Szeivolt Hanna, Szabó Tímea

Quadrill kategória: Horváth Dalma, Miskei Léna, Szombat Lili, Szvetnik Hanna

Legjobb jelmez díj nyertese: Czipó Léna

 

Szívből Gratulálunk mindenkinek!

 

Hamarosan közzétesszük a következő LOLA programunkról is az információkat, addig pedig fogadjátok szeretettel a Mikulás kupa legtanulságosabb videóit!

Egyéni Zenés Kűr Futószár Szombat Réka -Turmix

 

Egyéni Zenés Kűr Póni Klub D kategória: Szabó Júlia – Kaffe Latte

 

Egyéni Zenés Kűr Póni Klub “C” kategória: Zahradnyik Emma – Bella

 

Egyéni Zenés Kűr “Profi” kategória: Dr Gáll Andrea – Akcento

 

Páros (pas de deux) Póni Klub “D” kategória: N.Tóth Betti – Dajka Patocskai Abigél – Berzenke

 

Páros (pas de deux) “Profi” kategória: Szeivolt Hanna és Szabó Tímea

 

Quadrill Póni Klub “D” kategória: Kónya Júlia, Forgács Dina, Szekér Krisztina, Cherestes Alexandra, Megyeri Lili Kata, Sallay Kamilla

 

Quadrill Póni Klub “C” kategória: Horváth Dalma – Coccolino, Miskei Léna – Royal, Szombat Lili – Szerény, Szvetnik Hanna – Roy King

 

2021.01.04., Thirring Lilla, Lovasok.hu

 

 

Hozzászólások