Újabb kiírt LOLA Díjlovas Versenyfelkészítő Program!

Örömmel értesítjük minden kedves Olvasónkat a legújabb LOLA Díjlovas Versenyfelkészítő Programról! A novemberi fordulóra 2020.november 18. 20:00-ig várjuk a videókat!  

Tapasztalataink, és a visszajelzések alapján a LOLA Versenyfelkészítő Programok létrehozásával a lovas közösség egy új platformját sikerült megalkotnunk. A Lovasok.hu online versenyei amellett, hogy az indulók számára betekintést engednek a bírák pontozási rendszerébe, folyamatos gyakorlásra ösztönzik a résztvevőket. A LOLÁN induló lovasok az edzők tapasztalatai alapján is legtöbbször beleképzelik magukat a versenyszituációba, így a felvételek készítése tapasztalatszerzésre is lehetőséget biztosít.

Tekints meg Lovasok.hu Túra videónkat, melyben Németh Erika a LOLA versenyeken szerzett tapasztalatait osztotta meg velünk!

A LOLA Online Versenyfelkészítő Programokra versenyszezonon kívül is lehet jelentkezni, ezzel biztosítva a versenyzők számára, hogy ne essenek ki a verseny rutinjukból, illetve hogy szakértő bíráinktól folyamatos visszajelzést kapjanak felkészültségi szintjükről!

A XI. LOLA Versenyfelkészítő Programunk részletes leírását ide kattintva érheted el !

2020.11.12. Thirring Lilla, Lovasok.hu

Hozzászólások