Nevezz a Lovasok.hu Lovas Akadémia első online díjlovas teszt versenyére!

Várjuk a jelentkezőket a Lovasok.hu Lovas Akadémia (LOLA) Tanita online díjlovas teszt versenyére! A videóra rögzített versenyprogramodat 2020.04.06. 20:00-ig küldheted be a cikkben található nevezési űrlap kitöltése utána a dijlovaglas@lovasok.hu e-mail címre.

A verseny több szempontból is nagyszerű lehetőséget jelent a lovasok számára!

Például segít megőrizni a megszokott rutint azon lovasok számára, akik keményen készültek az idei szezonra. Anélkül mérhető fel a ló teljesítménye, hogy ki kellene tenni a lószállítás és a rendezvény forgatag stresszének. Kedvez továbbá azoknak a lovasoknak is, akik már régóta kíváncsiak rá, hogyan teljesítenének a versenypályán.

Kiváló alkalom, hogy végre ismét betekintést nyerj az ország különböző pontjain munkálkodó lovardák műhelymunkáiba, kapcsolatban maradj azokkal a lovasokkal, akikkel csak versenyszezon idején van lehetőséged találkozni vagy hogy új ismeretségeket szerezz.

A beküldött videókat neves, szakértő bírók értékelik!

Beküldött versenyvideódról hiteles értékelés készül. A bírói visszajelzések új iránymutatást jelenthetnek a lovaddal történő közös munkában, így hatékonyabbá válik a fejlődésetek!

A Lovasok.hu Lovas Akadémia első online teszt versenyén az A1, L2, LSZ1, FEI Gyermek csapat, FEI Póni csapat, FEI Junior csapat és a FEI Fiatal lovas csapat versenyszámokban nevezhetsz. A videókat Ilyés Csaba és Vigh Marianna bírák értékelik, eredményhirdetés 2020.04.09-én várható!

A részletes szabályzatunkat a nevezési űrlapon olvashatod:

2020.04.01. Frisch Andrea, Lovasok.hu
Kép forrása: bigstockphoto.com

Hozzászólások