Hogyan is érdemes! – Díjlovas videók készítése

2020 áprilisától már a lola.lovasok.hu (Online Lovasakadémia) keretein belül lehetőség nyílik, hogy az aktuális versenyfelkészítő program keretein belül Díjlovasok videókat töltsünk fel ha megmérettetésre, vagy épp csak visszajelzésre vagyunk neves Díjlovas szakemberektől!

Sokakban felmerül a kérdés, hogy hogyan is kezdjünk hozzá a felvételek rögzítéséhez, és a jelentkezés eljuttatásához.

A videók elkészítésében Domján Martin, Lázár Zsófi és Réka nyújt nekünk segítséget az alábbi két videóban:

Domján Martin

Újabb segítséget kaptunk, most Domján Martintól, hogy hogyan tudunk jó minőségű videót készíteni a programunkról

Közzétette: Díjlovaglás Mindenkinek – Minden Ami Díjlovaglás – 2020. április 16., csütörtök

 

Zsófi és Réka

Kaptunk egy videót Lázár Zsófitől amelyben Rékával közösen hasznos videó készítési tanáccsokkal látják el azokat, akik az online versenyekre neveznek

Közzétette: Díjlovaglás Mindenkinek – Minden Ami Díjlovaglás – 2020. április 15., szerda

A videók eljuttatására a LOLA.LOVASOK.HU oldalon van lehetőség!

Bejelentkezve a lovasok.hu profilodba (a jobb felső sarokban található bejelentkezési, illetve a regisztráció gomb segítségével) tudod feladni a lola.lovasok.hu oldalon a jelentkezésed, amelyet a lovasok.hu főoldalán a “Lovas Akadémia” gombra kattintva is elérsz!

Ha be vagy jelentkezve a lovasok.hu profilodba, akkor nincsen más dolgod, mint a lola.lovasok.hu oldalon a “Jelentkezem” gombra kattintva az általad választott programban leadnod a jelentkezésed, amely jelentkezés keretében feltöltheted videódat.
Később ha módosítani szeretnél a jelentkezéseden, akkor a még le nem zárt felhívások kapcsán ezt a jelentkezési határidő végéig megteheted a “Jelentkezéseim” menüpont alatt!

A Program kapcsán elkészült értékeléseket e-mailben is megkapod,  de később a profilodba belépve az lola.lovasok.hu/eredmenyeim (menü pont) alatt is megtalálhatod!

Szeretnénk, ha később egy rövid kis bemutatkozást és fotókat is megosztanál velünk magadról, és a lovaidról, ezért hamarosan lehetőséget biztosítunk a profilodban fotók, és egy rövid bemutatkozás feltöltésére, amely a LOLA jelentkezéseid kapcsán a nevedre kattintva elérhetővé válik.

így már hamarosan nem csak egy oldal és egy Online Akadémia leszünk, hanem egy közösség is, amelyet az általatok készült videók, képek, és lovaitok színesítenek! 🙂

Lovasok.hu Lovas Akadémia – 2020.04.30.
Fotó: Canva
Frissítve: 2022.08.07.

Hozzászólások