Még nem maradtál le a „Lóápoló és gondozó”, valamint „Lovas sportoktató” képzésekről!

Imádod a lovakat? Hajt a tudás iránti vágy? Ebből a cikkből megtudhatod hogyan tegyél ennek az érzésnek eleget és hogyan teljesedj ki!

Ha komolyabban szeretnél lovakkal foglalkozni és olyan szakmára vágysz, ami abszolút a lovak iránti szeretetedre épül, akkor nagyon jó helyen jársz!

Az OKJ-képzések megszűnésével sincs okod az elkeseredésre, hiszen a Mesto Csoport Kft. biztosítja számodra a továbbtanulás lehetőségét most már a legújabb, hamarosan elstartoló Lóápoló és gondozó, valamint Lovas sportoktató képzéseivel is!

Valósítsd meg álmaidat csupán 7 hónap alatt! Jelentkezz itt a 2023. március 18-án induló, pusztán egy nyereg árából finanszírozható szombati képzésekre és legyél hivatalos szakmabeli!

Amennyiben úgy érzed lecsúsztál a tanfolyamokról meg kell, hogy cáfoljunk téged! Utólagos csatlakozási lehetőséggel és szuper kedvezményekkel ugorhatsz fejest egy új világba, ahol rövid idő alatt szerezhetsz naprakész tudást a tanfolyamok elvégeztével pedig további kuponokra lehetsz jogosult, amennyiben bővíteni kívánod tudástáradat!

Ha minden vágyad lovakkal dolgozni és belevágnál az ápolói vagy edzői karrierbe kattints ide, ahol minden részletet megtalálsz vagy add le jelentkezésed most !

Hozzászólások