Elindult a jelentkezés az újabb Lovasok.hu Díjlovas Versenyfelkészítő Programjaira!

Meghoztuk a várva várt információkat a VII. VIII. és IX. Lovasok.hu LOLA Díjlovas Versenyfelkészítő Programjairól!
Mint kiderült a pozitív visszajelzésekből, az online versenyek nem csak a karanténhelyzet ideje alatt állják meg a helyüket. A LOLA Versenyfelkészítő Program folyamatos gyakorlásra buzdít, mindamellett a résztvevők tapasztalatot szereznek és bepillantást nyerhetnek a bírok pontozási rendszerükbe. A Lovasok.hu Online Versenyei tavasszal a lovasközösség egy új platformjává váltak és ezért mindenképp fontosnak tartjuk, hogy a Lovasok.hu LOLA Díjlovas Versenyfelkészítő Programja újabb kihívások elé állítsa a lelkes lovasokat!

Íme, a VII. VIII. és IX. Versenyfelkészítő Programok részletes leírása, melyeket a cikk végén egy fantasztikus hír követ a résztvevők számára!:

VII. (Díjlovas) Veresenyfelkészítő program Lovasok.hu Akadémia

VIII. (Díjlovas) Veresenyfelkészítő program Lovasok.hu Akadémia

IX. (Díjlovas) Veresenyfelkészítő program Lovasok.hu Akadémia


Továbbá egy rendkívüli hírrel is gazdagodnak a LOLA programok részvevői, ugyanis akik a bírók által legkiemelkedőbbnek ítélt teljesítményt nyújtották a versenyeken, automatikusan minősülést nyernek a 2020. októberében Balatonvilágoson megrendezésre kerülő Championátusra, és ez még nem minden! A minősítés további részleteiről EBBEN a cikkben bővebb információt kaphatsz!

Jelentkezéshez kattints ide! >

Ráskai-Kiss Orsolya
2020.08.11.

Hozzászólások