keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lóversenyzés   »   Kincsem Park


 Hírek a Kincsem Parkból

|ƒ Kincsem Park |ƒ Hírek ƒ| Futamok egész évben ƒ|
|ƒ ÉLŐ közvetítés a Kincsem Parkból ƒ|
|ƒ Multifunkcionális rendezvényhelyszín ƒEgyüttműködési ajánlatunk cégek részére ƒ|
|ƒ Amatőr fotópályázat ƒ|


Lovis nemzet a magyar: több ezren az Ügetőszilveszteren

Ha december 31., akkor meleg öltözet, téli csizma, sapka, sál, duda, esetleg egy színes paróka , villogó ördögszarvak és irány az Ügetőszilveszter. Több ezren gondolják így, mert évtizedek óta minden szilveszterkor hatalmas érdeklődés és vidám hangulat kíséri a lovira látogatókat.

Tovább a teljes cikkhez >>

2017.01.04.


Magyar hajtó nevét jegyzik a francia ügetőn

Három év távolmaradás után ismét képviselhette hazánkat magyar hajtó a Prix des Rencontres Internationales meghívásos futamban. A francia ügetősport fellegvárában, Vincennes-ben az előkelő második helyet szerezte meg Juhász Balázs, s ezzel minden idők legjobb magyar hajtójává avanzsált a versenyszámban.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.12.08.


Ügetőszilveszter 2016

Az év utolsó napján vár a lóversenyszezon hagyományos záró csúcseseménye, az Ügetőszilveszter a budapesti Kincsem Parkban. Izgalmas futamok, klasszis lovak, koncertek és fergeteges hangulat december 31-én délután 14:00 órától!

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.12.01.

4000 méter gáton, a legnehezebbnek számító Group I-es versenyosztályban is bizonyított az idén ötszörös győztes Diplomata és Bakos Gábor. Ezúttal Milánóban szorongatták meg a favoritot.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.11.14.


A Köztársasági Díj utolérhetetlen lova: Romi Mms

Romi Mms megvédte címét és a tavalyi év után idén is megnyerte a Köztársasági Díjat a Kincsem Park ügető pályáján. A hatéves kanca rendkívül fölényesen, szép stílusban iskolázta le a mezőnyt. A második helyet a hazánkban most debütáló Underpaid Hanover szerezte meg, harmadik helyen pedig Amazing Koks ért célba.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.10.25.


Már az angyalok sulky-ját húzza Illetmény

A magyar ügetőversenyzés történetének egyik legjobb és legeredményesebb versenylova, Illetmény tragikus hirtelenséggel az égi ügető pályára trappolt.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.10.19.


Gladiátorháború a Kincsem Parkban

Két nagyszerű formában lévő ügető csapott össze a szombati versenynap főfutamában, a Palmyra Díjban. Sanger MS és Spartakus Ans duója az idei szezonban hat-hat győzelmet gyűjtött már, így mindenki kíváncsian várta, ki lesz a befutó.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.10.18.


23 millióért kelt el a 13 ügető csikó

Összesen 13 ló talált új gazdára, mindegyikük milliós összegért - nagy sikerrel zárult a tizedik ügető árverés a Kincsem Parkban.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.10.12.


Magyar ló hódít Rómában

A magyar galoppsport büszkesége, Quelindo Rómában is bizonyította: számolni kell vele a nemzetközi porondon is. A Hármas Korona nyerő mén Alberto Sannával a nyergében a harmadik helyre tudott bevágtázni az olasz versenynap egyik legmagasabb díjazású, Listed besorolású versenyén.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.10.04.


3 milliárdot nyerhetsz Európa legrangosabb lóversenyével

Október első vasárnapja nagy nap az európai lóversenyben. Ekkor rendezik a kontinens legnagyobb pénzdíjazású versenyét, a Prix de l'Arc de Triomphe-ot, melyben a bolygó legjobb lovai és zsokéi küzdenek 5 millió euróért. Te is versenybe szállhatsz, s a Szuper Jackpottal idén 3 milliárd forintot kaszálhatsz!

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.09.28.


BelevaLÓ mének csatáztak az ügetőn

Fickósra sikerült a vasárnapi ügetőnap legrangosabb ütközete, az Addicted Díj, melyben Rocket Boy helyezkedett a legjobban. No Bi és Lardon is mérföldkőhöz érkezett 150. startjával, míg a napzáró Uxor Hendikepben Number One volt az abszolút első. További érdekességek ügetnek elő a Kincsem Parkból:

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.09.27.


Nehéz volt tippelni, könnyű volt kaszálni az ügetőn

A Nyeretlen Kétévesek versenyében tizenkét jobbnál-jobb ügető sorakozott fel, sorozatnyerők léptek pályára a Calorina Díjban, az Uli Díj pedig hat nagy esélyest hozott - nem volt könnyű dolga a szombati ügetőnapon fogadó lovirajongóknak. Guruljunk át együtt a Kincsem Park ügető futamain:

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.09.20.


Rohanó lovak, lobogó tikettek: 20.000 néző a Kincsem Parkban

Aki még nem tudná, hogy mi volt ez a nagy felhajtás a hétvégén a Kincsem Parkban, annak eláruljuk: 20.000 néző, nemzetközi futamok, különleges ételek és szuper hangulat pezsdítette fel a hazai loviéletet. Ez történt a 4. Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show-n:

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.09.08.


Hazánk ugrósztárja kilenc hosszal nyert Szlovákiában

Augusztus utolsó vasárnapján Pozsonyban óriásit alkotott a hatéves ugrófenomén: Diplomata kilenc hosszal rázta le riválisait egy 3600 méteres gátversenyben.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.08.31.


Villámgyorsan nyerte futamát a favorit ügető: Sanger MS

A bajnokok bajnokai csatáztak a Kincsem Park augusztus 27-i ügető versenynapján. Sanger MS és gyorslábú barátai kilenc futamban, köztük számos díjban, emlékversenyben és hendikepben csilloghattak, így a ragyogó napsütés már csak hab volt a tortán. Lemaradtál a futamokról? Képbe hozunk!

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.08.29.


Kuponos ajánlat: Tippverseny a Kincsem Parkban

A Kincsem Park és a Bónusz Brigád közös ajánlatában most 55-61% kedvezménnyel lehet a Tiéd a 2 vagy 4 fő részére szóló belépő a Kincsem Park izgalmas tippversenyére, ahol értékes nyeremények várnak. Csapjatok bele, jelentkezzetek, és töltsetek egy hangulatos, ámde felettébb izgalmas péntek estét a Kincsem Parkban!

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.05.30.


Húszezer lovirajongó fesztiválozott a Kincsem Parkban

A Kincsem Park idei első nagy fesztiválja rekordszámú nézőt vonzott. A Tavaszi Lóverseny és Food Truck Showra a szervezők adatai szerint közel húszezer ember látogatott ki, hogy a kulináris élvezetek mellett részese lehessen a lóverseny izgalmainak.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.05.09.


Pokolian jó telivérek a galoppon

A cudar időjárás ellenére nagyon szép futamoknak lehetett szemtanúja a nézősereg a vasárnapi galoppon: az Alagi Zsokéiskola egy újabb növendéke debütálhatott, több futam is hozta a papírformát, de meglepetés helyezések is jutottak bőven kiosztásra.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.04.26.


Time To Say Goodbye nyerte a Soldo Díjat

Az idei év egyik Derby reménysége, a mezőny legfialabb tagja, Time To Say Goodbye már az első métereken vezetett. Paperboy megpróbált a babérjaira törni, sokáig úgy tűnt, sikerül is legyőznie, ám a célegyenesben a négyéves fenomén begyújtotta rakétáit és magabiztosan nyerte a nap főfutamát, a Soldo Díjat.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.04.25.


Alagi Lovas Fesztivál és Nemzetközi Military terepverseny

Az Alagi Lóversenypálya és Tréningközpont május 21-én a lovastusa szakág terepversenyének szerelmeseit látja vendégül. A Dunakeszi-Alagi Lovas Fesztiválon a gyerekeket állatsimogató, pónilovaglás és arcfestés is várja. A beelépés díjtalan!

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.04.19.


Zwegat újra a galopp porondján

A vasárnapi galoppon mindenkinek fülig érhetett a szája: fogadási szempontból igen kedvező versenynap volt az aznapi, de, hogy a nézők izgalmát fokozzák, az Alagi Zsokéiskola két növendéke is élete első versenyén próbálhatta ki magát. A Káposztásmegyeri Díjban pedig Zwegat újabb győzelméért szurkolhatott a nézősereg.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.04.19.


Grumetti a Pulay Kornél Emlékverseny győztese

Grumetti és új hajtója Joze Sagaj, igazán jó párost alkottak a Kincsem Park szombati ügető napjának főfutamában. Kevés ló volt, aki hiba nélkül teljesítette a távot, de Grumetti bizonyította kivételes képességét és megnyerte a Pulay Kornél Emlékversenyt. Real Bee Power és Milliondollar Lux szerezték meg mögötte a helyezéseket.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.04.18.


A széllel is versenyeztek a Kincsem Park telivérei

Az egész nap őrülten fújó szél meghozta a Kincsem Parkba érkező, remek formában lévő telivérek harci kedvét a második galopp napon. A széllel is versenyt futó lovak rengeteg izgalmas befutóval kápráztatták el a vasárnap is lelkes nézősereget.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.04.12.


Favorit ügetők brillíroztak

Salihamidzic remek start után végig vezetve rettentő könnyen nyerte a napi főfutamot, a Mount Díjat Márton Lajossal. Harlynda hajtójával, Veljko Mazsity-val és Oldtimer Diamant Vezér Emesével szerezték meg a helyezéseket.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.04.11.


Több mint 1 milliárdot nyert valaki a lovin

Ismét hatalmas nyereményt hozott a világ legnépszerűbb lóversenyjátéka a Kincsem+, mely január óta hazánkban is elérhető. A szerencsés lovirajongó eltalálta az első öt ló befutási sorrendjét, valamint egy plusz nyerőszámot is, így összesen 1.324.758.000 forintot vihetett haza.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.04.08.


Jókedélyű ügetők a Kincsem Parkban

Mindenki örül a tavasznak, még a Kincsem Park ügető lovai is. Az ügető nap első legügyesebbje Ügyeske lett, Sebes villámként ügetett végig a pályán, Spartakus Ans pedig favorithoz méltón nyerte meg a versenynap legmagasabb díjazású futamát.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.04.07.


Tombolt a közönség a szezonnyitó galoppon

Ragyogó napsütés, szuper közönség és topformában rajthoz álló telivérek köszöntötték a 2016-os galopp szezonnyitót a Kincsem Parkban. Jókedv, remek fogadási lehetőségek és magas osztalékok kísérték végig mind a tíz futamot.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.04.04.


Oldtimer Diamant ragyogó győzelme az ügetőn

Oldtimer Diamant és Vezér Emese sokáig a második helyen ügetett, az utolsó 400 méterhez érve azonban átvette a vezetést, majd kivédve a szerb Nadir Three és Boris Kecenovic, valamint Philadelphia és Márton Lajos támadásait megnyerte, a Cyrano Díjat.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.03.30.


Nyerj VIP belépőt a Kincsem Parkba 4 fő részére

Mindig is vonzott a lovi világa? Most itt a lehetőség: nézz be a kulisszák mögé és ülj fel egy igazi versenyló mögé a kétszemélyes sulky-ra! Csak add meg az e-mail címed, hogy részt vehess az április 15-i sorsoláson!

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.03.25.


Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show

2016. május 6-8. között az izgalmas lóverseny futamok mellett a guruló gasztronómia hazai képviselőivel is találkozhatsz a Kincsem Parkban.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.03.24.


Pécsi István kitüntetést kapott

Pécsi István, a Kincsem Nemzeti Lóverseny és Lovas Stratégiai Kft. ügyvezető igazgatója március 15-én Dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési minisztertől vette át a Mattyók Aladár Díjat kimagasló sport infrastruktúra-fejlesztési tevékenységéért.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.03.22.


Wiss Shadow árnyékként suhant át az ügetőn

A hazánkban először futó Wiss Shadow az utolsó 50 méteren vette át a vezetést Németh Viktóriával, és magabiztosan nyerte a Bródy János Emlékversenyt Spartakus Ans és Varga Sándor, valamint Milliondollar Lux és Csordás Emil előtt.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.03.21.


Harlynda nyerte a Varga Henriett Emlékversenyt

Harlynda és hajtója Veljko Mazsity tudta, hogyan kell tartalékolni az erővel. Egészen a befutóig leplezték gyorsaságukat, ahol azonban begyújtották a rakétákat és könnyen átvették a vezetést a start óta élen ügető Samuel Becket A.T. - Hajnal Tibor párostól. Celebrity Classic és Lakatos Csaba viszont végig meg tudta tartani harmadik helyét.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.03.16.


 


Amy's Love bámulatos győzelme a Tavaszi Hendikepben

Amy's Love és Lakatos Csaba az utolsó métereken hagyta le a start óta vezető Menedzsert és Márton Lajost, ezzel megszerezve a győzelmet az idei Tavaszi Hendikepben. De nem csak a főfutam tartogatott adrenalinnövelő perceket a Kincsem Park 7. ügetőnapján.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.03.07.


Szelek szárnyán ügetett Sammi Ms a Wind Scot Díjban

Andorra Gold mégsem indult, így öt fősre csökkent a Wind Scot Díj mezőnye a Kincsem Park szombati ügető-napján. Sammi MS és hajtója Mitja Slavic start-cél győzelmet aratott, míg Nadir Three és Orifiamma Jet köny-nyedén osztozhatott a dobogós helyezéseken, hiszen a futam végére már csak három ló maradt versenyben.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.02.29.


Bravúros befutók a Kincsem Parkban

Bánhatod, ha lemaradtál a szombati ügetőről, hiszen az idei szezon első kiemelt futamában, a Sennyey Géza Emlékversenyben az utolsó pillanatokig lehetett izgulni az első három ló sorrendjén. A többi futam is hasonLÓ bravúros befutókat hozott, ha tehát elmulasztottad volna, ügess velünk át a Kincsem Park ötödik ügetőnapján!

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.02.22.


Nyerj VIP belépőt a Kincsem Parkba 2 fő részére

Mindig is vonzott a lovi világa? Most itt a lehetőség: nézz be a kulisszák mögé és ülj fel egy igazi versenyló mögé a kétszemélyes sulky-ra! Csak add meg az e-mail címed, hogy részt vehess a február 29-i sorsoláson!

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.02.16.


Milliókban részesülhetsz: 600 milliós nyeremény a Kincsem+ játékban

A Kincsem+ játék 630 millió forintos jackpottal folytatódik a héten. Szeretnél Te lenni a legújabb milliomos? A futamok 13:50-kor kezdődnek, melyeket a Sport 2 televízióban élőben közvetítenek.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.02.16.


Red Bull - az ügetőn is szárnyakat ad

A sártenger több lónak is problémát okozott, de nagyrészt sikerült leküzdeni ezt az akadályt a Kincsem Park szombati ügetőnapján. Így tett Red Bull is, aki a Betolakodó Díjban szárnyra kapott, de Prudy-t sem zavarta a csúszós talaj, és favorithoz méltón nyerte meg a Tolnay László Emlékversenyt.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.02.15.


Holtverseny és nagy hajrá az ügetőn

Ha eddig azt hitted, láttál már izgalmas ügető futamot, akkor mindenképp ott kellett lenned a szombati versenynapon. Több futamban is az utolsó helyről hatalmas hajrával megindulva zsebelték be a díjakat, de a hatodik futamban még holtverseny is született Ulászló M és Trotztwo között.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.02.08.


Ló nem maradt szárazon - iszapbirkózás az ügetőn

A sártenger ellenére sem csalódhattak azok a nézők, akik kilátogattak a szombati ügető futamokra. Bár sok lónak nem sikerült befejeznie futamát, a pályán mégis izgalmas harcok folytak a győzelmekért.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.02.01.


Ismét milliárdos lehetsz január 31-én a Kincsem+ játékban

Újabb 3 milliárd forint keresi gazdáját a Kincsem+ játékban. Hogyan lehetsz Te az összeg nyertese? Fogadj a január 31-i Prix D'Amerique versenyén, hogy Fortuna a kegyelmébe fogadhasson.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.01.27.


II. Lóverseny Gála - nem csak a leggyorsabbakat díjazták

A hazai lóversenyfutamok szervezője, a Kincsem Nemzeti Kft. nagyszabású gálavacsorával köszöntötte a 2015-ös versenyszezon legjobbjait. A galopp és ügető championok mellett elismerő oklevelet vehetett át mindkét szakág kategóriagyőztesei valamint az agár sport legjobbjai is.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.01.26.


Elrajtolt a 2016-os ügető szezon

A rövid szünet után megkezdődött az idei ügető szezon a Kincsem Parkban. Az ügetőkhöz hűen izgalmas, fordulatokban gazdag futamokat láthatott a lovirajongó közönség: Alvena Quickly hatalmas csatából került ki győztesként, To Be Continued a befutóban galoppozta el magát.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.01.25.


Varázslatos Valentin nap a Kincsem Parkban

Tedd különlegessé az idei Valentin napot! Tölts el pároddal egy feledhetetlen napot a Kincsem Parkban: életre szóló élmények várnak Benneteket egy Budapest szívében található legendás helyszínen!

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.01.22.


3 milliárd forintot nyerhetsz január 13-án a Kincsem+ játékban

Már 3 budapesti lottózóban is fogadhatsz, és akár 3 milliárd forintot is hazavihetsz a Kincsem Park új játékával, ami január 4-én jelent meg a hazai fogadási piacon. A Kincsem+ nyereménye minden hónap 13-án 3 milliárd forintra emelkedik, így ha még sietsz, már holnap milliárdos lehetsz.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.01.12.


Az év lovait is díjazták az Ügetőszilveszteren

Fergeteges hangulat és új rekordok jellemezték a 2015-ös év utolsó lóverseny napját, az Ügetőszilvesztert. Az izgalmasabbnál izgalmasabb futamokon kívül - ahol ismert közéleti szereplők is beültek a sulkyba - díjazták az év galopp-, ügető- és gátlovát is, de természetesen az agarakról sem feledkeztek meg. Mindez az eddiginél is több, mintegy 14 ezer nézőnek adott feledhetetlen pillanatokat.

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.01.05.


Január 4-től milliárdossá tehet a Kincsem Park

2016. január 4-től már a Kincsem Parkban is elérhető a világ első számú lóversenyjátéka, mellyel akár egymilliárd forintot is nyerhetsz. Mi kell ehhez? Találd el a futam első öt helyezettjének pontos befutási sorrendjét és várd a sorsolást! "Fogadjunk, hogy nyersz!"

Tovább a teljes cikkhez >>

2016.01.04.


Próbáld ki, milyen lehet versenyló tulajdonosnak lenni

Kuponos ajánlat: most 90.000 Ft helyett 8.990 Ft-ért próbálhatod ki, hogy milyen lehet egy igazi versenyló tulajdonosának lenni 1 hónapig a Kincsem Parkban!

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.12.28.


Őrangyal karácsonyi ajándéka: győzelem az ügetőn

Karácsonykor sem lazsáltak a Kincsem Park ügetői: most is gondoskodtak az izgalmasabbnál izgalmasabb pillanatokról. A nap harmadik futamában például célfotó döntött a második helyezésről, az ötödik futamban pedig pont a legutolsó métereken hibáztak. Az utolsó három futamot favoritok nyerték meg, köztük Őrangyal zsebelhette be a nap főfutamának, a Paulovitz János Emlékversenynek a díját.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.12.28.


VIP belépő a Kincsem Park kulisszái mögé lovas kocsizással

Nagyszerű lehetőséget hirdet a Kincsem Park a lóverseny és a lovak szerelmeseinek: szerezz betekintést másodmagaddal a kulisszák mögé, legyetek gazdagabbak felejthetetlen élményekkel! Tekintsétek meg a lovak napi tréningjét, simogassátok meg a versenylovakat, és üljetek fel egy igazi sulky-ra!

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.12.28.


Sanger MS a Feiser Emlékverseny győztese

Sanger MS és hajtója Kőszegi-Kovács László végig az élvonalban versenyezve, magabiztosan nyerte a Feiser Emlékversenyt a Kincsem Park szombati ügető versenynapján Alliance de l'Iton és Oldtimer Diamant előtt.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.12.21.


Akár egymilliárdot is nyerhetsz a lovi új játékán januártól

A Kincsem park januárban elinduló új játékától robbanásszerű fejlődés várható a lóversenyfogadásban, és alapjaiban változtatja meg a lóversenyzés finanszírozását. Néhány éven belül a lóversenyzés így önfinanszírozóvá válhat és új, vidéki pályák is épülhetnek.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.12.18.


A Mikulásgyár díjazta a leggyorsabb ügetőt

Ügetőink sosem hagynak cserben minket, kiváltképp nem télen. Bár kissé csillapodnak a kedélyek, de néhányan még így is képesek elállítani a szurkolók lélegzetét. Meglepetést hozott a Gejzír Díj, a Nyeretlen kétévesek között is akadt szurkolnivaló de a főfutamról, a Mikulásgyár Díjról sem feledkezhetünk meg, melyet Conway Boko nyert meg bravúrosan.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.12.14.


Az ügető Mikulása győzelmeket hozott

A Mikulás a Kincsem Park ügető napjára is kilátogatott, igaz, még jóval az éjszaka előtt. Puttonyában rajt-cél győzelmek, izgalmas harcok, de még diszkvalifikációk is voltak.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.12.07.


Lali Király újra az ügető trónján

Szinte megszokottá vált, hogy az ügető futamokon biztosan célfotó dönti el a helyezéseket, ám ez most szombaton kimaradt. Ennek ellenére számos csatajelenetet láthatott a Kincsem Parkba látogató lelkes ügető rajongók hada. She's Vivienne és Szilvás, valamint Sanger MS és No Limit Angel is nagyot küzdött a dobogó első fokáért. Lali Király azonban magabiztos rajt-cél győzelmet aratott.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.11.30.


Óvások és célfotók az utolsó galopp napon

Az év utolsó galopp versenynapja nem hagyta unatkozni az eső ellenére kilátogató lelkes szurkolókat. Rajt-cél, favorit, és meglepetés győzelmek, valamint célfotók és óvások is tarkították a Kincsem Park évzáró repertoárját. A szezon leghosszabb versenye, a Totalizatőr Hendikep a maga 3200 méterével szintén lázban tartotta a nézőket.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.11.24.


Drámai pillanatok a Ménesek Díjában

Nem lehet panaszunk a hazai ügető futamokra: ahogy eddig, így most sem hagytak minket lelkesedés nélkül. A befutókban hatalmas csaták alakultak ki az első hely megszerzéséért, azonban a nap főfutama, a Ménesek Díja tartogatta a legtöbb izgalmat.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.11.23.


Meglepetés győzelmek a galoppon

Ugyan az időjárás nem volt kegyes, de az eső ellenére többen is kilátogattak az idény utolsó előtti galopp napjára. Izgalomból nem volt hiány, ugyanis a nap folyamán sokszor borult a papírforma: több futamban is olyan lovak győzedelmeskedtek, akiket nem is jelöltek esélyesnek.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.11.17.


Rinette Streamline ismét az ügetők élén

Az ügető nap főfutamában, a Szabadkai Díjban a magyar lovak mellett szerb tréningű ügetők is versenybe szálltak a győzelemért. Úgy tűnik, trénereink és lovaink jól teljesítenek, ugyanis a dobogó mindhárom helyére magyar ló "állhatott fel".

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.11.16.


És a Kincsem Park Díjának bajnoka: Dirty Dreamer

A galopp nap első futamait ködben futották a lovak, de ettől függetlenül nagyon szép küzdelmeket lehetett látni az utolsó métereken. Dirty Dreamer és Tahir Sesti is hatalmasat csatázott, végül a 11-es startszámú Dirty Dreamer örülhetett a Kincsem Park díjának.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.11.10.


Ostormentes ügető futamok

A második novemberi ügető napon szinte az összes futamban akadt olyan hajtó, aki ostor nélkül szállt versenybe, és még így is szép helyezéseket ért el. Talán ennek is köszönhető, hogy rengeteg izgalom várta a Kincsem Parkba látogatókat: több ló is a mezőny legvégéről robbant be az élbolyba és nyerte magabiztosan futamát.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.11.09.


Zwegat galoppja megállíthatatlan

Zwegat továbbra is megállíthatatlanul galoppozik a Kincsem Park ovális pályáján: az első novemberi napon a Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díját nyerte meg nagyon könnyedén. Ám a galopp nap még további izgalmakat hozott, hiszen a Makaam Hendikep első három helyének sorsáról célfotó döntött.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.11.04.


Sziporkázó ügető nap

Október utolsó ügető napján remek eredmények születtek: az első futamot Sziporka nyerte meg rajt-cél győzelemmel, a harmadik futamban Örs nagyot csatázott, a főfutam első és harmadik helyéről pedig célfotó döntött.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.11.02.


Trónfosztás a Lovaregyleti Díjban

A versenyévad utolsó nagy összecsapása a hároméves és idősebb lovaknak kiírt Lovaregyleti Díj, melyre vasárnap került sor a Kincsem Park gyepén. A Magyar Lovaregylet értékes tiszteletdíjáért nagy volt a küzdelem, négy ló is rohamozta Singidunumot, de a győzelmet nem lehetett tőle elvenni.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.10.27.


Romi Mms a köztársaság ügetője

A rajt-cél győzelmek sorozata visszatért a Kincsem Park ügetőihez: újból négy futam zárult így. A Köztársaság Díj legjobbja, Romi Mms szintén rajt-cél győzelemmel orozta el a többiek elől a nyertesnek járó díjat.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.10.26.


Jack the Giant óriásit sprintelt a galoppon

A Kincsem Parkra rámosolygott a szerencse: zsokék és lovaik eső nélkül úszták meg a vasárnapi galopp napot. Talán ennek is köszönhető, hogy az egykori Hármas Korona bajnok Saldenzar utódai három futamban is bizonyították rátermettségüket. A nap főfutamának, a Kétévesek kritériumának bajnoka pedig Jack the Giant lett.  

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.10.21.


Ötszörös nyerő: Nyíres, az ügetők királya uralja a pályát

A rajt-cél győzelmek áradata most lecsitult, ennek ellenére az ügetőlovak nagyon szépen nyerik meg a futamokat. Az ügető főfutamát Nyíres nyerte, aki ezzel zsinórban az ötödik győzelmét tudhatja magáénak.  

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.10.19.


Zwegat diadala a galopp Kállai Pál Emlékversenyén

A Nyeretlen kétévesek versenyéből Magic de Paris köszönt el nyertesként, a Kőbányai Díjat Love Story nyerte meg hat hossznyi előnnyel. Az ötödik futam egy kis elsősegély ellátással indult, a galopp nap főfutamát pedig a sárga Zwegat nyerte meg, három hosszas előnnyel.  

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.10.13.


Fáradhatatlan lovak az ügetőn

Az ügetőlovak nem lazsálnak: az első három futam rajt-cél győzelemmel ért véget a Kincsem Parkban, de ez még nem minden. A hatéves Conway Boko nyerte meg a Rianó Díjat, ezzel megkaparintva kilencedik győzelmét az idei évben.  

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.10.12.


Milliók repkedtek a 9. Ügető Árverésen

Versenyzésre született, intelligens, együttműködő, megbízható igazi társ. Igen, mindez ő, az ügető. A 9. Ügető Árverésen szerethető tulajdonságait jelentős összegekkel méltányolta a magyar ügető rajongók krémje.  

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.10.09.


Táskák, divatbloggerek és tetoválóművészek a Kincsem Parkban

A szobrász, aki végül a táska- és ékszerkészítés mellett tette le a voksát: Abonyi Alma a Kincsem Parkban mutatta be legújabb kollekcióját. Ügető futammal és divatbemutatóval debütáltak a legújabb Alma Abonyi táskák, melyek a Kincsem Park régi mázsaházában készülnek.  

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.10.09.


Quelindo elnyerte a Hármas Koronát a galoppon

Szoros küzdelmet követően, óvás után végül Quelindo nyerte a Magyar St. Leger-t, ezzel elhódítva a Hármas Koronát. A magyar lóversenysportban Quelindo lett az ötödik ló, aki feljutott a trónra. A versenynapon Akaba és Thunder Teddington is izgalmas küzdelmet vívott a MAFE-Tattersals Díjban. 

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.10.06.


Rinette Streamline az ősz legjobb ügető kancája

Rinette Streamline a szép taktikának köszönhetően magáénak tudhatja az Őszi Kanca Díjat, maga mögé utasítva a másik favoritot, Night Lady-t. Az ügető többi futamában is szép győzelmek születtek, ahogyan azt M. T. Hitchiti is tette vagy Marót. 

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.10.05.


Quelindo elnyerheti a Hármas Koronát a galoppon

Az Álmodó istálló háromévese, a szürke Quelindo bár csak idén kezdte pályafutását, egyik legfontosabb versenyére és nagy bravúrra készül. Amennyiben 2015. október 4-én vasárnap megnyeri a Magyar St. Leger-t is 2800 méteres távon, elhódítja a Hármas Koronát (Nemzeti Díj, Magyar Derby, St. Leger), amit eddig mindössze négy telivérnek sikerült a hazai galoppsport történetében. 

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.10.01.


Nyerj versenyistálló-látogatást a Kincsem Parkba

Mindig is vonzott a lóversenyzés világa? Itt az alkalom, most versenyistálló-látogatást nyerhetsz a Kincsem Parkba két személyre, extra ajándékokkal, egész napos hoszteszkísérettel és tiszteletjeggyel az Ügetőszilveszterre.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.09.30.


Célfotók a galopp Szent László Díjáért

A fotocella nem pihent a hétfőre elnapolt galopp versenynapon: több futamban, köztük a Szent László Díjban is célfotó döntött nem csak az első, de a többi dobogós helyezésről is.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.09.30.


Legyél Te is ügetőhejtó a Kincsem Parkban

Kíváncsi vagy milyen, amikor a célegyenesben a győzelemért folytatott küzdelem hevében elönt az adrenalin? Próbáld ki, milyen az ügetőn versenyezni, érezd a lovak patájának dübörgését! Legyen részed egy felejthetetlen, utánozhatatlan kalandban, amit a Sport TV is közvetít.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.09.29.


Ördög Hegedűse felhangolta az ügetőt

A hétéves Ördög Hegedűse remek formában van: a herélt szép stílusban, start-cél győzelemmel nyerte a nap főfutamát, a Billund Díjat. Emellett a többi ló sem panaszkodhat, ugyanis egyre jobban teljesítenek: a hétvégi ügető napon négyen is start-cél győzelemmel nyerték futamukat.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.09.29.


Legyél Te is ügetőhajtó a Kincsem Parkban

Kíváncsi vagy milyen, amikor a célegyenesben a győzelemért folytatott küzdelem hevében elönt az adrenalin? Próbáld ki, milyen az ügetőn versenyezni, érezd a lovak patájának dübörgését! Legyen részed egy felejthetetlen, utánozhatatlan kalandban, amit a Sport TV is közvetít.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.09.29.


Negyedszer nyert Seperate Opinion Széchenyi tiszteletére

A hároméves és idősebb kancák 1925-től futnak a legnagyobb magyar, Gróf Széchenyi István tiszteletére a Kincsem Park gyepén. A favorit Seperate Opinion egyedüli lóként zsinórban negyedszer nyerte ezt a rangos, 2000 méteres viadalt. Eltham és Claudia Octavia osztozott a további helyezéseken.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.09.22.


Ügető: Favorit győzelem az Uli Díjban

A sárga import, Reste Premier Papp Istvánnal végig az élmezőnyben ügetett, a befutóra fordulva már átvette a vezetést és könnyen nyerte az Uli Díjat a Kincsem Park szombati versenynapján. Ördög Hegedűse és Orinoco osztozott a további helyezéseken.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.09.21.


Nyíres lett híres a Fickó Díjban

Favorit győzelem született a vasárnapi ügető nap Fickó Díjában. Nyíres és hajtója Váradi Sándor az utolsó 500 méteren indult el, a befutóban már elöl volt és kivédte Nőcsábász, valamint Rocket Boy támadását is.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.09.16.


Adél start-cél győzelme a Gróf Károlyi Gyula Emlékversenyben

Adél Kerekes Károllyal nagyon magabiztosan győzött a szombati galopp nap főfutamában, a Gróf Károlyi Gyula Emlékversenyben. Megközelíteni csak a cseh vendég Chiquitita Chic és Jan Rája tudta. Adél istállótársa Salsa és Fézer Róbert vágtázott fel a dobogó harmadik fokára.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.09.15.


Címvédések a galopp napon

Seperate Opinion a Kincsem Díjban, Silent Blessing pedig az Imperiál Díjban védte meg címét, a Tattersals-Overdose Díjat Puck Fair nyerte meg szoros csatában, Cracker Jack és Nocle Pata között pedig célfotó döntött, az utóbbi javára.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.09.11.


Szlovén győzelmek a Kincsem Parkban

Brillíroztak a szlovén lovak az ügetőn: A Marschall József Emlékversenyt és a 101. Hungária Díjat is szlovén tréningben lévő lovak nyerték meg, az El Santana Díjat pedig Nyíres zsebelhette be.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.09.10.


Lali Királynál landolt az utolsó díj

A 2015-ös év utolsó pénteki versenynapja bőven hordozott magában izgalmakat: az Addicted Díjat She' Vivienne nyerte magabiztosan, a Lovasutánpótlás Kupán Gitáros F. győzedelmeskedett, míg az utolsó Péntek Esti Szuper Sprint Díj Lali Királynál landolt.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.09.07.


Vasárnap búcsúzhatsz Overdose-tól

Szeptember hatodikán, a Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show zárónapján róhatják le kegyeletüket a Kincsem Parkban mindazok, akik szerették, becsülték a magyar csodalovat, szorítottak érte versenyein.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.09.03.


Speedy Trader végig vezetve nyerte az Ügető főfutamát

A Csínom Palkó Hendikepen nagy lendületet vett Suttogó, míg a Sárkozi Mária Emlékversenyt a remek startot vett Mariska nyerte meg. A Nyeretlenek Versenyén Serafina Ketti felzárkózott hátulról és még a cél előtt megelőzött mindenkit. Az ügető nap főfutamát rajt-cél győzelemmel a favorit, Speedy Trader nyerte.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.09.02.


Svéd győzelem a Női Amatőrlovas EB-n

A hétvégén 25. alkalommal került sor a Női Amatőrlovas Európa-bajnokságra, melyen 12 ország ifjú lovas tehetsége mérte össze tudását. A szombati budapesti fordulót követően Pozsonyban versenyeztek a hölgyek, közülük a svéd Natalie Johnsson örülhetett az első helynek. Hazánkat Pap Gabriella képviselte.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.08.31.


Tovább őrzi veretlenségét Quelindo

Rögtön az első futamban Strong Flame állva hagyta a mezőnyt, Suhanó rajt-cél győzelmet aratott, Dirty Dreamer és Milky Way erőset csatázott, Seperate Opinion és Quelindo között pedig célfotó döntött - az utóbbi javára, így a szürke mén továbbra is veretlen.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.08.27.


Ló- és holtverseny az éjszakában

Tickle The Queen nyerte a Commander Gátversenyt, az Agárversenyen 250 méteren Jagger, míg 400 méteren Booksy diadalmaskodott. A Péntek Esti Szuper Sprintben holtverseny született Lali Király és Oldtimer Diamant között.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.08.26.


Time To Say Goodbye elorozta a Szent István Díjat

A Szent István Díj mindkét futamában hasonló volt a forgatókönyv, Tonnyó vezetett, előnyét folyamatosan növelte, az utolsó kanyarban pedig megközelítette a rivális Time To Say Goodbye, majd a befutóban elügetett. Végül összesítetettben, a jobb összidőnek köszönhetően Time To Say Goodbye lett a győztes.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.08.25.


Krabat kenterbe verte a galopp mezőnyt

Opium Bullet és Gárdakapitány visszalépésével négy ló vágott neki a vasárnapi galopp főfutamának a Bérczy Károly Emlékversenynek, mely így is izgalmakat hozott. Krabat és zsokéja Stanislav Georgiev szinte erőfeszítés nélkül zsebelhette be a publikum üdvrivalgását.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.08.19.


Reste Premier győzött a Penészvirág Díjban

Reste Premier és hajtója Papp István az utolsó métereken elkapta Ördög Hegedűsét, aki Nagy Ferenc II. sulkyjában már a start óta vezetett, Speedy Boy és Veljko Mazsity így csak a dobogó harmadik fokára állhatott.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.08.17.


Nyíres győzelmét hozta a Nevadian Díj az Ügetőn

Nyíres ráduplázott legutóbbi győzelmére és remek idővel, csaknem 10-15 méteres előnnyel a Nevadian Díjat is megnyerte. Nobody és Orinoco szerezték meg a helyezéseket. A favorit Masterpiece hibával futott, később diszkvalifikálták is.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.08.14.


Robbant a kassza a Kincsem Park galopp napján

Ismét izgalmas percekkel és magas összegekkel várta a lovi rajongóit a galopp nap. A Kozma Ferenc Emlékversenyben a nézők egy emberként szurkoltak Alfkonának, aki immáron négyszeres bajnoka ennek a számnak. A Leveldi Hendikep pedig több, mint 800 ezer forintot hozott egy szerencsés tippelőnek.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.08.13.


Esküvő és éjszakai lovi a Kincsem Parkban

Augusztus első péntekét nemcsak a gyorsuló állatok tették különlegessé a Kincsem Parkban. Ugyanis a Lóverseny az éjszakában rendezvénysorozat ekkor adott otthont először az Ifjú Pár Díjnak is, melyen a leggyorsabban ügető Titán Ville hajtója Fazekas Imre egy ifjú pártól vehette át az értékes jutalmat.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.08.12.


Megkapó könnyű sikere a Magyar Kancadíjban

Megkapó és zsokéja Martin Srnec, a vártnál könnyebben, nagyon magabiztosan nyerte a Magyar Kancadíjat. A cseh vendég Alegoria és Radek Man szerezte meg a második helyet, míg Stanislav Georgiev nyergében Eltham jött fel harmadiknak. Miss Turpan és Tomas Bitala épphogy lecsúszott le a dobogóról.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.08.06.


Topáz Lady nyerte a Kanca Díjat az Ügetőn

A hároméves kancák nagydíjával, az 1900 méteres Kanca Díjjal indult az augusztus a Kincsem Parkban. A rangos futamban Topáz Lady és hajtója Varga Sándor izgalmas küzdelem után győzedelmeskedett. A további helyezéseket Tartozó és Juhász Balázs, valamint Tini-mia és Lakatos Csaba szerezték meg.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.08.04.


Mesterhármas: Alberto Sanna triplázott a Kincsem Parkban

Alberto Sanna a tehetséges olasz zsoké, nyerni jött a Kincsem Park július végi galopp versenynapjára. Az Epsom Díjban Silent Blessing lovasaként, a Kisbér Díjban Red Hot Calypsoval és a Júliusi Díjban Star Lady nyergében is az első helyen ért célba.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.07.31.


Hatalmas hajrával nyert Nyíres az Ügetőn

A befutó egyenesre érve szinte a semmiből bukkant elő Nyíres és hajtója Hajnal Tibor, majd mindenkit megelőzve, hatalmas hajrával nyerte a nap főfutamát, a Super Hanover Díjat. Mögötte Nőcsábász és Magiszter ügetett fel a Kincsem Park dobogóira.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.07.29


Forint eső és lóverseny az éjszakában

A Lóverseny az éjszakában rendezvénysorozat július végi fordulója is bővelkedett a látványosságokban, izgalmakban és a remek osztalékokban. Diplomata a gátversenyben, Messi az agarak között, és Kairo Sun a sprintversenyben növelte az adrenalin szintet.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.07.28.


Kétévesek és ötévesek erőpróbája az Ügetőn

A kétévesek első komolyabb erőpróbáját, a Szalay János Emlékversenyt végig vezetve Uzorka Ville nyerte Horváth Zoltánnal Üde Szépe és Universal Boy előtt. Az Ötévesek Nagydíját Royal Flesh-t és Ripley-t lehagyva Rocket Boy magabiztosan nyerte Fazekas Imrével.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.07.20.


Az ördög nem alszik, hát még a hegedűse: bravúros győzelem az Ügetőn

Ördög Hegedűse és hajtója Nagy Ferenc II. egészen az utolsó kanyarig a mezőny végén ügetett, ott azonban elindult és szép befutó után megnyerte a futamot. Nixon Lakatos Csabával és Off Road Varga Sándorral szerezte meg a dobogós helyezéseket.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.07.13.


Quelindo nyerte a 93. Magyar Derbyt

Az Álmodó istálló büszkesége a szürke Quelindo megőrizte veretlenségét, és Jaroslav Línekkel megnyerte a 93. Magyar Derbyt. Megkapó és Jirí Palík ért be másodikként, Miss Turpan Danny Brock zsokéval harmadikként.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.07.09,


Favorit győzelem a 101. Magyar Ügetőderbyben

Az első számú favorit Tonnyó Kolozsi Lászlóval magabiztosan nyerte a 101. Magyar Ügetőderbyt. Time To Say Goodbye és hajtója Márton Lajos,  másodikként ért célba, a Kulik Farm istálló másik indulója Tornado Cole Vicen Pállal pedig a harmadik helyen végzett.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.07.09.


Dübörgő paták és mancsok a Derby és Gasztroangyal Fesztivál első napján

A Kincsem Park két hetente pénteken megtelik élettel, hiszen a ló- és agárversenyeken kívül, még bulizni is lehet, amíg az ember lába bírja. Nem volt ez másképp a Derby és Gasztroangyal Fesztivál első napján sem, kivéve, hogy most gasztroélményekkel és különleges agár-telivér futammal is fűszerezték a péntek estét.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.07.09.


Tonnyó, Quelindo és Natiry az idei Derby győztesei

Agarak, ügetők és telivérek mérettek meg az év legrangosabb hazai versenyének számító Derby-n, melyet idén a Gasztroangyal Fesztivállal egybekötve, celebek és koncertek kíséretében rendeztek meg július első hétvégéjén. 

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.07.07.


Több mint 700 millió forintot nyertek a lovirajongók tavaly

700 millió forintot meghaladó nyereményt fizettek ki lóversenyfogadáson tavaly, idén 25 százalékos növekedéssel számol a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.07.01.


Kincsem Park istállólátogatás kuponnal

Nyerj betekintést a lóversenyzés kulisszái mögé egy különleges ajánlattal a Kincsem Park jóvoltából. Nézd meg másodmagaddal a lovak tréningjét a versenyistállóban, tölts el egy versenynapot a Panoráma Étteremben és szerezz különleges ajándékokat.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.07.01.


 


Toyana rajt-cél győzelme az Orosházi Díjban

Ifjabb Kozma István a Kincsem Park hatodik galopp versenynapján is kirobbanó formában volt. A nap főfutamán, az Orosházi Díjban Toyana nyergében rajt-cél győzelmet aratott, Nagykígyó és Gengszter előtt.

Tovább a teljes cikkhez >>

2015.06.30.


Ördög Hegedűse elhúzta az ügető lovak nótáját

Ördög Hegedűse a szombati ügető versenynap főfutamát végig vezetve, céltudatosan nyerte. Az Imike Díj dobogós helyezéseiért nagyot csatázott Off Road és Orinoco, kik végül ebben a sorrendben meg is állapodtak.

2015.06.29.


MikulásGyár Díj a Kincsem parkban

A Kincsem Nemzeti Kft., a Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft. és az idén 10 éves MikulásGyár közös adománygyűjtést szervez december 13-án szombaton, a Kincsem Parkban. Az akció keretében a Kincsem Park, a futam bruttó totalizatőr forgalmának 10%-át karitatív célra felajánlja a tizedik születésnapját ünneplő MikulásGyárnak.

Tovább a teljes cikkhez >>

2014.12.01.


Ügetőszilveszter 2014

Elérkezett a lóversenyszezon hagyományos záró csúcseseménye: Ügetőszilveszter - a verhetetlen program! Az év utolsó napján Ügetőszilveszter a budapesti Kincsem Parkban: izgalmas futamok, klasszis lovak, koncertek, a megszokott fergeteges hangulat és 1000 szeletes születésnapi torta december 31-én délután, a lóversenyen.

Tovább a teljes cikkhez >>

2014.12.01.

2014. október 31-én közvélemény-kutatást indítottunk a Lovasok.hu oldalon, az ostorhasználat betiltásával kapcsolatban. Több százezer olvasónktól és Facebook követőnktől 5 nap alatt több mint 1100 válasz érkezett.  Mindeközben a Kincsem Nemzeti Kft. meghozta végleges döntését.

Tovább a teljes cikkhez >>

2014.11.05.


Magyar sikerek, szerb helyezések a lovin

Az ünnepi hétvége mind két versenynapján magyar sportsikerek születtek a lóversenypályán. Szombaton az ügető, vasárnap a galopp szerelmesei szurkolhattak a budapesti Kincsem Parkban. 

Tovább a teljes cikkhez >>

2014.10.27.


Bővül a hazai lóversenyfogadási kínálat

Szeptember 8-tól az Ötösbefutó mellett újabb színvonalas nemzetközi galopp- és ügetőversenyekre lehet fogadni: tétre (a nyerőt kell eltalálni) és befutóra (az első két helyezettet kell helyes sorrendben eltalálni).

Tovább a teljes cikkhez >>

2014.09.03.


Újabb telitalálat az Ötösbefutón

2014. augusztus 22-én, pénteken egy szerencsés játékos ismét telibe találta az Ötösbefutót, ráadásul a játék történetében először galoppversenyen, 10.162.110 Ft volt a nyeremény!

Tovább a teljes cikkhez >>

2014.08.25.


Nemzetközi lóversenyhétvége a Kincsem Parkban

Augusztus 30-31-én a a szezon szakmai szempontból legerősebb lóversenyhétvégéjét rendezik meg Budapesten, a Kincsem Parkban. Mindkét napra a belépés díjtalan, a versenynapot a Sport Tv élőben közvetíti.

Tovább a teljes cikkhez >>

2014.08.25.


Csak egy jó tipp és milliomos lehetsz

Július 18-án, a péntek esti cabourgi Ötösbefutó futamban ismét robbant a Jackpot! A játék öt hónapja íródó történetében már kétszer gazdára talált a 10 milliós főnyeremény. Most egyetlen fogadónak sikerült csak beletrafálnia az egyébként alapvetően papírforma sorrendbe, jutalma pedig 10.527.570 forint, ami újabb rekord a magyar lóversenyfogadás történetében!

Tovább a teljes cikkhez >>

2014.07.21.


Csillagok háborúja a galoppon

Hét hazai és egy szlovák extraklasszis telivér áll starthoz vasárnap, a tavasz legjelentősebb nemzetközi galoppfutamában az 1800 méteres Millenniumi Díjban.

Tovább a teljes cikkhez >>

2014.05.18.


Rekord nyeremény a lóversenyen

Három szerencsés játékos találta el befutási sorrendet a 17 lovas vincennesi ügetőversenyen. A szerencsés lóversenyfogadók nyereménye egyenként 3.613.710 forint. 

Tovább a teljes cikkhez >>

2014.05.10.


Meghódítják az országot a lovis fogadóhelyek

Újabb 14 darab bukmékeriroda nyílt az országban, így már összesen 134 fogadóhelyen játszhatnak a lóverseny szerelmesei. 

Tovább a teljes cikkhez >>

2014.02.14.Országossá bővül a lóverseny-fogadási hálózat

Országossá bővíti lóverseny-fogadási hálózatát a Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft. A tervek szerint 2014 elején már 300 irodában lehet majd fogadni lóversenyekre.

Tovább a teljes cikkhez >>

2013.10.18.


99. Magyar Ügetőderby

A Kincsem Parkban 2013. augusztus 4-én 14:00 órától! 1900 méter - 9 millió Ft összdíjazás... A versenynapra a belépés díjtalan!

Tovább a 99. Magyar Ügetőderbyhez >>

2013.07.19.


A Németországban született hároméves szürke mén Mayday magabiztosan hat hosszal nyerte a 91. Magyar Derby-t a telt házas Kincsem Parkban. Ribárszki Sándor idomítottja a szlovák Jaroslav Línek-kel győzött, a lovasnak a harmadik, míg a trénernek a hatodik Derby sikere volt a vasárnapi.

Tovább a 91. Magyar Derby-hez >>

2013. 07. 08.


A Kincsem Nemzeti Kft. a MÜFE támogatásával 2013. nyarán fiatalok számára amatőr fotópályázatot hirdet, „Kincsem Park – Ügető – ahogyan én látom címmel…”. A pályázat célja, a lovakért, lovas sportokért rajongó fiatalok biztatása arra, hogy ezt a nem mindennapi sportot jobban megismerjék, megszeressék, elkészített képeiken keresztül népszerűsítsék. Pályázni lehet az Ügető szakág mindennapjairól, versenynapjairól és kiemelt versenyeiről, valamint a háttérmunkáról (tanyák, istállók, résztvevők, lovak, díjátadások) készült fényképekkel.

Tovább a fotópályázathoz >>

2013. 07. 03.


91. Magyar Derby a Kincsem Parkban 

A klasszikus lóverseny futam - a család versenynapja  2013. július 7-én 14:00-tól bemutató lovaspóló mérkőzéssel! A 14 órakor kezdődő ünnepi versenynap csúcspontja a 2400 méteres Derby 18.40-kor indul, előtte Galambos Lajos trombita művész hangolja a nézőket, akik a szünetekben bemutató lovaspóló mérkőzéseket valamint Fríz lovaknak kiírt futamot is láthatnak. A főváros „zöld szigetén” megrendezett eseményre a belépés díjtalan, a gyalogosan érkező nézők a Pillangó utcai metrómegállóból alagúton keresztül tudják megközelíteni a versenypályát. 

Tovább a 91. Magyar Derby-hez >>

2013. 06. 26.


Nemzetközi ügetőversenynap és új óriáskivetítő
a Kincsem Parkban 2013. június 8-9-én

A szezon egyik legfontosabb ügető versenynapját rendezik szombaton a Kincsem Parkban. A 2500 méteres 56. Négyévesek Nagydíjában 12 ló áll starthoz és rendkívül nehéz rámutatni a nyerőre...

Tovább a június 8-9-i versenyekhez >>

2013. 06. 07.


50 éves a Szenttamási Istálló - kiállítás a Kincsem Parkban

Bár a Szenttamási Ménes idén fennállása 50. esztendejét ünnepli, a Törökszentmiklós és környéki lótenyésztés hagyománya ennél jóval régebbre nyúlik vissza. Szenttamáson ugyanis már az 1820-as években is behatóan foglalkoztak a lovakkal. 

Tovább a kiállítás ajánlójához >>

2013. 06. 07.


Sikeres militry premier Alagon 

Hatalmas közönségsikert hozott vasárnap az első alkalommal megrendezett Dunakeszi- Alagi Lovasfesztivál a történelmi lóversenypályán. A borongós, hüvös idő ellenére több, mint 5000 ember látogatott ki az eseményre, így a military és a galoppversenyek egyaránt remek hangulatban zajlottak.

Tovább az Alagi military versenyek oldalára >>

2013. 05. 28.


Alagon valami készül...

A tavaly őszi sikeres premier után a szervezők még magasabbra tették a lécet és május 25-26-án már nem csak CIC egy és két csillagos, de a világversenyekre is kvalifikáló három csillagos versenyt is rendeznek a történelmi helyszínen. Mindezt ráadásul olyan körítésben tervezik, amelyre remélhetőleg a teljes magyar lovastársadalom felkapja a fejét.

Tovább az Alagi military versenyek oldalára >>

2013. 03. 01.


Sztárok az Ügetőszilveszteren

Két "sztárfutamot is láthatunk majd: a Zenthe Ferenc Emlékversenyt valamint a Bubik István Emlékversenyt. Mindkét mezőny rendkívül színvonalas, négy újonc van a mezőnyben: Dr. Szuper Géza, Szuper Levente, Burucs Borbála és Ungvári Miklós. Sulky-ba ül a két tavalyi győztes Balogh Gábor és Kruchió Ágnes valamint több korábbi szilveszteri nyerő nyerő, Martinek János, Kőbán Rita, Nyilasi Bálint, Kömíves Péter.

Tovább az Ügetőszilveszter celebfutamaihoz oldalára >>

Élő közvetítés

2012.12.28.


Ügetőszilveszter az év utolsó napján

„Lehet eső, lehet hó”- ahogy Gyuszi bácsi mondta a Sose halunk meg című kultikus filmben, december 31-én az idén is a starthoz ügetnek a versenylovak a Kincsem Parkban. A főváros legnagyobb szabadtéri rendezvénye az Ügetőszilveszter 1999 óta csábítja nézők ezreit a lelátóra, tavaly több, mint 12 ezer ember varázsolt fergeteges hangulatot a pályára.  A belépőjegyek az idén is szinte csak jelképesek, a felnőttek 1000 forintért, a gyerekek és a nyugdíjasok 600 forintért lehetnek részesei egy felejthetetlen délutánnak. 

Tovább az Ügetőszilveszter oldalára >>

Élő közvetítés

2012.12.28.


Karácsonyi ügető, 26-án, szerdán!

Karácsony másnapján december 26-án, szerdán, kilenc hazai futam várja az ügetőrajongókat a Kincsem Parkban. A főfutamban az 1900 méteres Paulovitz János Emlékversenyben heten indulnak. A két Hajnal-idomítás Nick Nolte (Váradi Sándor) és Carpe Diem (Hajnal Tibor) tűnik a legnagyobb esélyesnek, de Jogging (Varga Sándor) és Joyous Woman (Kele Judit) is döntős lehet, míg a szerb vendég Newstar Wise (Boris Kecenovic) meglepetést okozhat. A karácsonyi versenynap 14 órakor kezdődik.

(A versenynapok indulóiról bővebben az ingyenesen letölthető programfüzetből tájékozódhat.)

Élő közvetítés

2012.12.24.
Forrás: kincsempark.com


 

Feiser Emlékverseny az utolsó szombaton

Az utolsó szombati ügetőversenynap főfutamában a 2560 méteres Feiser Emlékversenyben hét ló indul és alaptávról a Baka Hendikep nyerő Nikki (Hajnal Tibor) a favorit. Negyven méteres térhátrányból Connecting People (Fazekas Imre) lehet a legnagyobb ellenfele.

A nap utolsó futamában tovább folytatódik a küzdelem az amatőrchampion címért, mindhárom aspiráns Balogh Bernadett, Kelemen Viktória és Nagyváry Andrea egyaránt sulky-ba ül. A 14 órakor kezdődő versenynapon nyolc hazai és két francia futam szerepel a programban.

(A versenynapok indulóiról bővebben az ingyenesen letölthető programfüzetből tájékozódhat.)

Élő közvetítés

2012.12.13.
Forrás: kincsempark.com


 

Orosháza Város Díja szombaton

Orosháza Város Díjáért futnak a legjobbak szombaton az ügetőn. A nyolclovas mezőnyből leginkább Youp Lucswolle (Hajnal Tibor)Connecting People (Fazekas Imre) és Landlord (Varga Sándor) neve emelhető ki. A kilenc magyar futam közül hétben is tiszteletdíjakért versenyeznek a résztvevők, emellett két komoly francia verseny szerepel a programon, mely 14.10 órakor kezdődik.

(A versenynapok indulóiról bővebben az ingyenesen letölthető programfüzetből tájékozódhat.)

Élő közvetítés

2012.12.07.
Forrás: kincsempark.com


 

Nikki a Baka Hendikep győztese, Fazekas Imre harmadik lett Párizsban

A 4300 méterről forduló Nikki (D. Krhac) nyert a Baka Hendikepben 1:20,8-as rekordban. Második Láss csodát! (Márton Lajos), harmadik Kométa (Hajnal Tibor) lett. Fazekas Imre, az eddigi legjobb magyar eredményt elérve harmadik lett Párizsban a hagyományos meghívásos nemzetközi versenyben a 10 éves Odedjalo sulkyjában.

2012.12.04.
Forrás: kincsempark.com


 

Szombaton Baka Hendikep az ügetőn, Fazekas Imre Párizsban hajt

A szezon utolsó kiemelt versenyét futják szombaton a Kincsem Parkban. Az extrahosszú távú Baka Hendikepben alaptávról 4200 méterről Soir Du Vivier (Varga Tibor) indul, 4260 méterről Láss Csodát! (Márton Lajos) és Magiszter (Juhász Balázs), 4280 méterről Kométa (Hajnal Tibor), 4300 méterről Öttusázó (ifj. Döme Imre), Nikki (Dusan Krhac) valamint Salto Du Bouffey (Papp István) startol. A szabad felállítású hendikepben nehéz rámutatni a nyerőre.

A sokszoros champion Fazekas Imre képviseli ezúttal színeinket a hagyományos párizsi meghívásos versenyben, a 2100 méteres autóstartos futamban a 15 lovas mezőnyben a jó formában lévő 10 éves heréltet Odedjalo-t hajtja. Erre a futamra valamint egy másik francia futamra is lehet fogadásokat kötni a kilenc hazai verseny mellett.

(A versenynapok indulóiról bővebben az ingyenesen letölthető programfüzetből tájékozódhat.)

Élő közvetítés

2012.11.30.
Forrás: kincsempark.com


 

HORZE apprentisz futam a Kincsem Parkban

A 2012-es lóversenyszezon utolsó napja, november 25-e rendkívül jelentős eseményt tartogatott Magyarország lósport rajongói számára és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy e dátum mérföldkő is egyben hazánk lóversenyzésének történetében. A tavaly ősszel útjára indult Széchenyi István Galoppsport és Lovas Tagozat (nemzetközi nevén Hungarian Jockey School) startengedélyt szerzett másodéves növendékei egy külön számukra kiírt futamban mérték össze tudásukat.

Tovább a teljes cikkhez >>>

2012.11.30
Szerző: Kovács Botond,
Széchenyi István Galoppsport és Lovas Tagozat,
Hungarian Jockey School, menedzser


 

Záró galoppnap, fókuszban a fiatalok

Vasárnap 11 órakor kezdődik az év utolsó galopp versenynapja. A legjobb futamnak a Téli Díj tűnik, ahol szinte mindenki helyezést szerezhet, a szaklap Tormenta (R. Sara), Danestar (Tormási Gy.), Fejedelem (Deák Sára am.) és Insagi (ifj. Kozma I.) négyesét véleményezi, de Ashkan (J. Havlik) is jó sansz. A nap nyolcadik futamában a zsokéiskola tanulói és két versenyt nem nyert fiatal amatőrök kapnak lehetőséget, az 1600 méteres versenyben szinte minden elképzelhető. A topsúllyal futó Bárányfelhő (Grünvald Bence), a megbízható Mementó (Deák Sára), jó starttal Belle Lord (Tuza Boglárka) vagy Művészlélek (Popovics Nikolett), és mini súlyával Amica Luna (Benkő Ádám) vagy Starlit Sky (Varga Anita) is nyerhet.

Élő közvetítés

2012.11.25.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Szombaton Ménesek Díja, tét: az "Év Ügetőlova" cím

Papíron három lónak van még esélye elnyerni az "Év Ügetőlova" címet és mindhárman ott lesznek szombaton a Ménesek Díja startjánál. Közülük Ollyan nincs (Fazekas Andrea am.) tűnik a legjobb esélynek, vele egytávról Orlando Bloom (Nagyváry Andrea) is megvédheti a címét, míg 3220 méterről Night Lady (Hajnal Tibor) arathat kettős győzelmet. A 3160 méteres alaptávról a két hároméves Paperboy (Veljko Mazsity) és Poéta (Juhász Balázs) indul, de ott lesz a mezőnyben még két Derby nyerő, Oguz (Fazekas Imre) valamint Naná (Papp István) és a távbíró klasszis Masterpiece (Márton Lajos) is.

A versenynap 14 órakor kezdődik, a kilenc hazai futam mellett két francia verseny szerepel a programban.

(A versenynapok indulóiról bővebben az ingyenesen letölthető programfüzetből tájékozódhat.)

Élő közvetítés

2012.11.24.
Forrás: kincsempark.com


 

Szunyogh István Emlékverseny a galoppon

Az 1600 méteres szabad felállítású Elit osztályú hendikep, a zseniális hendikepperről elnevezett Szunyogh István Emlékverseny a napi főfutam vasárnap a galoppon. A kilenc lovas mezőnyből a Vimar-Dvorníky istálló négy lova, Ypsilon King (ifj. Fejes Lajos), Fiery Wing (ifj. Kozma István), Viva La Diva (Bakos Gábor) és Dvorníky Dream (Stanislav Georgiev) tűnik favoritnak.

Az 1600 méteres Vigasz Díjban tizenketten futnak, itt Óbuda (Stanislav Georgiev) a legnagyobb esélyes. A versenynap 11 órakor kezdődik és a kilenc hazai futam mellett egy francia ugróversenyre lehet fogadásokat kötni.
 

Élő közvetítés

2012.11.17.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Magyar- szerb találkozó az ügetőn

A hagyományokhoz híven az idén is népes csapattal érkeznek a szerbek a Kincsem Parkba, négy futamban összesen nyolc ló áll starthoz szombaton délután. A napi főfutam az 1800 méteres Szabadkai Díj, ahol heten indulnak és Wale (Csordás Emil), Youp Lucswolle (Hajnal Tibor) valamint a szerb Iarissa Urby (Boris Kecenovic) tűnik a legjobb esélynek.

A nyolc hazai futam mellett két francia ügetőverseny lesz a 14 órakor kezdődő programban.

(A versenynapok indulóiról bővebben az ingyenesen letölthető programfüzetből tájékozódhat.)

Élő közvetítés

2012.11.17.
Forrás: kincsempark.com


 

Nick Nolte győzött szerdán a Betolakodó Díjban

Szerdán a Betolakodó Díjban Nick Nolte (Váradi Sándor) tudott győzni Amazing Lobell (Lakatos Árpád) és Nixon (Varga Sándor) előtt.

2012.11.16.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Utolsó hétközi ügető

Szerdán 17 órától öt hazai és két francia futam várja az ügető szerelmeseit a Kincsem Parkban. A legerősebb mezőny az 1900 méteres Betolakodó Díjban jött össze, a nyolc lovas mezőnyből Nick Nolte (Váradi Sándor) tűnik a legjobb esélynek.

(A versenynapok indulóiról bővebben az ingyenesen letölthető programfüzetből tájékozódhat.)

Élő közvetítés

2012.11.13.
Forrás: kincsempark.com


 

Alfkona szoros hetedik Rómában

Közeli hetedik helyen végzett Alfkona az 1200 méteres, Gr. III-as Premio C.e.F. Aloisi futamában. Jozef Roszival négyévese a nagyon erős mezőnyben sokáig jól tartotta magát, az utolsó 150 méteren azonban zsákutcába került Esposito pedig szinte feltartotta, így is a harmadik Noble Hachy-hoz közel ért célba. Dagda Mor, aki tavaly szoros második lett Overdose mögött, ezúttal nem tudott nyerni, a futamot Blu Constellation és Rosendhal holtversenyben nyerte.

2012.11.13.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Havanna könnyen nyert a Zboray László Emlékversenyben

A Zboray László Emlékverseny - Ürményi Díj Havanna (Bakos Gábor) sikerét hozta. A helyezéseket Iave Con (Róbert Sara) és Teno (Stanislav Georgiev) szerezték meg. Az Amatőrversenyt Virág András nyerte meg Lagrisi nyergében és ezzel az amatőr tabella élére került.

2012.11.13.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Lézer nyerte a Sámson Díjat

A Sámson Díjban Lézer (Fazekas Imre) győzött Magna Charta (Vezér Emese) és Carpe Diem (G. Zolnaji) előtt. Az Amatőrnapon Kelemen Viktória és Balogh Roland tudott duplázni. Az ötödik amatőr versenyben Balogh Bernadett nyert.

2012.11.13.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Alfkona Rómában

Overdose már kétszer megnyerte az 1200 méteres, Gr. III-as Premio C.e.F. Aloisi futamát, ezúttal Alfkonán a sor. Jozef Roszival négyévese nagyon erősnek tűnő mezőnyben áll starthoz vasárnap délután 16.45 órakor. Ellenfelei között ott lesz többek között az a Dagda Mor, aki tavaly szoros második lett Overdose mögött, valamint a sorozatnyerő Noble Hachy is. Alfkona lovasa Mario Esposito lesz.

2012.11.11.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Zboray Emlékverseny 200.000 Ft jackpottal

Tizenegy ló áll starthoz a szezon leghosszabb csikóversenyében az 1800 méteres Zboray Emlékversenyben a galoppon. Április (ifj. Kozma István), Maximus Titán (Suták Csenge), Teno (Stanislav Georgiev), Rendimento (Ján Havlik) és a cseh Iave Con (Róbert Sara) egyaránt nagyon jó esélyt képvisel.

Az 1200 méteres szabadfelállítású hendikepben a Hesp Edvin Emlékverseny Hendikepben hét kétéves fut, mind a heten nyertek már versenyt, így nagyon nehéz rámutatni a favoritra. Pirkadatkor kelő (Suták Csenge) viszi a topot 60 kilóval, míg Nordberg (Bakos Szilvia) 50,5 kg-val a legkisebb súlyt. A versenynap 11 órakor indul, a kilenc hazai futam mellett egy francia gátverseny szerepel a programban.

Élő közvetítés

2012.11.11.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Amatőrök a főszerepben az ügetőn

A nyolc hazai futamból ötben kizárólag amatőrők hajthatnak szombaton az ügetőn. A napi főfutam az 1960 méteres Sámson Díj hét lovat hív a startjához és a 20 méteres térhátrányból induló két istállótárs Nobody (Csordás Emil) és Magna Charta (Vezér Emese) a legnagyobb esélyes valamint alaptávról Lézer (Fazekas Imre).

A versenynap, amelyen a programot két francia galopp verseny színesít 14 órakor kezdődik a Kincsem Parkban.

(A versenynapok indulóiról bővebben az ingyenesen letölthető programfüzetből tájékozódhat.)

Élő közvetítés

2012.11.10.
Forrás: kincsempark.com


 

Ostinato helyezetlen, Császár pénzért futott

Sokáig közel látszott az élmezőnyhöz, de a végén nem sikerült a bravúr és a hetedik helyen végzett Ostinato a Gr. I-es, 2000 méteres Premio Roma-ban. A futamot a Godolphin istálló favoritja Hunter's Light nyerte Feuerblitz előtt. Ebreichsdorfban a patinás Henckel Memorialban két magyar indulóért szoríthattunk, közülük Császár a még pénzdíjas, ötödik helyen ért célba, míg az újonc Parsec hetedik lett.

2012.11.05.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Makaam realizálta esélyét az LFB Díjában

A Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díjában Makaam (ifj. Fejes Lajos) megvédte a címét és könnyen tudott győzni Gipsy Dream (Christian Gnesi) és Dárdahegy (Varga Zoltán) előtt. A versenynapon hárman is duplázni tudtak, Suták Csenge megszerezte 25. és 26. győzelmét is, míg Virág András a 10. sikerét aratta.

2012.11.05.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Nagy küzdelemben Poetica Saf nyerte az Őszi Kísérleti Versenyt

Az Őszi Kísérleti Versenyben orrhosszal sikerült megvernie Poetica Saf-nak (Hajnal Tibor) a négyéves Ollyan nincs-et (Fazekas Andrea am.) a célban, míg  a harmadik helyre Orlando Bloom (Nagyváry Andrea am.) jött fel. A Versec Díjban a szlovén Meggy (Jozé Sagaj) folytatta győzelmi sorozatát. A szombati napon Hajnal Tibornak sikerült tripláznia, Conway Boko ismét győzött, sőt Pipacsos sem nyeretlen már.

Szerdán a Föveny Díjban Naná (Fazekas Imre) volt a legjobb, mögötte Landlord (Varga Sándor) és holtversenyben Masterpiece (Nagy Ferenc II.) valamint Nikki (Dusan Krhac) végzett. A tiszteletdíjas Járminé Ehrlich Jutka Születésnapi Futama Hendikepben Kométa (Hajnal Tibor) biztosan győzött, Montgomery (Németh Viktória) és Luca (Kovács Dóra) előtt.

2012.11.05.
Forrás: 
kincsempark.com


 

LFB Díja - remek mezőnnyel

Vasárnap 10 magyar futam várja a galopp szerelmeseit a Kincsem Parkban. A Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díja remek versenyt ígér, hiszen több klasszis is starthoz áll, közülük a homokon is nagyon eredményes Makaam (ifj. Fejes Lajos) a legnagyobb esélyes, de Ypsilon King (Bakos Gábor), Fiery Wing (ifj. Kozma István), Gipsy Dream (Christian Gnesi) és Szélvihar (Stanislav Georgiev) komoly ellenfele lehet. A nap első, nagyon kiegyenlítettnek tűnő futamának hármasbefutóján 86.333 fortintos jackpot lesz, start 11.00 órakor.

Élő közvetítés

2012.11.03.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Szerdán és szombaton ügető, két versenynap egy Turf

 

Az ünnepi hét miatt a szerdai és a szombati ügető program egy Turfban, kedden jelenik meg. Szerdán öt hazai és két francia, míg szombaton nyolc hazai verseny várja a fogadókat. Utóbbi versenynap fő attrakciója az Őszi Kísérleti Verseny, ahol nyolc ló indul, négy hároméves valamint négy négyéves.  A három favorit Ollyan nincs (Fazekas Andrea am.), Oguz (Fazekas Imre) és Orlando Bloom (Nagyváry Andrea am.).

Szerdán 17 órakor, míg szombaton 14 órakor kezdődnek a versenyek.

(A versenynapok indulóiról bővebben az ingyenesen letölthető programfüzetből tájékozódhat.)

Élő közvetítés

2012.10.31.
Forrás: kincsempark.com


 

Youp Lucswolle nagy küzdelemben nyerte a Caron Díjat

A Caron Díjban kiélezett küzdelem folyt az első helyért, amit az utolsó pillanatban Youp Lucswolle (Hajnal Tibor) szerzett meg Wale (Csordás Emil) előtt. A harmadik helyen célba ért Magna Charta (Vezér Emese) ellen óvást emelő Joyous Woman hajtójának Fazekas Andreának helyt adott a Versenyintézőség, így ők lettek a harmadikok. Magna Charta hátra lett helyezve negyediknek.
 

2012.10.29.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Completta az "Év lova" címért fut vasárnap, kezdés 11 órakor!

Vasárnap a szezon utolsó kiemelt galopp versenyében a 2800 méteres Lovaregyleti Díjban Completta (Kerekes Károly) nem csak újabb nagydíjat nyerhet, hanem esetleges sikerével az "Év lova" címért folyó küzdelemben is átveheti a vezetést Latin Lover-től. Kovács Sándor idomítottja korábban a Magyar Kancadíjban, a Kovács Mihály Emlékverseny- Magyar Háromévesek Nagydíjban valamint a Magyar St. Leger-ben aratott győzelmet.

A hároméves hazai tenyésztésű kancának a legnagyobb ellenfele, tréningtársa a címvédő Garabonciás (Stanislav Georgiev) valamint két hároméves Raphael Santi (Bakos Gábor) és a szlovák Vagosh (Varga Zoltán) lehet. A 11 órakor kezdődő versenynap első futamában a 2800 méteres Őszi Nagy Gátversenyben heten indulnak, itt Pepperous (Jakub Kocman), Amidala (Nagy Lajos) és Tormenta (Radek Man) a favorit. A kilenc hazai futam mellett egy francia galopp futam szerepel a programban.

Élő közvetítés

2012.10.27.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Caron Díj az ügetőn

Heten indulnak a szombati ügető főfutamában az 1900 méteres Caron Díjban, ahol Wale (Csordás Emil), Youp Lucswolle (Hajnal Tibor) valamint Magna Charta (Vezér Emese) a favorit.

14 órakor kezdődő programban a kilenc hazai ügetőfutam mellett egy francia ugróverseny szerepel.

(A versenynap indulóiról bővebben az ingyenesen letölthető programfüzetből tájékozódhat.)

Élő közvetítés

2012.10.27.
Forrás: kincsempark.com


 

Gyolai házibefutó a Kétévesek Kritériumában

Springolina (Varga Zoltán) sikerét hozta az 1600 méteres Kétévesek Kritériuma, a sárga kanca az utolsó métereken előzte meg istállótársát, Billy Tiger-t (Mészáros Zsolt), míg a bronzérmet Tickle The Queen (Stanislav Georgiev) szerezte meg. A Köztársasági Díjban Gárdakapitány (Kerekes Károly) volt a főszereplő, a négyéves mén újabb látványos győzelmet aratott Astraios (Nicol Polli) és Fiery Wing (Stanislav Georgiev) előtt. A Bayer András Emlékversenyben jól futottak a favoritok, a győzelmet a végig vezető Tábortűz (ifj. Fejes Lajos) szerezte meg.

2012.10.21.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Külföldi siker a Köztársasági Díjban

Gondar Park (M. Zan) szenzációs 16,1-es idővel nyerte a hosszútávú Köztársasági Díjat. A helyezéseket Vic Attack (R. Hanzekovic) és Zazazoo (J. Kotásek) szerezték meg.

2012.10.21.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Kétévesek Kritériuma a galoppon

Hat ló áll starthoz a szezon utolsó kétéves kiemelt versenyében az 1600 méteres Kétévesek Kritériumában a galoppon. A három favorit Jerrycan Dance (Kerekes Károly), Tickle The Queen (Stanislav Georgiev) és Springolina (Varga Zoltán).

Az 1800 méteres Köztársasági Díjban Bugenwillea (Tormási Gyula), Fiery Wing (Stanislav Georgiev) valamint Gárdakapitány (Kerekes Károly) a három esélyes a kilenc lovas mezőnyben. A 12 órakor kezdődő versenynapon 10 hazai és egy francia futam szerepel a programban.
 

Élő közvetítés

2012.10.20.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Köztársasági Díj, 200.000 Ft jackpottal

Erős nemzetközi mezőny áll starthoz szombaton a 2400 méteres Köztársasági Díjban az ügetőn. A cseh Zazazoo (Jaromir Kotásek) az idén mindkét magyar versenyét megnyerte, most is jó esély, csakúgy mint a két szlovén vendég Vic Attack (René Hanzekovic) valamint Gondar Park (Milan Zan). A magyarok közül az osztrák Hunyady Emlékversenyre készülő Night Lady (Hajnal Tibor) képviseli a legjobb esélyt.

A versenynapon, amely 14 órakor kezdődik nyolc hazai és két francia futam szerepel a programban.

(A versenynap indulóiról bővebben az ingyenesen letölthető programfüzetből tájékozódhat.)

Élő közvetítés

2012.10.20.
Forrás: kincsempark.com


 

Dancing Hussy nagy finissel nyerte a Kállai Pál Emlékversenyt

A szenttamásiak négyéves kancája Dancing Hussy (ifj. Kozma István) látványos hajrával verte a favorit Alfkona-t (Zdenko Smida) valamint a szintén esélyes Makaam-ot (ifj. Fejes Lajos) az 1400 méteres Kállai Pál Emlékverseny- Budapesti Díjban.

A Gencsy Tibor Emlékverseny - Visegrádi Díjban hatalmas küzdelemben győzött Jessie (Tormási Gyula), míg a Németh Ferenc Emlékkupa hatodik futama Szélforgó és Rácz András sikerével zárult, az összetett győzelmet Ján Alexandra szerezte meg.

2012.10.16.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Magna Charta biztos sikere az Emilia Díjban

A hatéves kanca Magna Charta (Vezér Emese) biztosan verte az 1960 méteres Emilia Díj mezőnyét szombaton. A két helyezés Vernon Boko-nak (Lakatos Csaba) valamint Jogging-nak (Papp István) jutott. A meglepetést jó tükrözték a magas osztalékok.

Az amatőröknél ezúttal Skalitzer László győzött Kolostor sulky-jában, míg Nyíres (Hajnal Tibor) az idei negyedik sikerét a Salus Hendikepben aratta.

2012.10.16.
Forrás: 
kincsempark.com


 

Kállai Pál Emlékverseny vasárnap

A legendás magyar galopplovas tiszteletére futnak vasárnap a telivérek a Kincsem Parkban, az 1400 méteres Kállai Pál Emlékverseny - Budapesti Díjban 11 ló indul és Makaam (ifj. Fejes Lajos), Ypsilon King (Nino Murru), Alfkona (Zdenko Smida) és Viva La Diva (Bakos Gábor) a favorit.

Az 1600 méteres Gencsy Tibor Emlékverseny- Visegrádi Díjban heten indulnak, itt Choir Solo (Bakos Gábor) fut a legjobb eséllyel. A Németh Ferenc Emlékkupa is elérkezett az utolsó forudlójához, Apple Stone (Libertényi Péter), Gianina (Jozef Parigál) és Szélforgó (Rácz András) a három favorizált ló. A tíz hazai és egy francia futamot tartalmazó program 12 órakor kezdődik.

Élő közvetítés

2012.10.12.
Forrás: 
kincsempark.com


  Emilia Díj, 100.000 Ft jackpottal az ügetőn

Szombaton kilenc hazai iés egy francia futam várja az ügető rajongókat. A legjelentősebb verseny az 1960 méteres Emiilia Díj lesz, ahol nyolc ló indul és alaptávról Amazing Lobell (Turbucz Sándor am.), húsz méteres hátrányból pedig Nobody (Csordás Emil) a favorit. A főfutamra 100.000 Ft jackpot van Hármasbefutóra, a versenynap 14 órakor kezdődik.

(A versenynap indulóiról bővebben az ingyenesen letölthető programfüzetből tájékozódhat.)

Élő közvetítés

2012.10.12.
Forrás: kincsempark.com


 

Magic Diamond Way nyerte az Eros Díjat

A hatéves Magic Diamond Way (Papp István) idei második sikerét aratta az 1900 méteres Eros Díjban. Mögötte tréningtársa Nixon (Boros Károly) valamint Őrangyal (Lakatos Csaba) ért célba. Az Amatőrversenyben Turbucz Sándor ötödik győzelmét aratta, ezúttal Noble Rose sulky-jában, így továbbra is versenyben van az amatőr champion címért.

2012.10.12.
Forrás: kincsempark.comCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés