keresés a lovardák között

Milyen ló illik a személyiségedhez? Segít az Öt Elem Tan!
Sok hasznos tippet olvashattál már, ami segít a lóvásárlásban. De Marton Zsófia egészen új oldaláról közelíti meg a megfelelő ló kiválasztását: segít abban, hogy a személyiségedhez leginkább illő lovat válaszd, így öröm lesz az együtt töltött idő mindkettőtöknek. Hogy neked már van lovad? Akkor is olvass tovább!

A ló és lovas közötti konfliktusok oka leggyakrabban a dominanciával kapcsolatos. Ha tehát együttműködési, vagy engedelmességi gondjaid vannak lovaddal, Marton Zsófia most segít fényt deríteni a probléma okára és hasznos tippekkel segít a megoldásban is.

„Lassan nyílt titok, hogy évek óta foglalkoztat a lovak (és kutyák) megbetegedései mögött meghúzódó pszichés, vagy mondhatjuk, lelki háttér. Igyekszem felismerni a hozzám beérkező eseteknél az ismétlődéseket, és azok alapján egyfajta rendszert felállítani. Mivel a kínai szemlélet alapján alkalmazom a gyógynövényeket is, ezért kézenfekvő, hogy az Öt Elem Tan alapján keresek magyarázatokat.

Ha valaki lovat választ magának, akkor jelen írás segítségével - remélem - jobban meg tudja fogalmazni saját igényeit, és ahhoz megfelelő négylábú társat választhat magának. Nem fog csalódni benne annak lelki vagy fizikai beállítottsága miatt. Jobban fel tudja mérni, hogy képes-e adott ló-típus igényeit lovasként és lótartóként kielégíteni, és viszont: az adott ló mennyire illik majd őhozzá érzelmi beállítottságai, habitusa alapján” ” – írja Marton Zsófia Ló és lovas: Milyen típusok illenek össze, ki a vezér a kéttagú ménesben? című letölthető útmutatójában.

Ha tehát lóvásárlás előtt állsz, nincs más tennivalód, minthogy letöltöd a Ló és lovas: Milyen típusok illenek össze, ki a vezér a kéttagú ménesben? című útmutatóját és besorolod magadat és a kiszemelt lovat is az abban leírt típusokba.

 

2015.11.10. Marton Zsófia, fitocavallo.huCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés