keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lóversenyzés   »   Kincsem Park   »   A Kincsem Park hírei

Legyél Te is ügetőhajtó a Kincsem Parkban
Kíváncsi vagy milyen, amikor a célegyenesben a győzelemért folytatott küzdelem hevében elönt az adrenalin? Próbáld ki, milyen az ügetőn versenyezni, érezd a lovak patájának dübörgését! Legyen részed egy felejthetetlen, utánozhatatlan kalandban, amit a Sport TV is közvetít.

120.000 Ft helyett 47.990 Ft: Legyél Te is ügetőhajtó a Kincsem Parkban - versenyzés száguldó versenylóval, profi hajtó mellett, díjátadóval, VIP-belépővel, TV-közvetítéssel

Születésnap, céges rendezvény, csapatépítés? Itt a helyetek!

Legyen szó születésnapról, céges rendezvényről vagy csapatépítésről, ha szeretnéd barátaidat egy különleges, felejthetetlen élménnyel gazdagítani, akkor a Bónusz Brigád és a Kincsem Park ajánlata nem fog csalódást okozni. Ezidáig csak több tíz millió forintos rendezvények mellé lehetett igényelni a kétszemélyes ügetőhajtást, amit nem mindenki engedhetett meg magának. Élj a különleges lehetőséggel, hiszen ez az első alkalom, hogy bárki kipróbálhatja a versenyzést rendezvény nélkül is.

Bónusz Brigád és a Kincsem Park közös ajánlatával személyesen átélheted a startautó mögé felsorakozó fogatok pozícióharcát a minél jobb indulásért, a legendás lóversenyek helyszínén, a Kincsem Parkban! Egyedüláló lehetőség számos extrával 120.000 Ft helyett 47.990 Ft-ért!

Ne habozz, a kuponok limitált ideig kaphatók! 

 

Fontos tudnivalók:

 • A bónusz beváltható: 2015. november 8. - november 28. között
 • A szombati ügető versenynapon 12-13 óra között van a futam, amiről még aznap lead egy felvételt (délután) a Sport TV a hivatalos versenyenk szünetében, majd a díjátadást is közvetíti!
 • Választható időpontok: 2015. november 14. szombat (bejelentkezés legkésőbb november 12-ig); vagy 2015. november 21. szombat (bejelentkezés legkésőbb november 18-ig); vagy 2015. november 28. szombat (bejelentkezés legkésőbb november 24-ig)
 • A Bónusz megvételét követően azonnali bejelentkezés szükséges telefonon, vagy mailben: 06 (30) 421 1455, attila.kurucz@kincsempark.hu
 • Az ajánlat 18 év felett bármilyen korosztály számára érvényes, saját felelősségel vehető igénybe! Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze!
 • A résztvevőknek és vendégeiknek a Panoráma Étterem VIP szektorában biztosítanak helyet (a fogyasztást nem tartalmazza a csomag)
 • Amennyiben tetszett a verseny és önállóan is szeretnéd megtanulni ezt a sportot, Alkupon vásárlóként lehetőséget biztosítanak rá - a későbbiekben akár amatőr liszensz kiváltásával igazi sportolóvá is válhatsz
 • Az ország egyetlen lóversenypályáján, a Kincsem Parkban versenyezhetsz
 • Profi hajtók vezetnek be a versenyzés titkaiba
 • Egy versenyen maximum 8 fogat indul
 • Több versenyt (4 futam) is tudnak rendezni nagyobb igény esetén
 • A verseny minimum 5 fő részvétele esetén indul
 • A versenyhez biztosítanak sisakot, aminek a használata kötelező!

Lesd el a fortélyokat egy profi hajtó mellett, amint a döntött kanyarokban lassulás nélkül, 40 km/órás sebességgel száguldotok versenylovatokkal! Ha szeretnéd, a későbbiek során lehetőséget biztosítanak számodra, hogy rendszeresen bejárj gyakorolni a versenyistállóba és megtanuld az ügetőhajtást. Így akár amatőrhajtó válhat belőled, és minden héten versenyezhetsz a Kincsem Parkban. Igény esetén pedig még a versenyló vásárlásában is segítenek.

Délután folytatódnak a hivatalos versenyek (14-18 óráig), amikre már fogadásokat is köthettek. Az ajánlat részeként ráadásul tiétek lehet egy ajándékcsomag is, amely tartalmaz baseball sapkát, nyakpántot, hűtőmágnest, valamint egy aznapra szóló programújságot (Magyar Turf), amibe bekerül ez a futam is a résztvevők nevével, azaz Te is szerepelsz benne! Sőt, az Ügetőszilveszterre is kaptok 2 db tiszteletjegyet, amiket decemberben vehettek majd át.

Persze ne csak akkor vedd meg ezt a bónuszt, ha te próbálnád ki, hanem akkor is, ha ajándékba, vagy valamilyen alkalomra szánod. Remek helyszín és esemény ez egy céges csapatépítésre, ahol a közös élmény összekovácsolhatja a kollégákat. Veheted ajándékba, kedvesednek, barátaidnak, vagy üzletfeleidnek, hidd el, el fogod kápráztatni őket! Az ügetőhajtás az üzletemberek között is igen népszerű kikapcsolódás, vendégeid a VIP páholyból néznek majd téged, te pedig a futam után csatlakozhatsz hozzájuk, és együtt folytathatjátok a bulit!

Elérhetőségek:

A Kincsem Park a Hungexpo mellett található, könnyen megközelíthető, a Pillangó utcai metrómegállótól gyalogosan néhány perc.

 • Cím: Kincsem Park, Budapest, Albertirsai út 2-4. 1101
 • Weboldal: kincsempark.hu

Bejelentkezés és további információk:

Megközelíthetőség:

2015.09.29.
Forrás: Bonuszbrigad.hu
Frissítve: 2015.10.09., 10.30., 11.10.

 
Legyél Te is ügetőhajtó a Kincsem Parkban

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés