keresés a lovardák között

Új kétlovas lószállító kisteherautó a Horse Trans Cargonál
Az autóban rendkívül kényelmesen utaznak a lovak, és egy 2 lovas utánfutót is nagyon stabilan képes vontatni, így egyszerre 4 ló, illetve 2-3 ló és egyéb felszerelések szállítását is meg tudja oldani.

Még 4 képünk van a Horse Trans Cargo új kétlovas lószíállító kisteherautójáról.
Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!

Újracserélt 2 lovas Parados lószállító - a Horse Trans beszámolója

2015. június 30-án vehettük át a hollandiai Roelofsen cégtől legújabb 2 lovas lószállítónkat. Rendkívül jó döntésnek bizonyult, amikor 2011-ben úgy döntöttünk, hogy 7-12 férőhelyes kamionjaink mellé beállítunk/legyártatunk egy 2 ló szállítására alkalmas kicsi lószállítót is. Ezzel az autóval azoknak az ügyfelek igyekeztünk kielégíteni igényét, akik a gyűjtőszállítást elkerülve, 1 vagy 2 lovukat külön, egyedi szállítás keretében kívánták szállíttatni.

Az ügyfelek, akik igénybe vették az autót, nagyon meg voltak elégedve ezzel a változattal. Az autóban rendkívül kényelmesen utaznak a lovak, és egy 2 lovas utánfutót is nagyon stabilan képes vontatni, így egyszerre 4 ló, illetve 2-3 ló és egyéb felszerelések szállítását is meg tudja oldani. Az azóta eltelt 4 év alatt bebizonyosodott, hogy jó döntést hoztunk. Ez idő alatt a Parados olyan sok km-t tett meg - hogy az út közbeni műszaki hibákat elkerülendő - indokolttá vált lecserélése.

Még 4 képünk van a Horse Trans Cargo új kétlovas lószíállító kisteherautójáról. 
Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!

A holland Roelofsen cég apró meglepetéssel kedveskedett az autó átvételekor, ugyanis 2005 óta eltelt 10 évben ez a 10. új, náluk építtetett autónk. A szokásos, csodálatos virágcsokor mellett tortával és a kamionjainkat ábrázoló fotó összeállítással és egy elegáns ebéddel leptek meg minket.

Reméljük, hogy ügyfeleink értékelik folyamatos igyekezetünket, hogy pontos, precíz háttérmunkával, kimagaslóan komfortos, biztonságos, műszakilag megbízható járművekkel teljesítsük továbbra is megbízásaikat. Bízunk benne, hogy ezzel mind ügyfeleink, mind az általunk szállított lovak megelégedését kivívhatjuk.

Elérhetőségek:
Horse Trans Cargo Kft.
4287 Vámospércs, Móricz Zs. u. 29.
Telefon: +36 20 935-7375
Fax/üzenet: +36 52 211-005
www.horsetrans.hu 
E-mail: info@horsetrans.hu

2015.07.10.
Berecz Enikő, Horse Trans Cargo

 
Új kétlovas lószállító kisteherautó a Horse Trans Cargonál

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés