keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas képek

Ajtay Júlia - Clean Horse versenyfotó
A Clean Horse hivatalos fotósaként versenyfotókat készítek minden olyan megmérettetésről, ahová a Clean Horse lovasbolt kitelepül. Ha szeretnél magadtól és lovadról kiváLÓ versenyfotókat, keresd Ajtay Júliát a Clean Horse-nál!

Julcsi munka közben

Ajtay Júlia vagyok, 1994. december 3-án születtem Miskolcon. A lovakkal már egész kicsi koromban megismerkedtem, alig lehettem 2 éves. A kezdeti szeretet az évek során szenvedéllyé alakult át. A fotózás mindaddig háttérben maradt, amíg ki nem derült, hogy évekre abba kell hagynom a lovaglást egy gerincprobléma miatt. E sajnálatos eset következtében - és mivel továbbra is szerettem volna a díjugratás közelében maradni - fotósként egyre többet kezdtem látogatni a közeli versenyeket.

Kezdetben csak besegítettem a Clean Horse csapatának a versenyek fotózása során, majd érettségi után alkalmazott fotográfus képesítést szereztem. Így a szenvedélyem lett egyben a munkám. Hivatásos fotósként a korábbi években és a tanulmányaim során megszerzett gyakorlatot és tapasztalatokat remekül tudtam kamatoztatni a lovas képek elkészítése során. 2015-ben a Clean Horse hivatalos fotósaként versenyfotókat készítek minden olyan megmérettetésről, ahová a Clean Horse lovasbolt kitelepül.

Ha szeretnél magadról és lovadról kiváLÓ versenyfotókat, keresd Ajtay Júliát a Clean Horse-nál:

http://cleanhorse.hu/versenyfoto/
cleanhorse@hotmail.com
+36 30 535-1462
+36 30 616-0198
Julcsi munka közben

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés