keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas képek

Patócs Ádám - P.Adam Photography
Szeretnék Magyarországon és külföldön is nemzetközi versenyeket és kimagasló tenyészeteket fotózni, hogy meg tudjam mutatni az én szemszögemből is ezeket a lovakat, hiszen ahány fotós, annyi látásmód.

Még 26 fotónk van Patócs Ádámtól. Kattints a képgaléria megtekintéséhez.

Patócs Ádám vagyok, 19 éves. 14 éves koromban kerültem a lovak közelébe Szlovákiában. Két év alatt elsajátítottam a lovaglás alapjait Szlovákia egyik legnagyobb tenyésztőjénél, Ing. Nagy Ferencnél, ekkor már kisebb megyei díjlovagló versenyeken vettem részt.

2012-ben kerültem át a Czajlik Ranch Lovas Klubba, ahol a Czajlik család önzetlenül képzett és biztosított versenyzési lehetőségeket. Ennek köszönhetően junior lovasként  eredményesen tudtam résztvenni több országos bajnokságon, valamint nemzetközi versenyeken is. Ekkor kezdtem el hobbiból fotózni autodidakta módon, kis segítséggel. 

Még 26 fotónk van Patócs Ádámtól. Kattints a képgaléria megtekintéséhez.

Sajnos egy kis időre le kellett mondanom a fotózásról, ami nagyon nehezemre esett. 2013 őszén jöttem Magyarországra, ahol az Epona Spanyol Lovasiskola képzésén veszek részt. Most újult erővel vágok bele a fotózásba nagy ambícióval és továbbtanulási szándékkal, hogy képeim a lehető legjobb minőségben jelenhessenek meg. 

Elérhetőségeim:

Patócs Ádám
www.facebook.com/dressage.photo
E-mail: dressagee@gmail.com
Telefon: +421 915 150 118

Patócs Ádám galériái:

 Idegen lovakkal is helytálltak a díjlovasok

 Magyar díjlovas ezüstös sikere Ausztriában

 Fegyelem, tisztelet, lószeretet: Vági Díjlovas Központ

 Magyar Díjugratók diadala Somorján

 Díjlovaglás képekben: Talentum kupa a Bellandorban

2015.06.15.


KapcsoLÓdó cikkek:


Lovas képek »


Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés