keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lóversenyzés   »   Kincsem Park   »   A Kincsem Park hírei

Divatpályázat: tervezz ruhát a Derby és Gasztroangyal Fesztiválra
Magyar Derby Fashion Show divatpályázat

Szerinted milyen ruha illik egy lóversenyhez? Tervezd meg és mutasd be a legnagyobb magyar lovas eseményen, a Derby és Gasztroangyal Fesztiválon! Nyerj fotózást és arculatot!

A Kincsem Nemzeti Lóverseny és Lovas Stratégiai Kft. és az Alma Abonyi divatpályázatot hirdet. A nyertes munkákat pedig a legnagyobb hazai lovas eseményen, a Derbyés Gasztroangyal Fesztiválon mutathatják be.

  • Szerinted milyen ruha illik egy lóversenyhez?
  • Egy elegáns kosztüm vagy egy lenge tavaszi szoknya egy blúzzal?
  • Egy sportzakó farmerrel, esetleg ing és nyakkendő? 

Tervezd meg és mutasd be a legnagyobb magyar lovas eseményen, a Derby és Gasztroangyal Fesztiválon! Nyerj fotózást és arculatot! 

Letölthető részletes pályázati kiírás >>

Pályázati feltételek:

  • Magyarországi felsőoktatási művészeti képzésen tanuló diákok jelentkezését várják a szervezők, 26 éves korig.
  • Nevezni a Magyar Derby témájához illeszkedő, már elkészült férfi és női öltözékekkel lehet.
  • A ruhák mellé az Alma Abonyi kollekcióinak egy darabját kell társítani, amely a pályázó szerint a legjobban illeszkedik a viselethez.
  • A jelentkezők a derby@almaabonyi.com e-mail címre küldhetik el pályamunkájukat, mely tartalmazza a pályázatra beadott viseletről készült fotót (lehetőleg több nézetből), a pályamű leírását (max. 500 karakter), a pályázó rövid bemutatását (max. 800 karakter), illetve hogy melyik Alma Abonyi táskával képzeli el a megjelenést.
  • A pályázatok benyújtási határideje 2015. június 12.

A pályázók közül egy szakmai zsűri választja ki azokat, akik bemutatkozhatnak a július 5-i Derby és Gasztroangyal Fesztiválon; június 20-ig értesítik a továbbjutókat. A zsűri által a legjobbnak ítélt pályamunka készítője kollekció- és lookbook fotózást, arculattervezést és kommunikációs tanácsadást nyer.

2015.06.05.
Glamouronline.huCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés