keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lóversenyzés   »   Kincsem Park   »   A Kincsem Park hírei

VIP belépő a Kincsem Park kulisszái mögé
Nagyszerű lehetőséget hirdet a Kincsem Park a lóverseny és a lovak szerelmeseinek: szerezz betekintést a kulisszák mögé, legyél gazdagabb felejthetetlen élményekkel! Tekintsd meg a lovak napi tréningjét, simogasd meg a versenylovakat, és ülj fel egy igazi sulky-ra!

Csapj le a limitált számú kuponok egyikére, és csapj a lovak közé. Mulass egy teljes napig úgy, akár egy igazi úr vagy úrhölgy! Sőt, ha június 10-ig jelentkezel és időpont foglaláskor a Lovasok.hu-ra hivatkozol, akkor egy LOVI baseball sapkát is ajándékba kapsz!

Időpontok foglalhatók:

 • 2016. június 11. (szombat):
  a versenyek 17 órakor kezdődnek, 15 órakor indul a csoport
 • 2016. június 18. (szombat):
  a versenyek 18 órakor kezdődnek, 16 órakor indul a csoport
 • 2016. június 25. (szombat):
  a versenyek 18 órakor kezdődnek, 16 órakor indul a csoport

A VeddVelem és a Kincsem Park közös ajánlatával most ellátogathatsz a Kincsem Parkba, idegenvezetéssel, versenyló simogatással, lovas kocsizással és extrákkal 1 fő részére 6.230 Ft helyett 2.990 Ft-ért, 4 fő részére 24.920 Ft helyett 9.990 Ft-ért!

Ne maradj le, a kuponok limitált számban kaphatók!

A kupon 1 vagy 4 fő részére szól a következő programokra:

 • Hosztesz kísérővel történő exkluzív körbevezetés a kulisszák mögé az istállóban
 • Versenyló simogatás
 • Egy napi tréning megtekintése a versenyek előtt
 • Egy kör kocsikázás kétszemélyes lovas fogatban versenylóval, profi hajtó mellett. Szerezz páratlan élményeket: most kipróbálhatod, hogy milyen érzés egy versenyló mögött ülni a sulkyban, egy profi hajtóval. Speciális kétszemélyes kocsiban élheted át ezt a remek élményt egy kör erejéig.
 • Lehetőség van a hajtószár átvételére és a ló irányítására
 

A limitált számú kuponokról bővebben

 • A kupon felhasználható az alábbi ÜGETŐ versenynapok egyikén: 
  2016. június 11. (15 órakor kezdődik), június 18. (16 órakor kezdődik), június 25. (16 órakor kezdődik)
 • A helyszínen egy kvízjátékban is részt vehetsz, aminek a nyertese olyan helyekre is bejuthat, ahová csak a versenyszervezők
 • Vásárlásodat követően 1 napon belül vedd fel a kapcsolatot a Szolgáltatóval és foglald le a kívánt időpontot!
 • A program: szombaton istálló látogatással és lovas kocsikázással kezdődik. Ezt követi a Park bemutatása és a napi tréning megtekintése. A versenyeket utána az étteremből kísérheted figyelemmel, amelyekre érdemes fogadni (25-30 percenként vannak a futamok). Eközben kényelmesen ülhetsz a foglalt asztaloknál a Panoráma Étteremben.
 • Légy részese ennek a kiváló programnak és gazdagodj egy felejthetetlen élménnyel, de akár vissza is nyerheted a kupon árát egy szerencsés fogadással a lovin!
 • Kapsz fogadási tájékoztatót az istállóban szerzett tippek mellé, így ha szerencséd van, valóban visszanyerheted a kuponod árának akár többszörösét is!
 • Kortól függetlenül, szülői felügyelettel hozhatók a gyerkőcök is! A 18 éven aluli gyermekek esetében, kérjük, egyeztess a szolgáltatóval.
 • Az esemény rossz idő esetén is megrendezésre kerül. A nagy érdeklődésre való tekintettel sajnos a foglalás nem mondható le vagy helyezhető át másik időpontra.

Használd ki a kupon adta lehetőségeket!

Helyezd magad kényelembe az egész versenynapra lefoglalt asztalotoknál a Panoráma Étteremben és fogadj a versenyekre! Élvezd a kulisszák mögé történő betekintést, az istállóban a versenylovak testközelségét és simogasd őket kedved szerint! Éld át, hogy milyen érzés egy igazi versenyló mögött ülni egy profi hajtóval. Hallgasd meg a Kincsem Park múltjáról és híres lovairól szóló történeteket, a lóversenysport érdekességeit a park bejárása során. Ügető versenynapokon a futó felületre is ráléphetsz, ahol fotózkodni is lehet a Kincsem Park célpatkójával.

A kupon ugyan nem tartalmazza az éttermi fogyasztást, viszont az ottani kvízjáték nyertesei exkluzív betekintést nyernek azokba a szegmensekbe, ahol csakis a versenyszervezők járhatnak! Továbbá az istállókhoz és a versenyzőkhöz mindenkit bevisznek, így megismerkedhetsz a lovakkal még a versenyek előtt, hogy kimazsolázd a kedvenceket, akikre utána akár fogadhatsz is! A kuponoddal kapsz továbbá 1 db szerencsehozó patkószöget, ami segít abban, hogy Fortuna is melléd szegődjön.

Érdekességként figyelmedbe ajánljuk a patkószöget mint relikviát.

Sokan nem tudják mi is rejtőzik a patkó babonájában, habár az mindenki számára evidens, hogy szerencsehozó és védelemmel szolgál. Na de miért? Általában nem firtatják ezt a dolgot, és a legtöbb embernek sejtelme sincs a miértjéről, csak elfogadják a patkót a jószerencse címereként. Valójában a monda úgy tartja, hogy „a patkó a ló lábát megóvja a rögös földtől így minket is megóv a veszedelmes világban”.  A patkót még bűvösebbé tette a hét szög, amivel fölverték, lévén a hét bűvös szám.

Légy hát Te is tulajdonosa 1 db ilyen patkószögnek, melyet grátiszba kapsz!

Használd ki a kupon adta lehetőségeket: kapcsolódj ki a legendás Kincsem Park fantasztikus versenyein, mesélj büszkén a lehengerlő élményeitekről, fogadj kedved szerint és nyerj! Ne hagyd ki a kvízjátékot! Vidd haza otthonotokba a mágikus patkószöget és ezzel együtt a védelmet és a szerencsét!

Ne hezitálj! Csapj le erre az életre szóló élményre a VeddVelem-en!

Fontos információk:

A szervezők csak akkor tudják garantálni a kiválasztott dátumot, ha azt mielőbb lefoglalod!

Időpontfoglalás szükséges:

A Kincsem Park a Hungexpo mellett található, könnyen megközelíthető, a Pillangó utcai metrómegállótól gyalogosan néhány perc.

 • Cím: Kincsem Park, 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
 • Weboldal: kincsempark.hu

Megközelíthetőség:

2015.01.14.
Frissítve: 2016.06.08.
Forrás: VeddVelem.hu
Kincsem Park istállólátogatás kuponnal

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés