keresés a lovardák között

Ajándékozz korlátlan 3D-s lovas játékélményt karácsonyra
A Star Stable online lovas kalandjátékban az ünnepek alkalmából kedvezményesen vásárolhatsz Lifetime Star Rider tagságot, mellyel örökre teljes körű hozzáférésed lesz a játékhoz. A Star Coins kiárusításon pedig akciós áron szerezheted be a játék virtuális fizetőeszközét. Az akció 2015. január 12-ig érvényes.

Star Stable online lovas kalandjáték | Karácsonyi Star Stable akció


Mi is az a Star Stable?

A Star Stable minden idők legnagyobb online lovas kalandjátéka, mely már magyar nyelven is elérhető. A játékban saját istállód és lovaid lehetnek, együtt lovagolhatsz a barátaiddal, kalandos küldetéseket teljesíthetsz és részt vehetsz lovas versenyeken is. A játék ingyenesen elérhető egészen a 4. szintig. A Star Stable a leggyorsabban növekvő lovas játék a világon. Ez több mint 3 millió felhasználót jelent, akik 182 országban játsszák már a játékot, és amelyet több mint 11 nyelvre fordítottak már le.

Miért érdemes Star Ridernek lenni?

Mert csak Star Riderként élvezheted a teljes körű Star Stable hozzáférés adta lehetőségeket! A Star Stable-lel való játék ingyenes, de csak a Star Riderek részesülnek teljes körű hozzáféréssel a játékhoz, élvezhetik annak jobbnál jobb funkcióit. Hétről hétre érdekes, izgalmas frissítésekkel örvendeztetjük meg játékosainkat. Tovább a karácsonyi a Lifetime Star Rider és Star Coins kiárusításhoz >>

Vásárolj Lifetime Star Rider tagságot kedvezményes áron

Osztozz a Star Stable ünnepi hangulatában: a Lifetime Star Rider tagság kiváló karácsonyi ajándékötlet mindazoknak, akik szenvedélyesen szeretik a lovakat és a kalandot! Ünnepi akciónkban egészen 2015. január 12-ig 12 495 Ft helyett 8 995 Ft-ért vásárolhatod meg a Lifetime Star Rider tagságot, mellyel örökre teljes körű hozzáférésed lesz a játékhoz. Sőt, a korlátozott ideig kapható karácsonyi Lifetime Star Rider csomagok mellé 3 000, 5 000 vagy 10 000 Star Coins-t is adunk, hogy mindent megszerezhess, amire csak Neked és lovaidnak szüksége lehet a játékban!

Karácsonyi Lifetime Star Rider csomagok:

 • Lifetime Star Rider tagság
  + 3 000 Star Coins 8 995 Ft
 • Lifetime Star Rider tagság
  + 5 000 Star Coins 11 995 Ft
 • Lifetime Star Rider tagság
  + 10 000 Star Coins 14 995 Ft

A Lifetime Star Rider tagság előnyei

 • Csak egyszer kell megvenned, így nincs több havidíj
 • Annyit játszhatsz a Star Stable játékkal, amennyit csak szeretnél
 • Minden szombaton 100 Star Coins-t kapsz
 • Az ingyenes heti frissítésekkel új területeket járhatsz be a játékban
 • Sőt, exkluzív ajándékok is várják a Lifetime tagokat

Star Coins kiárusítás: a tökéletes karácsonyi ajándék

Korlátozott ideig (csak 2015. január 12-ig) akciós áron kaphatóak 3 000, 5 000 és 10 000 Star Coins-t tartalmazó csomagjaink. Remek lehetőség az új tagok, valamint a tapasztalt játékosok számára egyaránt: most kiváló ár-érték arányban juthatsz hozzá a Star Stable virtuális fizetőeszközéhez. Ideális ajándék Star Rider és nem Star Rider lovasok számára egyaránt!

Karácsonyi Star Coins csomagok:

 • Nagy csomag: 3 000 Star Coins
  3 395 Ft-ért
 • Szuper csomag: 5 000 Star Coins
  4 995 Ft-ért
 • Mega csomag: 10 000 Star Coins
  6 495 Ft-ért

Star Riderként és elegendő Star Coins-szal a zsebedben mindent elérhetsz a Star Stable online lovas világában, amit csak szeretnél! 

Hogyan kapom meg a Lifetime Star Rider tagságot és a Star Coins-t?

Visa, Mastercard, Discover és American Express kártyákkal lehet fizetni, a fizetés PayPal-on keresztül történik.

A megvásárolt opciók aktiválásához egyedi kódot küldünk Neked e-mailben. A kódot az ünnepek után nyomtatott formában is postázzuk az általad megadott címre egy kedves üdvözlőlap formájában. Ha a képeslapot még karácsony előtt szeretnéd megkapni, hogy ajándékként kinyomtathasd, ügyfélszolgálatunk pdf. formátumban e-mailben is szívesen elküldi.

2014.12.03. Starstable.com

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés