keresés a lovardák között

Kölyök, a kedves nóniusz befogadót keres
Kölyök egy 2005-ös születésű, nagy termetű nóniusz félvér herélt. Csikókorában nagyon rossz körülmények közül mentette meg a Noé Állatotthon, az anyjával együtt. Kölyök a Noé Állatotthonban nőtt fel majd örökbefogadták, azonban nemrég visszakerült az alapítványhoz, így most új otthont keresnek számára.

12 képünk van Kölyökről. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Kölyök teljesen egészséges, alap szinten belovagolt hátas. Emberekkel nagyon kedves, de a ménesben hajlamos gonoszkodni a nála gyengébb, beteg vagy öreg lovakkal.

A Noé Állatotthon kizárólag olyan helyet keres Kölyök számára, ahol nappal legelőn lehet, ahol van/vannak más lovak is, éjszakára pedig minimum egy szélvédett beálló biztosítva lesz számára.

Az állatotthon lakói szigorú feltételekkel és ideiglenes befogadási szerződéssel kerülhetnek új gazdihoz. Többszöri személyes találkozón kell részt vennie a jelölteknek, illetve a Noé munkatársai is ellenőrzik a ló leendő tartási helyét. A befogadónak vállalnia kell a ló rendszeres oltását, féreghajtását és az esetlegesen felmerülő állatorvosi költségeket, és a szakszerű szaruszabályozás biztosítását is. Kölyök oltásokat kapott, chippel és lóútlevéllel rendelkezik.

Még 11 képünk van Kölyökről. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Figyelem! Kölyök gondozói nem mindenáron keresnek befogadót, kizárólag ideális, biztonságos otthont keresnek számára. Kupecek és kiskorúak jelentkezését nem tudják elfogadni.

Ha szeretnéd társaddá fogadni Kölyköt és úgy érzed, hogy az Alapítvány által támasztott örökbefogadási feltételeknek megfelelsz, jelentkezz bemutatkozó leveleddel a lomentes@noeallatotthon.hu e-mail címen.

Még 10 képünk van Kölyökről. Kattits a képre a galéria megtekintéséhez.

Szerető gazdit, és boldog hosszú, boldog  életet kíván Kölyöknek, a Lovasok.hu csapata.

Kölyök megtalálta gazdáját, Nagyatádra költözik.

2014.11.21. Forrás és fotók: Noeallatotthon.hu
Kölyök, a kedves nóniusz befogadót keres

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés