keresés a lovardák között


Megérkezett minden idők legnagyobb online lovas kalandjátéka magyar nyelven! Legyen saját lovad, lovagolj együtt a barátaiddal vagy teljesíts kalandos küldetéseket a Star Stable játékban! A játék ingyenesen elérhető egészen a 4. szintig.

A Star Stable játék indításához kattints a képre!

Star Stable online lovas kalandjáték | Karácsonyi Star Stable akció


A Star Stable a legfantasztikusabb online lovas kalandjáték, ahol lovaddal együtt fedezheted fel Jorvik gyönyörű szigetét. Remek kalandoknak lehetsz részese több ezer játékossal együtt, részt vehetsz lovas versenyeken, gondozhatod szeretett lovaidat a saját istállódban és megfejtheted a titkait egy látványos, eredeti történetnek! 

Ajándékozz korlátlan 3D-s lovas játékélményt karácsonyra
 
A Star Stable online lovas kalandjátékban az ünnepek alkalmából 2015. január 12-ig kedvezményesen vásárolhatsz Lifetime Star Rider tagságot, mellyel örökre teljes körű hozzáférésed lesz a játékhoz. A Star Coins kiárusításon pedig akciós áron szerezheted be a játék virtuális fizetőeszközét. Star Riderként és elegendő Star Coins-szal a zsebedben mindent elérhetsz a Star Stable online lovas világában, amit csak szeretnél! 

Válaszd ki és edzd saját lovadat

Kezdődjön egy életre szóló kaland! Válassz magadnak lovat! Miközben tapasztaltabb lovassá válsz, újabb és újabb lófajták között lesz lehetőséged válogatni. Melyik a legmegfelelőbb ló számodra? Válassz és tarts annyi lovat, amennyit csak szeretnél!

Végezz el több ezer küldetést

Jorvik szigete rejtélyekkel és kalandokkal teli. Ismerkej meg magával ragadó egyénekkel a szigeten és légy részese egy fantasztikus történetnek!

Játssz együtt barátaiddal

A Star Stable egy online kalandjáték, éppen ezért lehetőséged van a barátaiddal együtt játszani! Találkozzatok és kalandozzatok közösen ebben a hatalmas online világban! A Star Stableben alapíthatsz, csatlakozhatsz Lovas Klubokhoz, versenyezhetsz lovaddal, megoszthatod elményeidet barátaiddal egy barátságos kis kávézóban. 

Vegyél részt versenyeken és nyerj díjakat

A Star Stable tele van tehetséges játékosokkal, Neked is lehetőséged nyílik megmutatni mit tudsz. Teljesítsd az egyéni versenyeket, döntsd meg saját rekordjaidat vagy vegyél részt nagy, nyitott bajnokságainkon. Győzzön a legjobb lovas!

Vágj bele egy életre szóló kalandba, regisztrálj még ma!
Készítsd el ingyenesen Star Stable fiókodat és készülj fel a lovas kalandokra!


Star Stable videLÓk


Legyél Te is Star Rider

Élvezd a teljes körű Star Stable hozzáférés adta lehetőségeket! A Star Stabel-el való játék ingyenes, de csak a Star Rider-ek részesülnek teljes körű hozzáféréssel a játékhoz, élvezhetik annak jobbnál jobb funkcióit. Csatlakozz több ezer Star Rider-hez és fejtsd meg Jorvik izgalmas rejtélyeit! Hétfől hétre érekes, izgalmas frissítésekkel örvendeztetjük meg játékosainkat.

Fedezd fel ezt a hatalmas online világot

Az ingyenes Star Stable területeken kívül egy HATALMAS világ várja, hogy felfedezd. Fedezz fel izgalmas új helyeket barátaiddal! Látogass el a misztikus ősfákkal teli Hollow-erdőbe vagy a bájos, nyugodt kisvárosba, a Halászfaluba. Légy Star Rider és élvezd ki a teljes körű Star Stable hozzáférés adta lehetőségeket: a folyamatos heti frissítéseknek köszönhetően ez egy olyan játék, ami sosem ér véget!

Hetente 100 Star Coins-ban részesülsz

A Star Rider tagsággal rendelkezők heti 100 Star Coins-ban részesülnek. Star Coins-szal vásárolhatsz magadnak ruhákat, különböző felszerelések közül válogathatsz valamint megveheted álmaid lovát is!

Legyen egyedi Star Rider lovad

Fríz-, Andalúz-, Arab- és még sok másfajta ló! Ezek a különleges fajták csak Star Rider-ek számára érhető el. Melyik a legmegfelelőbb ló számodra? Star Rider-ként annyi lovat tarthatsz, amennyit csak szeretnél!

Alkoss saját lovas klubot

Alapíts saját lovas klubot és töltsd el idődet a barátaiddal együtt. A lovas klubok saját privát chattel rendelkeznek!

 

Mindezek mellett versenyezz barátaiddal, látogass el a Pinta erődi discoba, válassz a legjobb felszerelések és még sok más lehetőség közül! Rengeteg a látni- és tennivaló!

Star Rider előfizetések

1 hónapos
3 hónapos
6 hónapos
Lifetime - 4000
Star Coins
Részesülj 100 Star Coins-ban
Részesülj 300 Star Coins-ban
Részesülj 600 Star Coins-ban
Részesülj 4000 Star Coins-ban
995 HUF
2 495 HUF
4 500 HUF
12 495 HUF
Havonta megújuló ismétlődő fizetés
Minden harmadik hónapban megújuló ismétlődő fizetés
Minden hatodik hónapban megújuló ismétlődő fizetés
Fizess egyszer & soha többé

2014.09.15. Starstable.comHozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés