keresés a lovardák között

Tavaszi Galopp Fesztivál a Kincsem Parkban
Az idei lóversenyszezon első kiemelt versenynapját, a Tavaszi Galopp Fesztivált 2014. május 11-én vasárnap rendezik meg a Kincsem Parkban. A 14:00-kor kezdődő versenynap ingyenesen látogatható.


Időpont: 2014. május 11. (vasárnap) 14:00-tól
Helyszín: Kincsem Park
 

Panda veretlen marad?

Ez a legfőbb kérdése a vasárnapi nagyszabású versenynapnak a Tavaszi Galopp Fesztiválnak a Kincsem Parkban. A hároméves, Franciaországban született kanca idei bemutatkozása az 1600 méteres Nemzeti Díjban lesz, ahol nem csak a klasszikus versenyben aratott győzelem a tét, hanem a veretlenség megőrzése is. A champion tréner Kovács Sándor lovának 12 ellenfele lesz, 3 kanca és 9 mén, többek között a kétévesen ranglista vezető Black Blade (Jaroslav Línek), aki szintén idei első startjára készül.

A nap másik kiemelt versenyében a kizárólag kancáknak kiírt Hazafi Díjban még népesebb a mezőny, itt 15-en indulnak és a hazai bemutatkozására nagy stílusban nyerő Concoct a favorit a bombaformában lévő Kerekes Károllyal.  A 2200 méteres Bábolnai Díjban az első futására sétálva nyerő Garabonciás (Stanislav Georgiev), míg az 1200 méteres Csekonics József Emlékversenyben a pálya „korelnöke”, a 12 éves Városbíró (Stanislav Georgiev) futása jelenti a nagy szenzációt.

Természetesen vasárnap is programon van az egyre népszerűbb Ötösbefutó futam, amely ezúttal Párizsból jelentkezik, a francia „Hazafi Díjra” lehet fogadni és megnyerni a közel 11 millió forintos jackpotot.


A 10 hazai futam közül kiemelkedik a Hármas Korona első ága az 1600 méteres Nemzeti Díj, ahol a kétévesen veretlen francia tenyésztésű kanca Panda a favorit. A champion tréner Kovács Sándor nagyon bízik idomítottja formájában, ezért nem a könnyebbnek tűnő, kizárólag hároméves kancáknak kiírt Hazafi Díjban indítja lovát, hanem a mének ellen küldi „harcba”. A két klasszikus futam mellett a legjobb hosszú távú telivérek a Bábolnai Díjban, míg a top sprinterek a Csekonics József Emlékversenyben állnak starthoz, a fiatalok pedig póni galoppversenyben bizonyíthatják tehetségüket.

Az élő közvetítés megtekintéséhez
kattints a képre

A keretprogramban kiemelt figyelmet érdemel az aktuális Ötösbefutó verseny, amit ezúttal a franciák legnagyobb pályájáról Longchamp-ból érkezik és közel 11 millió forint nyereménnyel kecsegtet a lóverseny fogadás kedvelőinek. A február óta, minden nap a Sport tv-n látható versenysorozat „arca” Overdose jelen pillanatban Dióspusztán a Nemzeti Ménesben fedezőménként „dolgozik” és a hírek szerint új beosztásában is jól teljesít.

A vasárnapi ingyenesen látogatható ünnepi versenynap 14 órakor kezdődik, a gyerekeket pónilovaglás várja.

Élő közvetítés a versenyről>>

   Megközelíthetőség:

Kincsem Park
Kincsem nemzeti lóverseny és lovas stratégiai Kft.

1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.

Tel.: (+36)-1-433-0520
Fax.: (+36)-1-433-0521
E-mail: info@kincsempark.hu
Website: www.kincsempark.com


 


Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés