keresés a lovardák között

Hellebrand Henriett festőművésznő
Bemutatkozás

Hellebrand Henriett festőművésznő vagyok. 

Szolnokon egy művészcsaládban születtem. Dédnagyapám, Hellebrand Béla ötvös és festőművész volt, a pesti és külföldi szalonok sikeres alkotóművésze, így számomra természetes volt családom művészi küldetésének folytatása.

Tanulmányaim elvégzése után, a Szalay kiadónak készítettem illusztrációkat pasztellel és olajjal. Majd a festék után egy másik matéria, az agyag bűvkörébe kerültem. Évekig kerámiáztam, új mázakkal kísérleteztem, különböző rendezvényekre készítettem emlék plaketteket, kézzel festett vázákat, szobrokat.

Kreatív hajlamomat mindig megfűszerezte az a sok spirituális élmény, melyet gyerekkorom óta hordozok magamban. Régóta látok, érzek, megálmodok dolgokat, így természetes volt, hogy megalkossam saját ihletett jóskártyámat, mely használata a jósláson túl egyaránt alkalmas a mélyebb önmegismerésre.

facebook-kep

A festészet számomra több mint az önkifejezés eszköze: hiszem, hogy a festményeim önálló életet élnek és létükkel pozitív befolyást gyakorolnak környezetükre. Célom, hogy élethű ábrázolással adjam át egy velünk párhuzamos mitikus világ üzenetét, valamint az, hogy a festészet újra közkedveltté váljon, s teret hódítson az alkotó képzelet világa. 

Szívesen megfesteném kedvenc győztes lovait, állatbarátait akár a győztes versenyzőkkel vagy a lelkes lovagolni tanulókkal. Képeimet a megrendelő által meghatározott méretben vászonra olajjal, farostra pasztellel festem. A tájékoztató irányárak megtekinthetőek a honlapomon, melynek nagyságrendje az a megrendelő igényei szerint változhat. A festményeim lehetnek akár dekorációk, akár versenydíjak, vagy jutalmak.

Elérhetőségek:

tel: 06/ 30-812 6413
weboldal: www.henigaleria.hu

Hellebrand Henriett festőművésznő

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés