keresés a lovardák között

Lóháton a városon keresztül a Lovas Gálára
Nyárasdi Marianna Jana, a Fiatal Szabadidomítók Közösségének tagja március 26-án lovával elindult Kajászóra a Lovas Gálára, melyet a Bottyán Equus lómenhelyért rendeznek április 19-én. Ennek a nagyszerű párosnak  még a budapesti forgalom és az aluljárók sem okoztak gondot. 

"Este fél kilenckor indultunk Békásmegyerről, elsétáltunk a Margit hídig, majd onnan a Széll Kálmán tér és Déli Pályaudvar irányába mentünk. Budaörsi úton hagytuk el a fővárost, majd Budaörsnél átmentünk az M7-es autópálya felett és a törökbálinti Depo mellett már földúton tudtunk haladni, éjjel 2-3 óra között, pont az óraátállítás idején.

Majd aszfaltozott utakra tértünk, Törökbálinton ismét átkeltünk az M7-es autópálya felett, majd az M0-ás autóút alatt, míg a bevásárlóközpontok mögött már régi ismerős tájakon haladtunk tovább. Megkerültük Érdet még mindig sötétben, de már haladósabban. 

Sóskút felé vettük az irányt, ott ért minket a napfelkelte, meg is pihentünk egy órácskát. Immár verőfényes napsütésben Tordas felé mentünk, itt a földutakon lehetett haladni is végre. Tordas után már láttam a célt, a Kajászó-Szentpéterpuszta Lovarda kapuján fél 12-kor léptünk át."

Ennek a nem mindennapi lovas túrának a végállomása a Kajászó-Szentpéterpuszta Lovarda, a Lovas Gála a Bottyán Equus Lómenhelyért helyszíne, melynek célja a menhely támogatása. 

Időpont: 2014. április 19. 18:00
Helyszín: Kajászó- Szentpéterpuszta
Támogató jegy: 1000 Ft, mellyel a Bottyán Equus Lómenhelyet támogatjuk

A Gálán fellépők minden tudásukat felhasználják majd azért, hogy egy izgalmas, tanulságos, szórakoztató, de ugyanakkor szakmai előadást tartsanak. A két órás Lovas Gála szlogenje a "Ne versengj, alkoss", melynek tükrében állítottunk össze egy látványos és színes programot.

Ami várható, a teljesség igénye nélkül:

  • szabadidomítás és klasszikus lókiképzés,
  • dogdancing,
  • kutya és lókiképzés párhuzam,
  • táncos átvezetők,
  • játék a fénnyel,
  • egyedülálló szabadidomító földi kűr,
  • kosztümös bemutató,
  • meglepetés produkció

A gálára mindenkit szeretettel várnak!

 

2014.04.10. Nyárasdi Marianna Jana
Fotó: Mráz EdinaCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés