keresés a lovardák között


Mire gondolhat a ló...?

Nem, most nem egy a lovak pszichológiájával foglalkozó cikk következik, hanem egy kis játék! Bár a szürke, esős téli napok egyáltalán nem azon dolgoznak, hogy az általános közérzetünket javítsák, de nem tántoríthatnak el attól, hogy megmozgassuk egy kicsit a fantáziánk!

A FreeHorseStyle csapata úgy döntött, hogy egy kis nyereményjátékkal segít egy kicsit megtornáztatni a kreativitást! Facebook oldalunkon található egy kép, ami a téllel szembeszállva szuper nyári hangulatot áraszt, és amihez keressük a legötletesebb hozzászólást: mire gondolhat éppen a ló?

A játék végén egy automata program a címadók közül kisorsol egy szerencsést, aki egy FreeHorseStyle elméleti kurzust nyer egy közösen egyeztetett időponttal.

De ez még nem minden: a legfrappánsabb, legtöbb lájkot kapott szöveg birtokosa pedig részt vehet egy exkluzív eseményen, ahol alkalma nyílik a FreeHorseStyle központban kipróbálni bármelyik FHS módszerrel képzett lovat, megismerni a rendszert és a tanya mindennapi életét, valamint Török Györggyel személyesen beszélgetni és bármilyen kérdést megvitatni.

A játékban szereplő képet a FreeHorseStyle Facebook-oldalán találod!
A játék 2014. február 23-ig (vasárnap éjfélig) tart.
Sorsolás és eredményhirdetés február 26-án (szerdán)!

Ötletességet beüzemelni, várunk minden gondolatvadászt!

2014.02.14. Free Horse Style


KapcsoLÓdó cikkek:

FreeHorseStlye, új lókiképzési stílus >>

Új magyar rekord a lovasvilágban Free Horse Style módra >>

Klipforgatás FreeHorseStyle módra >>Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés