keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

Kérdezz! - Nincs veszíteni vaLÓd
Végre elkészült a Lovasok.hu új, dinamikus Kérdések-Válaszok rovata, ahol felteheted összes lovakkal, lovaglással, lótartással kapcsolatos kérdésedet, és akár azonnal választ is kaphatsz a Lovasok.hu szakértőitől, illetve olvasóitól. 

Lovad egészségével kapcsolatban továbbra is várja kérdéseidet dr. Ozvald István, de bátran fordulhatsz dr. Kutasi Orsolyához és dr. Makra Zitához, az üllői Nagyállat Klinika munkatársaihoz is. A lovak egészségügyi problémáinak gyógynövényekkel való megelőzésében, illetve kezelésében Marton Zsófia ló-fitoterapeuta lesz majd segítségedre, míg az alternatív terápiákkal és kezelésekkel kapcsolatban Bertalan Zsolt oszteopata és akupunktőr válaszaira számíthatsz.

Fotó: Lajtos Katalin

Tudni szeretnéd végre, hogy milyen a jó félfelvétel, vagy hogy helyes-e az ülésed? Netán gondjaid vannak a tanügetéssel, vagy épp az ugrásváltás okoz gondot? Lovaglással, lókiképzéssel kapcsolatos kérdéseket többek között dr. Gőblyös István, a Zabla & Kengyel című blog írója, valamint a Benta Lovasiskola edzőpárosa, Szent-Miklóssy Andrea és Nyírő László várják. Számíthattok természetesen a lóbarát kiképzők segítségére is.

Patkolással, körmöléssel, a paták egészségével és ápolásával kapcsolatos kérdéseidet Ormándi Zsoltnak, a Magyar Patkolókovácsok Egyesülete elnökének tehetitek fel.

A lovasterápiával, parasporttal, gyógypedagógiai lovaglással kapcsolatos kérdéseket Rétháti Györgyi (gyógytornász-hippoterapeuta), Bozori Gabriella (gyógypedagógus-lovasterapeuta) és Andrássy Izabella lovaskultúra oktató várják. 

Útjára indítottuk ló- és lovasfelszerelés rovatunkat is, ahol a Barefoot, a KLP Lovasfelszerelés, a Horze Lovasáruház és TAnita Lovasboltjának munkatársai segítenek megtalálni a Neked és lovadnak leginkább megfelelő termékeket. Megkérdezheted, hogy mire figyelj oda egy-egy termék kiválasztásánál, vagy ápolásánál.

Tovább az új Kérdések-Válaszok rovatra >>

Újdonság, hogy kérdéseidhez képeket is mellékelhetsz. Az oldalon megjelenő kérdésekhez bárki hozzászólhat Facebook komment formájában, és Te is bármelyik kérdésre válaszolhatsz. Azonban arra kérünk, hogy mindig gondolj arra, hogy a hozzászólás felelősség. A cél, hogy segítsük egymást hasznos és megbízható tanácsokkal. 

Ha kérdést szeretnél feltenni, érdemes bejelentkezned az oldalra, így saját kérdéseid mindig rendelkezésedre állnak majd.

A rovat még közel sincs kész, még sok-sok praktikus újdonság lapul a tarsolyunkban, de addig is, használjátok bátran és segítsetek egymásnak!

 Tovább az új Kérdések - Válaszok rovatra >>

2014.02.06. Magyar Dorottya, Lovasok.huCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés