keresés a lovardák között


Sabine Oettel Herbstakademie 2013 magasiskolai kurzus

Megvan a két győztes: Bogár Eszter és Bruckner Zsófia nyerte az ingyenes németországi tanulmányutat

A Sabine Oettel őszi akadémiáján való költségmentes részvételre hirdetett pályázat nyerteseiről 16-án döntött a bíráló bizottság. A bizottság tagjai (dr. Hecker Walter, Pruttkay Zoltán és Tuska Pál) a hétfő délután megtartott ülésen Bogár Esztert és Bruckner Zsófiát nevezte meg a pályázat nyertesének.

Minden pályázónak ezúton szeretném megköszönni erőfeszítéseit!

Külön szeretném megköszönni a Lovasok.hu támogatását!


A beérkezett pályázati anyagok:


Bogár Eszter


Bruckner Zsófia


Schmidt Mariann


Horváth Fanni

 


Vajai Zsófi


Pályázati felhívás:

Szeretnél részt venni Sabine Oettel őszi akadémiáján ingyenesen? Most itt a lehetőség, hogy Te is végignézhesd a klasszikus lókiképzés egyik legjobb mesterének munkáját, illetve meghallgasd előadásait. Két lovas térítésmentesen jöhet, csupán egy rövid, a YouTube-ra posztolt videóval kell meggyőznöd a neves lovasemberekből álló bizottságot.

Sabine Oettel, az Academic Art of Riding lovasmestere, a klasszikus lókiképzés egyik legmagasabban kvalifikált lovastanára és lókiképzője, aki érdeklődők előtt Herbstakademie 2013 címmel szeptember 21-én és 22-én megnyitja lovardáját. Az esemény során az elméleti előadások mellett lovainak, munkájának bemutatására is sor kerül az alapképzéstől a magasiskoláig.

Jelen pályázat két fő részére költségmentesen biztosítja a helyszínre való oda- és visszautazást, valamint – szintén költségmentesen – szállodai elhelyezést a helyszín közelében, kétágyas szobában, reggelivel szombatról vasárnapra (Bad Füssing, Richstein’s Posthotel).

A pályázaton való részvétel feltétele:

  • A résztvevő nem lehet idősebb 30 évesnél. (Idén tölti be a 30. életévét.)
  • Legalább alapszintű német nyelvtudás. (Az előadás nyelve német.)

Pályázati anyag: Készíts egy maximum 3 perces videót és töltsd fel a YouTube-ra. A videó tartalma és formája kötetlen, lehet interjú Veled, lovas munkájád bemutatása, de egyéb kreatív alkotás is. videó maga a pályázati anyag, amely alapján a bíráló bizottság kiválasztja a két nyertest.

A 30 évesnél idősebb életkor, a legalább alapfokú nyelvtudás hiánya, illetve a 3 percet meghaladó videó a pályázatból való kizáró ok.

Jelentkezés: Küldd el a videó linkjét és személyes adataidat (név, életkor, lakcím, telefonszám, e-mail cím) a goblyos@gmail.com és az info@lovasok.hu e-mail címekre.

Jelentkezési határidő: 2013. szeptember 5.

Eredményhirdetés: 2013. szeptember 9. és 15. között

A bíráló bizottság tagjai:

  • dr. Hecker Walter, egyetemi tanár, hippológus
  • Pruttkay Zoltán, lótenyésztő szakmérnök, díjlovas bíró
  • Tuska Pál, olimpikon, lovasedző

A legjobb videók (nem csak a nyerteseké) közzétételre kerülhetnek a Zabla & Kengyel blogon, valamint itt a Lovasok.hu-n. 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés