keresés a lovardák között


Lovastábor Kvíz

Nyereményjáték a Lovasok.hu Facebook oldalán 2013. júlus 16-ig

Nyereményjátékra invitálunk, amelynek fődíja egy lovastábor, a hernádi Erdei Sporttábor felajánlásában. És hogy mit kell tenni azért, hogy mindezt megnyerhesd? Mindössze egyetlen kérdésünkre kell helyesen válaszolnod!

 

1. Először, (ha még nem tetted) lájkold a Lovasok.hu Facebook-oldalát! Ha már rajongónk vagy, tekintsd meg profil oldalunkat!
2. Itt a borítóképünk alatt a jobb oldalon találkozhatsz egy "Lovastábor Kvíz" nevű ikonnal. Kattints rá, és máris megjelenik az alkalmazás.
3.
Ezen az alkalmazáson keresztül tudsz válaszolni kérdésünkre, július 16-ig! Ezt követően pedig oszd meg ismerőseiddel is a játékot!
4.
Ha az ismerősöd a Te megosztásod útján vesz részt a játékban, akkor pluszpontokat szerzel, amivel növelheted nyerési esélyeidet. Minél több ismerősöd vesz részt a játékban, annál nagyobb esélyed lesz  Neked is a nyereményre, melyről e-mailben értesítést küldünk.

Erdei Sporttábor

A játék 2013 július 16-án éjfélig tart,
eredményhirdetés a 29. héten

 

Mindenkinek élvezetes játékot kívánunk!

Tovább a Lovastábor Kvíz
Alkalmazáshoz
 >>

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés