keresés a lovardák között


Kiscsikónk született!
Nyereményjáték a Lovasok.hu Facebook oldalán 2013. június 16-ig

Egy nyereményjátékra invitálunk, amelynek a fődíja egy kétfős kényeztető hétvége a Szépalma Hotelben. És hogy mit kell tenni azért, hogy mindezt megnyerhesd? Csak a kedvenc kiscsikódról készült fotóidra lesz szükséged!

1. Először, (ha még nem tetted) lájkold a Lovasok.hu Facebook-oldalát! Ha már rajongónk vagy, tekintsd meg profil oldalunkat!
2. Itt a borítóképünk alatt a jobb oldalon találkozhatsz egy "Kiscsikónk született!" nevű ikonnal. Kattints rá, és máris megjelenik az alkalmazás.
3.
Ezen az alkalmazáson keresztül töltsd fel legjobb kiscsikós képeidet június 9. (vasárnap) éjfélig, majd mozgósítsd a családot, rokonokat, barátokat, ismerősöket és szavazásra fel! 
4.
Ha pedig elegendő szavazatot gyűjtöttél, értékes nyereménnyel gazdagodhatsz: a 10 legtöbb szavazatot kapott kép feltöltői között kisorsolunk egy kétfős kényeztető hétvégét a Szépalma Hotelben. Megéri tehát játszani, és szavazásra buzdítani barátaidat, ismerőseidet! Szavazni június 16. (vasárnap) éjfélig tudsz. A nyereményt az ezt követő héten, legkésőbb június 23. (vasárnap) éjfélig sorsoljuk ki.
 

Szépalma Hotel

 
Figyelem! A sorsolásban csak azok a képek vesznek részt, amelyek a "Kiscsikónk született" alkalmazáson keresztül lettek feltöltve Facebook-oldalunkra.
 
 A játék 2013. június 16-án éjfélig tart.
 
Mindenkinek élvezetes és szerencsés játékot kívánunk, reméljük sok-sok kiscsikós képet láthatunk majd!

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés