keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovasok.hu hírek   »   Eladó lovak


Eladó lovak - hirdetésfeladás

100% Pénzvisszafizetési garancia

 

A Lovasok.hu segítségével csak az elmúlt másfél évben 5000 ló talált gazdára. Eladó lovas oldalainkat és hirdetésfeladási felületeinket is folyamatosan fejlesztjük, hogy mind hirdetőink, mind a potenciális vásárlók a lehető legkényelmesebben használják ezeket.

Szolgáltatásainkat, megjelenési- és kiemelési csomagjainkat az elmúlt 5 év tapasztalatai alapján alakítottuk ki. Biztos lehet benne, hogy ha a Lovasok.hu-n hirdeti meg eladó lovát, napi 8-10.000 potenciális vásárló láthatja majd hirdetését.

Nekünk fontos hirdetőink elégedettsége, ezért szolgáltatásainkra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk. Cserében csak annyit kérünk, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, mondja el miért nem elégedett szolgáltatásunkkal. Tesztelje Ön is a Lovasok.hu szolgáltatásait - pénzvisszafizetési garanciával!

A garancia érvényesítésének feltételei

Hirdető a teljes befizetett összeget visszaigényelheti, amennyiben garanciaigényét a lent megállapított időn belül írásban jelzi

5 napos periódus esetén a befizetéstől számított 48 órán belül

15 napos periódus esetén a befizetéstől számított 5 napon belül

30 napos periódus esetén a befizetéstől számított 10 napon belül

60 napos periódus esetén a befizetéstől számított 20 napon belül

Havidíjas hirdetés kiemelés esetén a befizetéstől számított 8 napon belül

A garanciaigény bejelentését írásban kell megtenni az info@lovasok.hu címen, arról a címről, amellyel regisztrált a Lovasok.hu oldalon, megadva a hirdetés azonosítóját, vagy a havidíjas hirdetési csomag nevét, mellyel kapcsolatban a visszatérítési igényt érvényesíteni szeretné. Ha SMS üzenettel fizette ki a hirdetés kiemelést, a visszatérítéshez szükséges megadni egy bankszámlaszámot is, melyre visszautalhatjuk a hirdetési díjat. 

Amennyiben a pénzvisszafizetési igény bejelentése a fentiek szerint határidőn belül megtörténik, a kiemelést azonnal töröljük, a befizetett összeget pedig mindenféle költség levonása nélkül 30 napon belül 100%-ban visszatérítjük.*   

 

Maus András
Lovasok.hu

 

* A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy azon felhasználókat, akik megítélése szerint rendszeresen visszaélnek a pénzvisszafizetési garanciával, kizárja a szolgáltatás köréből.

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés