keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Olimpiai akadályt tessék!

Elárverezik a londoni olimpia egyik legszebb, legszokatlanabb és minden bizonnyal legemlékezetesebb terepakadályát: Tom Hill életnagyságú lószobraira novemberben a Christie’s-nél lehet majd licitálni.

Az alkotó műterme egy lovasbirtok közelében van, így könnyen hozzájuthatott azokhoz a használt patkókhoz, melyekből az akadály két oldalán látható életnagyságú lovakat készítette. Hillnek bevallása szerint ez volt legizgalmasabb munkája alkotói pályafutása során. A patkós akadály a londoni olimpia lovastusa versenyének egyik legnépszerűbb fotótémája volt.

Hamarosan azonban ismét kalapács alá kerülnek a patkókból készített lovak. November 20-án kínálják majd árverezésre a mára már világszerte ismert alkotásokat a híres Christie’s aukciósházban Londonban. Az érdeklődőknek mélyen a zsebükbe kell majd nyúlniku, az irányár ugyanis 50.000 és 80.000 angol font (18-28,8 millió Ft) között van.  

2012.10.03. Deák Anette, Lovasok.hu
Forrás: http://www.tomhillsculpture.co.ukKapcsoLÓdó cikkek:

Véget ért a lovastusa Londonban >>>
Kihívásokkal teli pálya >>> 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés