keresés a lovardák között

Referenciák - Sportlógyógyász Kft.
 


Tovább a Sportlógyógyász oldalára:
Referenciák >>

Julia Pell-Ilderton

Több, mint 5 éve ismerem Jánost és a legmesszemenőbben tudom javasolni vagy ajánlani. 3 lovunk és egy pónink van, akiknek az évek alatt számos problémájuk adódott. A pónink patairha-gyulladástól, a telivérünk balesetből származó súlyos sebesülésektől szenvedett, a hatalmas holland sportlovunknál (180 cm) pedig súlyos sántaság jelentkezett. János minden esetben gyorsan és korrektül diagnosztizált, majd elmagyarázta nekünk és orvosolta a problémákat.
Nagyon nyugodt, kimért és magabiztos a lovak körül. Fantasztikus tudással rendelkezik a lovak megbetegedéseit tekintve, de ami a legfontosabb, hogy a legjobban tudja ezeket kezelni.

Rachel Faulkner

János immár 5 éve az istállóm ellátó állatorvosa. Sportlovaim számos problémáját kezelte a gyomorfekélytől kezdve számos ínproblémán át, sántaságot, kólikát és súlyos sebesüléseket is. Diagnosztikai felkészültsége felülmúlhatatlan és a sportlovakat odafigyelve, magabiztosan kezeli. Megbízható és pontos. Nemrégiben volt egy sebesült lovam a legelőn, János 20 percen belül a helyszínen termett. Biztos voltam benne, hogy a lovamat el kell majd altani, de ő több órán keresztül műtötte az állatot a fagyos hidegben. Az utókezelés is kiváló volt. Több nem megszokott, de olcsó kezelést alkalmazott, hogy a gyógyulást felgyorsítsa, így a lovam már teljesen felépült és újra sikeresen versenyzik. Nagyon tudom bárkinek ajánlani.


ELÉRHETŐSÉGEK:

Sportlógyógyász Kft.

Országos működési terület
Kecskeméti székhellyel

Dr. Kis János Krisztián
+36 30 90-81-904
janoskisvet@gmail.com
www.sportlogyogyasz.hu

 Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés