keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas képek


Schuch Lili

1991-ben születtem Budapesten. Mindig is itt éltem, de „városi lány” létemre a természet, a nyugalom is fontos volt számomra, így kerültem a lovak, és lovardák közelébe.

2011-ben végeztem a Képző és Iparművészeti Szakközépiskola szobrász szakán, azóta újságírást tanulok egy budapesti főiskolán.

Hét éves korom óta aktívan lovagolok, sokáig díjlovaglásban versenyeztem több-kevesebb sikerrel. A lovak sok mindent jelentenek nekem; mióta az eszemet tudom, szeretem és csodálom őket, megunhatatlan örömforrás minden idő, amit velük töltök.

Fotózni hobbiból kezdtem, és az évek alatt igyekszem autodidakta módon fejleszteni magam. Szerintem a fényképezésben talán nem is a technikai tudás a legfontosabb, hanem az, hogy az ember képes legyen észrevenni olyan pillanatokat, amelyek valóban megérnek egy képet.

Lovas képeim többsége a Kincsem Parkban, illetve lókiképző kurzusokon készültek, de a lovasok.hu munkatársaként sok más helyszínre is eljutok. 

A lovak és emberek kapcsolatában rejlő szépség, vagy gyakran árnyoldal (akár ha egy egész napra rácsok mögé bezárt lovat látunk) valószínűleg mindig is első számú témám marad.

Ha ez a valóság, akkor ezt is meg kell mutatni.


_uj_kep A legfőbb cél a gyerekek formálása, nevelése a ló, mint tanító által >>
_fuveslo Így lovagolnak az iskolások Izsákon >> 
_fuveslo Fedezőménként folytatja Overdose >>
_fuveslo Overdose búcsúja >> 
_fuveslo Schuch Lili legújabb, 2013 telén készült képei >>

További képeim:
http://www.viewbug.com/member/LiliSchuch
http://lilischuch.wix.com/lillaschuch
Elérhetőség: lilischuch@gmail.com, Tel: +36 20 801 5201

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés