keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovasboltok


Kétnapos lovastúra a Bakonyban 50% kedvezménnyel

Lovaskupon.hu

Két nap lóháton vadregényes tájakon, borozgatás a házigazda hűs borpincéjében, udvari kemencében sült, ropogós finomságok – ezt nem érdemes kihagyni! Most 50% kedvezménnyel, 78.000 Ft helyett mindössze 39.000 forintért vehetsz részt a Koppány Lovasudvar kétnapos lovastúráján a Bakony szívében.

Szívélyes vendéglátás, nagyszerű túravezető, kiválóan képzett lovak, kilométerhosszú vágták a Bakony vadregényes mélyén – ezt nyújtja a Koppány Lovasudvar kétnapos hétvégéje.

MEGNÉZEM AZ AJÁNLATOT

 

 

MEGNÉZEM AZ AJÁNLATOT

 


Gondolkoztál már azon a különféle közösségi vásárlói oldalak ajánlatait böngészve, hogy milyen jó lenne, ha lovas termékekhez és szolgáltatásokhoz juthatnál hozzá akár 90%-os kedvezménnyel?

Nos, ez mától nem csak álom! Útjára indult a Lovaskupon.hu, az első közösségi vásárlói oldal időről-időre új lovas akciókkal. Lovasboltokat, lovardákat, szállodákat és más lovas szolgáltatókat, keresünk meg azért, hogy Te a lehető legjobb feltételekkel szerezhesd meg termékeiket, próbálhasd ki szolgáltatásaikat. Mindenki jól jár: Te kevesebbet költesz, nekik pedig több vásárlójuk, látogatójuk vagy éppen bértartójuk lesz.

Tetszik?

Csatlakozz hozzánk a Facebookon és ajánld az oldalt barátaidnak is! 

Szeretnéd, ha terméked, vagy szolgáltatásod megjelenne a Lovaskupon.hu weboldalon?

Nincs más teendőd, mint megadni néhány adatot Legyél partnerünk oldalunkon, munkatársaink néhány napon belül felveszik Veled a kapcsolatot.

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés