keresés a lovardák között


Nemzeti Lovarda

A Nemzeti Lovarda történeteCSIO***-W Budapest
Szépítsük meg a Tattersallt!


Szépítsük meg a Tattersallt!
Önkéntes segítőket keresünk!

Felhívás lovasok, edzők, lovassportban közreműködő sportszakemberek és nem utolsó sorban a lovassportokat szívén viselő ló szerető emberek részére! Önkéntes segítőket keresünk, hogy a Tattersall megszépülve várja a júliusi CSIO versenyekre a versenyzőket és látogatókat.

Összefogásra van szükség ahhoz, hogy 2012 júliusában, a Nemzeti Lovarda megújult versenypályáján, több éves szünet után újra CSIO Nemzetek Díja verseny kerülhessen megrendezésre. A lovarda kitakarítása, kifestése és felújítása elengedhetetlen a rendezvény sikerességéhez. Ezúton szeretnénk mindenkit meghívni a június 14-17 közötti időpontban egy társadalmi összefogás keretein belüli közösségi munkára.

Aki szívén viseli a Nemzeti Lovarda valamint a CSIO ügyét, kérjük, hogy jelentkezzen a társadalmi munkára, mely 4 napon keresztül reggel 9:00 órától este 20:00 óráig tart. Minden segítő kézre szükségünk van ahhoz, hogy a lovardát megfelelő állapotba hozzuk egy nemzetközi verseny számára is, és szebb körülményeket teremtsünk a lovardában versenyzők, bértartók, dolgozók és nem utolsósorban a látogatók számára.

A Nemzeti Lovarda - az elmúlt időszakban - rengeteg átalakuláson ment át. Mindenki ismeri már az új négyévszakos pályát (ha nem - www.csiobudapest.hu vagy CSIO Budapest a facebookon), az új vagyonkezelőt (Magyar Lovassport Szövetség) és a soha nem látott létszámú versenyeket a lovassport három szakágában.

Nem állhatunk meg, hiszen nemsokára egy (azaz két) újabb kiemelkedő eseménynek lesz az otthona a Tattersall. Kérünk Titeket, hogy segítsetek megfelelő módon vendégül látni Európa díjugrató nemzeteit (reméljük minél többet) a júliusban megrendezésre kerülő CSIO-ChJYR és CSIO***-W díjugrató versenyeken.

Ehhez nem kell más, mint június 14. és 17. között (a jövő héten csütörtök-vasárnap), egy vagy több napon gyere el a Nemzeti Lovardába, és reggel 9 óra és este 8 óra között segíts megszépíteni. Cserébe biztosítjuk a jó hangulatot és egy bográcsozásra is vendégül látunk.

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy minél többen hozzájárulhassanak ehhez az értékteremtő lehetőséghez.
Hívd meg a barátaidat is és garantált lesz a jó társaság!

Jelentkezés: az info@csiobudapest.hu címen.
Jelentkezni e-mailben és üzenetben, név és telefonszám valamint a rendelkezésünkre bocsájtott időintervallum megjelölésével lehet.

Köszönettel:

A Szervezőbizottság

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés