keresés a lovardák között


Lotus Romeo Bajnok leszek! pályázat
Leadási határidő meghosszabbítva 2012. július 11-ig!

LotusRomeo ƒ| A márkáról ƒ| A tervezőrőlFelnőtt ruházat ƒ| Gyermek ruházat ƒ| Referenciák ƒ|
| Nyereményjáték |ƒ Bajnok leszek! pályázat ƒ|


_uj_kep A következő Bajnok Leszek! pályázat várhatóan 2013 őszén kerül kiírásra.


Lezárult a Bajnok Leszek! Pályázat

Idén indítottuk útjára hagyományteremtő szándékkal a Bajnok Leszek szponzorációs kampányt, tehetséges lovasok számára. Nagyon sok pályázat érkezett be, nehéz volt a választás a sok értékes munka közül. Végül az alábbi eredmény született:

 • Díjugrató szakágban a nyertes: Kovács Jozefina
 • Díjlovagló szakágban a nyertes: Kardos Adrienn

A Bajnok leszek! pályázat kiírása:

A Bajnok leszek pályázat győzteseinek, mint már korábban is olvasható volt a Lovasok.hu oldalán, egy évre szóló versenyruházat szponzoráció  jár a kiválasztottak számára, ezzel is elősegítve a szorgalmas, nagy jövő előtt álló, lószerető versenyzők karrierjét. A pályázatra a LR viszonteladóinál lehetett jelentkezni, köztük a legújabb, nyíregyházi partnernél is, a Solea Lovascentrumban. Bár a pályázat július 11-vel lezárult, azért jövőre is van lehetőség jelentkezni a tervek szerint!

Szeretnéd megpályázni a LotusRomeo egyéves szponzorációs lehetőséget nyújtó pályázatát, de nincs időd eljutni egy lovasboltba sem, ahol igényelhetsz jelentkezési lapot, vagy ahol épp leadhatnád az elkészült pályamunkád? Jó hírünk van, mert a leadási határidőt meghosszabbítottuk, így 2012. július 11. szerdáig e-mailben (info@lotusromeo.com) tudod elküldeni nekünk pályázati anyagod!

Te is szeretnél egy Bajnok Csapat tagja lenni?
Most itt a lehetőség!

A LotusRomeo egyéves szponzorációs pályázatot hirdet tehetséges lovasok számára, melynek keretén belül esélyük nyílik a nagyközönség előtt való bemutatkozásra úgy, hogy az igényes, minőségi lovas élethez illő szemléletet képviseljék LotusRomeo termékeinek viselésével.

 • Pályázatok leadási határideje: 2012. június 8 - július 8.
 • Pályázók: min. 14 év, maximum korhatár nincs megszabva
 • Pályázatok elbírálása: 2012. július 20-ig.
 • Szponzorálási időszak: 2012. augusztus 1-től 1 év

Mitől Bajnok egy bajnok?

Vajon csupán egy érem, egy kupa jelenti a győzelmet, a sikert? A LotusRomeo hisz abban, hogy nem csupán a dobogós helyezés, hanem maga a megtett út nehézsége és az úton elért kisebb-nagyobb sikerek, eredmények, változások jelentik a valódi sikert, a győzelmet. Az eredménybe fektetett munka teszi igazán bajnokká a lovast, aki elért egy pozitív változást a lovastudásában, lovának viselkedésében és képzésében, melyet célul tűzött ki, közben az állatot szerető és tisztelő ember maradt.


A plakát letöltéséhez kattints IDE

Miért érdemes a LotusRomeo Bajnok Csapatába tartozni? Most itt van pár érv, amivel – bízunk benne, hogy meggyőzünk!

 • mert egy teljes évig ingyen biztosítunk Számodra LotusRomeo versenyfelszerelést (zakót, frakkot, versenyinget, nyeregalátétet és egyéb kiegészítőket)
 • mert az elsők között lehetsz, akik kipróbálhatják a LotusRomeo újdonságait
 • mert szakmai segítséget adnak Neked csapattársaid – köztük Szabó Anita, Decsi Enikő, Schmidt Anita, Szilágyi Réka, és legújabb Bajnokunk, Ujvári Barbara
 • mert legyél akár díjugrató, vagy díjlovas, a LotusRomeo egyformán mögötted áll
 • mert részt vehetsz a LotusRomeo fotózásain, reklámkampányaiban
 • mert olyan közösségi szellemet képviselünk, melyben a minőség mellett a lovak és lovassport iránti tisztelet, feltétel nélküli szeretet, és a kitartó munkával szembeni alázat a legelső

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, ahol bővebb
információval szolgálunk a pályázatról! Elérhetőségünk:

www.facebook.com/LotusRomeo

A LotusRomeo számára bajnok az, aki a nulláról küzdi fel magát egyre feljebb, aki szívét-lelkét, érzékenységét és lojalitását adja a lovasportokba - szakágtól függetlenül. A LotusRomeo Bajnok Csapatához olyan versenyzők tartoznak, akik ilyen elveknek megfelelően élik lovas karrierjüket. Díjugratás: Szabó Anita (a képen), Szilágyi Réka. Díjlovaglás: Decsi Enikő, Schmidt Anita. E versenyzők csapatába való tartozás nem csak megtiszteltetést jelent, hanem kiváló lehetőség arra, hogy egy tehetséges lovasból könnyebben, nagyobb esélyt biztosítva legyen Bajnok.

A LotusRomeo célja, hogy olyan lovasok számára nyissa meg a siker és eredményesség kapuját, akik tisztelettel és, szeretettel fordulnak a lovassport és a lovak irányába, akik nyitottak a fejlődésre, akik tudásukat szeretnék a legfinomabbra csiszolni oly módon, hogy mind magánéletükben, mint lovas pályafutásukban elegánsak és egyediek maradnak. A beérkezett pályaművek alapján a LotusRomeo szakmai zsűrije választ ki 1-1 nyertest díjlovas, illetve díjugrató kategóriában, akik egy teljes évig élvezik a LotusRomeo szakmai támogatását.

A beérkezett életrajzok alapján 3-3 versenyző kiválasztása zajlik mindkét szakágban, akik közül körkérdések egymástól független megválaszolása alapján dönti el a bizottság azt, hogy ki lesz az az egy pályázó díjlovas és a díjugrató szakágban aki a LotusRomeo szponzorálását nyeri el.

Cél: olyan versenyzők szponzorálása, akiknek életszemlélete megegyezik a márka hitvallásával, és nem rendelkezik a versenyzésében még szponzorokkal. A nyertes pályázó mindenképpen pozitív képet kelt a potenciális célközönségben, bizonyítja azt, hogy szinte nulla szintről is van lehetőség eljutni a magaslatokba.

Ha Te is szeretnél pályázni, látogass el a legközelebbi, LotusRomeo termékeket értékesítő partnerünkhöz és kérj jelentkezési lapot! A viszonteladóink körét megtalálod Facebook/LotusRomeo közösségi oldalunkon is.

További infó:

Székely Éva
Telefon: +36 70 453–7049
E-mail: info@lotusromeo.com
Web: www.lotusromeo.com
www.facebook.com/LotusRomeo

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés