keresés a lovardák között


Már úton vannak Ópusztaszerre az első lovasok!

│ programok │ hírek │ regisztráció rajzpályázatnyerj egy lovat │


Legfrissebb összesítésünk szerint 97 lovascsapat regisztrált. A Kárpát-medence majd minden országából jön csapat! Véglegesítettük a lovasok listáját és több mint 430 lovast számoltunk aki regisztrált a rendezvényre és ott lesz hátasával.

Vannak köztük fellépők, hobbilovasok és fogatosok is. Már sokan úton vannak, hogy a borús idő ellenére találkozzanak Ópusztaszeren a 2012-es nyeregszemlén, ami így valószínűleg a legnagyobb “lószámú” rendezvény lesz idén.

Azon csapatoknak, akik még nem regisztrálták be lovasaikat, felhívjuk kedves figyelmüket arra, hogy még van lehetőségük ennek pótlására, dátum szerint május 13-ig, vasárnap éjfélig.

Ennek során 23 csapat érintett, őket arra kérjük, minél előbb tegyenek eleget ennek a feltételnek! Kérünk mindenkit, hogy mielőbb regisztráljon, ha be akar lépni a parkba, akár lovasként, akár látogatóként, mert a regisztrált látogatóknak a jegy is olcsóbb (napijegy csak 1400 Ft!).

Már úton vannak az első lovasok is:
Eördögh Réka, Barni, Máté és Dani plusz egy vezetékló a hétvégén indult el Szentendréről lóháton, hogy először Eördögh András Jászszentlászlói tanyáján megpihenjenek, majd az ott összegyűlt lovascsapatokkal együtt továbbinduljanak Ópusztaszerre!

Gallé Réka is elindult már a Keszthely mellett lévő Várvölgyről. Egymaga lovagol, két kutya és egy málhás ló kíséri! Jelenleg Szántód környékén jár. Elszánt a lány, szurkolunk neki!

Már nagyon sokan úton vannak! A Dunántúlról a pálfai Korona Ménes csapata, a nyugati határszélről indulók, a Keszthely környékéről érkezők már átlépték a Dunát! Sokan a hétvégén indultak el a Kisalföldről, a Bakonyból, Fehérvár környékéről, Aggtelekről, s egy-két napon belül útrakelnek a homokhátsági és a dél-alföldi lovasok is. Mindenkit szeretettel várunk Ópusztaszeren!

Isten áldja az Útrakelőket, Ópusztaszer várja őket!


Vissza a Nyeregszemle hírekhez >>

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés