keresés a lovardák között
Főoldal   »   Irodalmi Lovak   »   Lovas könyvek


Sally Swift: A lovaglás titkai (Az összpontosított lovaglás)

Hiánypótló lovas szakkönyv Minden szakág számára! Megjelent és már kapható Sally Swift:
„Az összpontosított lovaglás” című bestsellere
(Európa-Amerika) Magyarországon is, „A lovaglás titkai” címmel!

Amit Monty Roberts, a „Suttogó”,- a lovak etológiájában és kiképzésében alkotott, azt Sally Swift a lovaglás tanításában érte el! Az élvezetes stílusú, egyszerű magyarázatokkal és frappáns képekkel, ábrákkal ellátott mű egyaránt szól a kezdőknek, a profiknak, az oktatóknak és a mesteredzőknek.

„A lovaglás titkai” (Az összpontosított lovaglás) megvásárolható a Lovas Szövetség internetes honlapján, a Bellandor Lovasközpontban, és interneten megrendelhető: info.bellandor@gmail.com email címen, valamint terjesztésre kerül a lovasboltokban az ország egész területén!

A könyv fogyasztói ára: 5900 Ft (Korlátozott példányszám!!!)

Egyesületek, lovasközpontok figyelem! Amennyiben összegyűjtik a klub, vagy a központ megrendelését, úgy legalább 5 könyv együttes vásárlása esetén a könyveket engedményes áron: 5000 Ft/db-ért tudjuk adni!

A mű most megjelent első kötete után rövidesen az érdeklődők rendelkezésére bocsájtjuk a második kötetet is! Könyvtárából nem hiányozhat a lovas szakkönyvek gyöngyszeme, „A lovaglás titkai”!

Kiadó: Lloyd Media Kft.
Szakmai lektorok: Kemény Zsuzsanna és Kövy András


KapcsoLÓdó kurzus:

_uj_kep Centered Riding (Összpontosított lovaglás) kurzus Nelleke Deennel és Pataky Katával
2013. május 18-19-én Gödön

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés