keresés a lovardák között


 Vértes Horse

Vértes Horse lószállítókVértes Járműgyár - haszongépjárművek ƒ|
Akciós felépítmények |


+36 20 942 75 90, +36 34 310 771, Fax: +36 34 511 455
info@verteshorse.com

www.verteshorse.com

Társaságunk a több éves gépjármű-felépítmény gyártásában szerzett tapasztalatai alapján, rövid készítési határidővel, teljes körű finanszírozással ajánlja komplett lószállító járműveit, melyek tervezésénél természetesen igény szerint az egyedi elképzeléseket is figyelembe vesszük.

Az Equus lószállítókkal kényelmes és biztonságos megoldást talál kedvenc lovainak szállítására, a velük való utazásra. 

Járműveink két ló szállítására alkalmasak, gyártáskor a legfontosabb szempontunk a lovak biztonsága, a kényelmes használat. Ezek érdekében a felépítményt zártkörű vízrendszerrel ellátott patamosóval szereltük fel, s az oldalán zárt tároló rekeszben nyereg- és kantártartó található. A biztonságos fel-és leszállást, szállítást lótér-világítást, lótér-és tolatókamera segíti.

Lószállítóinkat oldalrámpával építjük, a legújabb technológiák alkalmazásának köszönhetően a rámpa nyitása és zárása nagyon könnyű, akár egy gyermek is két ujjal fel tudja csukni.

Lovainak maximális biztonsága érdekében a lórámpa és a lótér padlózata is csúszásmentes gumiborítással van ellátva, az oldalfalak pedig a ló bőrét nem irritáló gumiposzter takarást kapnak. Lovai párnázott borítású elválasztóval vannak egymástól elzárva utazás közben. A lószállító lótere neonvilágítással, valamint éjszakai kék relaxációs segédvilágítással van felszerelve.

Lovait a beépített lótér-kamera műszerfalon elhelyezett LCD-monitorján figyelheti folyamatosan. Hosszabb utakon a fejtér alatt kialakított etetővályúból etetheti kedvenceit, az ehhez szükséges szénát a vezetőkabin feletti spoiler belsejében kialakított, a lótér felől nyitható szénatárolóban tárolhatja.

A legmodernebb technológiával készített felépítményeink 3,5 tonna össztömegű könnyű járművek, amelyek funkcionálisan terhelhetőek, hiszen kiváló súlyelosztással készülnek. "B" kategóriás jogosítvánnyal vezethetőek.

Kétfajta kivitelben készülnek a lószállítók, Basic és Comfort típusban. A kettő között a fő különbség az, hogy a Comfort típusban egy önálló lakótér kerül kialakításra. A fentieken túl az Equus lószállítók esetében számos további extra felszerelés közül választhat, valamint nyitottak vagyunk egyéni igényeinek, elképzeléseinek megvalósítására is.

Társaságunk elkötelezett a minőség, gondosság és gondoskodás mellett, ezért járműveinkben a tulajdonosok maximális kényelemben és biztonságban szállíthatják kedvenceiket. További információkért keressen a +36 20 942 7590–es telefonszámon, és látogasson el a weboldalunkra is: www.verteshorse.com

 


Vértes Horse képgaléria

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés