keresés a lovardák között
Főoldal   »   Irodalmi Lovak   »   Lovas könyvek


Dr. Hecker Walter: Híres versenylovaink
Kisbér – Kincsem – Imperiál – Overdose

 

"Hiánypótló kiadványt, kultúrtörténeti kincset tart a kezében a kedves Olvasó. Véleményem szerint e könyv a magyar lótenyésztés, a lovas kultúra és a lóversenytörténelem egyik fontos alapműve, igazi ritkaság. Unikum, mert nem jelent meg az elmúlt húsz évben hazánkban könyv, mely ilyen sokrétűen dolgozta volna fel a közel kétszáz éves múltra visszatekintő magyarországi angol telivér tenyésztés és futtatás történetét. Ezt az űrt tölti be a nagysikerű Lovas Nemzet című könyv szerzője, Dr. Hecker Walter egyetemi tanár és hippológus legújabb alkotása.

A több mint 300 oldalas mű gazdag illusztrációjával, eddig még nem publikált fotóival a maga nemében egyedülálló. A magyar galoppsport világnagyságainak, Kisbérnek, Kincsemnek, Imperiálnak és Overdosenak, valamint a velük dolgozó szakembereknek a pályafutását mutatja be, akik már a saját korukban a magyar lótenyésztés és versenyzés nagyköveteivé, az egyetemes lóversenyzés ikonjaivá váltak. Elemzi a fontosabb ménvonalakat és jelesebb kancacsaládokat, foglalkozik továbbá az egykor világhírű Kisbéri Ménessel és az ott kitenyésztett félvér fajta kiváló képviselőivel is."

Krebs András, lovas szakíró

 

Kedvezményes vásár és dedikálás az Ügetőszilveszteren!

Dr. Hecker Walter: Híres versenylovaink c. könyvének bemutatóján

Az ügetőszilveszteren 2011. december 31-én 13 órától egy könyvbemutató kerül megrendezésre, amelyen a szerző Dr. Hecker Walter dedikálja a több mint 300 oldalas színes albumot.

Ez alkalommal a helyszínen (Kincsem Park) kedvezményes áron vásárolhatják meg a könyvet az érdeklődők 7490 Ft helyett 4990 Ft-ért.

Rendelési információk

A könyv megrendelhető a következő telefonszámon: 06-30-9510-555

Költségek:

  • Budapesten házhoz szállítással: 6999,-
  • Budapesten kívülre 5990,- + postaköltségRészlet a könyvből:
A Baden-Badeni versenypálya Kincsem idejében.Részlet a könyvből: 2011. június 14. Royal Ascot, King’s Stand Stakes Gr. I., 1000 m, Overdose a negyedik helyen Prohibit, az ausztrál Star Witness és a délafrikai tenyésztésű, hongkongi Sweet Sanette mögött, mindössze egy egész és egy nyakhosszra a nyerőtől. Zsoké Andreas Suborics. Kép: Northfoto.

 

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés