keresés a lovardák között


Állati karácsonyi ajándékok

A NOÉ Állatotthon és a Zakuszka-tanya alapítványtól

Még most sem késő beszerezni pár állati karácsonyi ajándékot a barátoknak, családtagoknak. A Noé Állatotthon és a Zakuszka-tanya alapítvány ajándéktárgyainak megvásárlásával az alapítványoknál élő lovakat lehet támogatni.

 

A Zakuszka-tanya alapítvány ajándéktárgyainak megvásárlásával nem csak olyan naptárad, pólód, vászonszatyrod, hűtőmágnesed, képeslapod lehet, amilyet sehol máshol nem kaphatsz, hanem egyúttal a Zakuszka-tanya lakóit is támogatod!

Rendelni az info@zakuszkatanya.hu címen lehet. A teljes bevételt a tanyán élő négy- és háromlábú mentvényeink ellátására fordítjuk.

 

 

Carmen levele a Jézuskának

Aki nem ismer, a nevem Carmen. Tudjátok, én vagyok az a gyönyörű paci, akinek halálra simogatja minden látogató a buksiját itt a Noé Állatotthon Alapítványnál. Régebben a gazdasági udvarban (istállóban) töltöttem napjaim, de egy ideje (végre) kiengednek a friss, szabad levegőre.

CarmenNos azért ragadtam tollat, mert anyukám mesélte, hogy hamarosan itt a karácsony. Ezt úgy kell elképzelni, hogy hozta anyu a szokásos finom ebédem, (rögtön neki is álltam, mint jól nevelt paci, hogy mindent befaljak) és akkor jött a kérdés…

- Carmen, mit szeretnél kapni karácsonyra?
- Az meg mi?? – kérdeztem. Anyu elkezdte magyarázni, hogy ilyenkor azok az állatok, akik egész évben jól viselkedtek, kapnak ajándékot. Rögtön felcsillant a szemem, hogy ez jó dolog lehet. Hisz én egész évben nagyon jól viselkedtem (remélem anyu elfelejtette már azt a kis bakit mikor véletlenül megrúgtam, nem őt akartam, hanem a Tescot mert mindig az én kajámra pályázik.). Szóval jó is vagyok, szép is, meg okos is, tehát jár nekem az ajándék.

El is kezdtem gondolkodni, hogy mit szeretnék... Hmmm, talán egy plazma tévét, amin nézhetem a kedvenc lovas filmjeimet, vagy talán egy külön fűtött istállót, vagy talán egy...

Aztán anyu „finoman” oldalba bökött, hogy térjek észhez és ne álmodozzak ilyen dolgokról. Oké-oké tudom, vannak bizonyos anyagi keretek, így próbáltam reális dolgokról álmodozni…

Egy teherautónyi répát és almát… Anyu finoman köhintett egyet, hogy a gondolatmenetem még mindig nem az igazi…

Aztán maradtam annál, hogy szeretnék, sok-sok finom jutalomfalatot. Anyu felhívta a figyelmem, hogy esetleg még kérhetnék egy zsák pihenős/energiaszegény (diétás) tápot mivel azt már jó ideje nem kaptam, (pedig nekem figyelnem kell a vonalaimra, mert hát el volt törve a lábam, így nem hízhatok, mert az nem lenne túl jó a csontozatomnak).

Szóval az én kívánság listám kész, de mint kiderült nem csak a magamra kellene gondolnom, hanem a ménes többi tagjára is, így összedobtam egy szerény listát arról, minek örülnének a Noés lovak:

- árpa, zab, lómüzli, táp, jutalomfalat 
- sok- sok- sok és nagyon sok Lenmag…(hogy nekem és a többieknek szép fényes legyen szőrünk)
- vitaminkészítmények 
- Tündér Palkó barátomnak kehességére gyógynövényes készítmények
- sörényfény vagy bármi más, amivel könnyű kifésülni az összetapadt sörényt/farkat
- vezetőszár
- futószár
- kantár
- 60-80 l vödör itatónak
- lázmérő 
- parafin olaj (nagy mennyiségben) (jó ha van, mert előfordulhat hogy kicsit elcsapjuk a gyomrunkat)

Aztán ha ezek közül nehéz a választás szívesen fogadunk anyagi adományt is, hisz anyu elmondása szerint nem vagyunk olcsó mulatság, de minden pénzt megérünk. Legalábbis mindig ezt mondja nekem anyu, hisz úgy szeret.

Bankszámlaszámunk:Noé Lómentés pólók
11710002-20083777

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank 
Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk:
11763103-13106883

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank
Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

A megjegyzés rovatba ne felejtsd beleírni, hogy "lómentés".

De ha magadnak is jót akarsz, vásárolhatsz webshopunkban lómentéses pólót mellyel szintén minket támogatsz és neked is lesz egy vagány pólód, amiben feszíthetsz bárhova is mész. Már fehér színben is kapható!

Ezer patadobbantás nektek!

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés