keresés a lovardák között


Ismét lógyógyászati Kongresszus Üllőn

 

A Magyar Lógyógyász Állatorvosok Egyesülete december első hétvégéjén az üllői Nagyállat Klinikán rendezte a XIX. Lógyógyászati Kongresszust.

A délelőtt első részében dr. Marianne Sloet, az Utrechti Egyetem Állatorvosi Karának ló-belgyógyászati professzora tartott lebilincselő előadást a lovak bőrbetegségeiről. Őt dr. Bodó Gábor, a Berni Egyetem Lóklinikájának sebészeti vezetője követte, aki a lovak osteoarthritisével, valamint az idiopatikus fejrázással kapcsolatos diagnosztikai, sebészeti és egyéb gyógykezelési aktualitásokat osztotta meg hallgatóival. A délután folyamán szó esett még a lovak hasűri daganatairól, laboratóriumi vizsgálatairól, valamint a legújabb laparoszkópiás eljárásokról.


A szép számmal megjelent hallgatóság az előadások szüneteiben megismerkedhetett a PetFarmVet legújabb ultrahang diagnosztikai készülékeivel és monitoraival, valamint a Virbac, a Vida-Vet és a Mezopharma cégek termékeivel.

 

2011. december 7.

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés