keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Lovas mobiltelefon flotta

Felezd meg céged, családod és barátaid telefonszámláját!

A magyarországi lovas társadalom összefogásával a Lovas klaszter első láncszemeként elindult mobiltelefon flottánk, amelyhez a csatlakozó tagok akár 10 forint alatti percdíjon, egymás között pedig ingyen telefonálhatnak!

 

 

A Lovas mobiltelefon flotta tagjai vállalkozások lehetnek, de rajtuk keresztül magánszemélyek, azaz családtagjaik, barátaik is csatlakozhatnak a flottához, így együtt könnyen 40-50%-os megtakarítást érhetnek el.

A rendkívül kedvező percdíj másodperc alapú számlázással kombinálva már  önmagában drasztikusan csökkenti a telefonszámlát, azonban még ennél is nagyobb megtakarítást jelent hogy a cégbe bevont valamennyi telefon egymással ingyen beszélhet!

A Lovasok.hu, a flotta tagjaként több mint 40 %-kal csökkentette a telefonszámláját.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen előnyöket érhetek el a flotta tagjaként?
Akár 10 forint alatti
 percdíjak minden hálózatba csúcsidő nélkül, alacsony havidíj mellett másodperc alapon, továbbá díjmentes kapcsolattartási lehetőség a többi Lovas klaszter mobiltelefon flotta előfizetővel függetlenül attól, hogy ki fizeti a számláját.

Hogyan történik a számlázás? Intézhetem ügyeimet továbbra is személyesen a szolgáltatónál?
A számlázás közvetlenül szolgáltató által történik továbbszámlázás nélkül. Ügyeit is változatlanul intézheti: engedély nélkül, önállóan.

Milyen költségvonzata van ennek?
Minden vállalkozó egyszeri belépési djat és havidíjat fizet, aminek az összege néhány hónapon belül megtérül a telefonköltségeken.

Érint-e engem, ha egy másik flottatag nem fizeti be időben a számláját?
A többi flottatagtól független az ügyfélkezelés, amelynek részeként más előfizetők nemfizetése nem befolyásolja a többi előfizetőt. Más miatt nem kerülhetnek kikapcsolásra/tiltásra a hívószámok. Mindenki saját magáért felel.

Milyen feltételekkel léphetek ki a flottából?
A flotta kilépésről mindenki maga dönthet. Azonban ha készülék vásárlásra hűséget vállalt, akkor a szolgáltató más díjcsomagba átengedi, de a hűsége megmarad és megy tovább.

Minden szolgáltatást igénybe vehetek?
Az előfizetési csomag korlátozásmentes . Az előfizető minden szolgáltatást igénybe vehet.

Megtarthatom a telefonszámomat?
Igen, számhordozással még szolgáltató váltás esetén is mindenki megtarthatja a saját telefonszámát.

Milyen egyéb kedvezményeket vehetek igénybe?
Igénybe vehetőek egyedi, kedvezményes díjú mobilinternet csomagok és készülék, illetve roaming kedvezmények, és kiemelten kedvező áron vásárolhat okostalafont. Ezen kívül lehetősége van a nagyvállalati ügyfélszolgálat közvetlen kezelőjével való kapcsolattartásra. További kedvezményekről érdeklődjön Ügyfélszolgálatunkon.

Az alacsony percdíjak miatt azoknak is érdemes megismerni a feltételeket, akik más flottában vannak.


Kérjen további információt! Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!

Kérjen további információt kötelezettségmentesen az adatfelvételi lap kitöltésével. A megadott elérhetőségen az ügyfélszolgálatunk 1-2 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.


Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés