keresés a lovardák között


 Ajánlással a nagyobb sikerért

A Lovasok.hu 2011. október 6-án egy csúcstechnológián alapuló termékajánlási szolgáltatást indít el az Eladó lovak piacterén: nagy örömünkre szolgál, hogy a magyar tulajdonú, nemzetközi sikereket elérő Scarab Research megoldását használhatjuk oldalainkon. Az általuk szállított, a legújabb matematikai és statisztikai modelleken, illetve a felhasználók által látogatott hirdetések monitorozásán alapuló szolgáltatás segít a látogatóknak megtalálni a számukra tökéletes hirdetést, amely talán egy új ló, egy új, életre szóló barát megismeréséhez vezet.

A Lovasok.hu szerkesztőségében hiszünk abban, hogy az új megoldás segít jobbá, hatékonyabbá tenni a hirdetések közötti böngészést minden felhasználónk számára. Az új szolgáltatás által nyújtott ajánlatokat – egy kis ideig még – az eladó lovak hirdetéseinek alján mutatjuk meg. Ezek segítségével a látogatóink a lehető legtöbb, ízlésüknek és igényeinknek megfelelő hirdetést megtekinthetik, biztosak lehetnek benne, hogy egyetlen hirdetés sem kerülte el a figyelmüket.

Az ajánlórendszer minden hirdetés oldalának alsó részén mutatja meg a releváns, kapcsolódó hirdetéseket. Egy hirdetés számos másikkal mutathat közös vonásokat, azaz egy hirdetéshez általában több, mint 5 további ajánlat tartozik. A találatok között az ajánlódoboz oldalán található nyilakkal böngészhetnek tovább. Előfordulhat, hogy az új hirdetésekhez nincs azonnal ajánlat, ebben az esetben térjenek vissza később – a rendszer tanulásához egy kis idő kell. Az ajánlatokra kattintva a hirdetések új ablakban jelennek meg, így egyik találat sem tűnik el az Ön szeme elől.


A Scarab Research ajánlatai hirdetéseinknél

Reméljük, hogy örömmel fogadják legújabb szolgáltatásunkat, mellyel kapcsolatosan bármilyen észrevételt szívesen fogadunk az info@lovasok.hu címen.

       

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés