keresés a lovardák között
Főoldal   »   Irodalmi Lovak   »   Lovas könyvek


Philippe Karl: Lókiképzés

Megérkezett a Mezőgazda Könyvkiadó Lovaskultúra sorozatának legújabb (2.) gyöngyszeme!

A könyv a sorozat 1. eleme a Ne Árts! után, - ami bemutatja azon tényezőket, amely a lovakat jelenlegi megalázott, eszközként kezelt szintre juttatta, elsősorban a ló- és lovas sportok terén - könyvében, Philippe Karl a híres francia Saumur-i iskola volt vezetője megmagyarázza, hogy klasszikusan mi mit jelent és konkrétan mit és hogyan kell tenni, hogy a kiképzés helyes utján maradjunk.

Érdekes, néha vicces képekkel, rajzokkal teszi érthetővé számunkra a hogyanokat, és a miket ne, amely utóbbiak, a modern lovas helytelen lóhozállásának termékei és a ló kiképzésének helytelen értelmezéséből fakadnak. A lovakkal komolyabban foglalkozni kívánó valamennyi lovas ember könyvtárának fontos tartozéka ez a könyv is!

"mgy" ajánlásával:

Ez a könyvsorozat egy igazi hiánypótlás! A sorozatban olyan szakemberek könyveit olvashatjuk majd, mint Dr.Robert M. Miller és Pat Parelli. Lesznek a ló mozgásával, takarmányozásával és tartásával kapcsolatos könyvek is. A sorozat részeinek kialakításához javaslatot tehettem, amelyet külön köszönök! Bízom benne, hogy javaslatommal hozzájárulhatok a magyarországon levő lovak jóllétéhez!

A fenti könyveket mi is forgalmazzuk, ezért, amikor legközelebb találkozunk oktatások vagy klubdélutánok során, jelezzétek igényeteket és helyben, tőlem megvehetitek az ajánlott könyvek bármelyikét illetve igény szerint a Mezőgazda Könyvkiadó bármely lovakkal foglalkozó könyvét!

Sok-Sok Szeretettel: mgyTovább mgy oldalára >>

A könyvekkel és kurzusokkal
kapcsolatos információk:

...és ne feledjük, hogy:

"A lovak többet érdemelnek"
Szeretettel...
természetesen...
erőszakmentesen!

www.mgy.hu
Telefon: +36 20 459-8548

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés